Connect with us

ADMINISTRAŢIE

Primăria Târgovişte a modernizat toate parcările din cartierul Matei Basarab (Micro 3)

Publicat

pe

Administraţia municipiului Târgovişte a reuşit să dea în folosinţă, în aceste zile, una dintre cele mai mari parcări de cartier. Investiţia a fost realizată în Micro 3 (Cartierul Matei Basarab, după noua denumire).

Parcarea se desfăşoară pe o suprafaţă de 5.000 mp şi are peste 150 de locuri pentru autoturisme. Este ultimul obiectiv edilitar de acest tip care s-a amenajat în microraionul 3, întreg cartierul fiind pus la punct. De asemenea, locurile de joacă, spaţiile destinate agrementului, au fost reabilitate şi modernizate.

„Matei Basarab este un cartier a cărui imagine s-a schimbat foarte mult. Investiţiile în această zonă a oraşului nu se termină aici. În imediata apropiere a acestei parcări moderne, se află şantierul de la Şcoala «Matei Basarab».

Este vorba de cel mai mare proiect pe fonduri europene accesat vreodată de administraţia publică târgovişteană, pe ceea ce înseamnă infrastructură educaţională. Valoarea acestei investiţii este de 22 de milioane de lei.

De asemenea, prin Compania Naţională de Investiţii, lângă bazinul de înot, vom construi o bază sportivă deosebită. Aplasamentul a fost deja predat”, a precizat primarul Cristian Daniel Stan.

ADMINISTRAŢIE

Ritm bun de lucru pe cel mai mare proiect de infrastructură rutieră din județul Dâmbovița

Publicat

pe

Președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a prezentat stadiul lucrărilor pe cel mai mare proiect de infrastructură rutieră din județul Dâmbovița, cel mare vizează reabilitarea DJ 720, DJ 720B, DJ 711 și DJ 101B.

În total, este vorba despre 62,161 km care străbat 15 localități din județul Dâmbovița, de la granița cu Prahova, la Moreni, până la granița cu Ilfov, la Niculești.

Investiția, în valoare de aproape 212 milioane de lei (43 milioane de euro) a fost împărțită în patru loturi.

Lot 1: DJ 720, Răzvad – Gura Ocniței – Moreni, și DJ 720 B, Ulmi – Nisipuri – Gura Ocniței.

În Gura Ocniței se toarnă strat de asfalt și tot în această comună ieri s-au montat cele 10 grinzi ale podului de pe DJ 720.

Lotul 2: DJ 711, Târgoviște – Ulmi – Comișani – Bucșani – Băleni

În comuna Băleni se reprofilează stratul de piatră astfel încât, de luni, să înceapă turnarea primului covor de asfalt.

 

Lotul 3: DJ 711, Băleni – Dobra – Finta – Bilciurești – Cojasca

În comuna Băleni, podul este aproape de finalizare, iar în Bilciurești se lucrează la șanțuri și rigole.

Lotul 4: DJ 711, Cojasca – Cornești, și DJ 101B, Butimanu – Niculești

Pe acest tronson, în comunele Niculești și Cojasca se lucrează la șanțuri și rigole, se toarnă asfalt și se amenajează accesele în gospodării. Tot la Cojasca, execuția podului avansează conform graficului.

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Primăria Moreni a preluat fosta cantină OMV Petrom. Vezi ce va amenaja aici!

Publicat

pe

OMV Petrom a cedat Primăriei Moreni imobilul în care a funcționat în trecut cantina unității, precum și clădirile anexă și terenul aferent acestuia. Contractul de sponsorizare a fost semnat astăzi.

Potrivit primarului Constantin Dinu, municipalitatea urmează să amenajeze aici o cantină socială, prin implementarea unui proiect care vizează reducerea sărăciei și creșterea incluziunii romilor. Beneficiari vor fi nu doar etnicii romi, ci și alți locuitori din Moreni aflați în situații vulnerabile.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT