Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Profesioniştii dreptului dezbat la Târgovişte aspectele doctrinare şi jurisprudenţiale

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

Tribunalul Dâmboviţa organizează, vineri – 1 noiembrie 2019, de la ora 10:00, în Amfiteatrul Institutului de Cercetări al Universităţii Valahia, cea de-a noua ediţie a conferinţei cu tema „Impactul digitalizării în aplicarea dreptului”.

Evenimentul, care are ca scop reunirea profesioniştilor dreptului, teoreticieni şi practicieni, pentru clarificarea unor aspecte doctrinare şi jurisprudenţiale, este organizat în colaborare cu Asociaţia pentru Studiul Relaţiilor Profesionale de Muncă, Asociaţia Magistraţilor din România – Filiala Dâmboviţa şi Centrul de Cercetare în Ştiinţe Juridice şi Administrative din cadrul Facultăţii de Drept şi Ştiinţe Administrative.

Şi-au anunţat deja participarea magistraţi de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi din raza Curţilor de Apel Ploieşti, Bucureşti, Bacău, Braşov, Craiova şi Piteşti.

În cadrul conferinţei vor fi abordate următoarele probleme de drept:
• Conf. dr. Laura GEORGESCU, Universitatea Ecologică Bucureşti – Piața muncii în contextul dezvoltării sistemelor de Inteligență Artificială;
• Prof. dr. Alexandru ŢICLEA, Universitatea Ecologică Bucureşti – Repausul săptămânal;
• Av. dr. Andrei SĂVESCU, Baroul Bucureşti – Cutia Pandorei în Cloud;
• Lect.dr. Adelina Oana DUŢU, Universitatea Ecologică Bucureşti – Contractul cu timp parțial;
• Prof. dr. Dan ŢOP, Universitatea Valahia din Târgovişte – Digitalizarea și viitorul dreptului muncii;
• Judecător drd. Adrian Remus GHICULESCU, Înalta Curte de Casație și Justiție – Considerații privind răspunderea disciplinară în dreptul individual al muncii;
• Judecător drd. Ioana Stoenac CÎRSTEA, Curtea de Apel Ploiești – Obiectul acordului de recunoaștere a vinovăției;
• Asistent judiciar Marinela DIDU, Tribunalul Dolj – Digitalizarea – un succes in aplicarea dreptului muncii venit ca o provocare a secolului XXI;
• Asistenți judiciari, Gioni Popa GAVRILOVICI, Cătălin FAGHIAN, Tribunalul Bacău – Legalitatea grevei salariale declanșate ca urmare a refuzului angajatorului de a negocia Contractul colectiv de muncă – conducerea procesului în lipsă, de la distanță, utilizând mijloace electronice și poștale;
• Judecător drd. Mihai Costin TOADER, Judecătoria Răcari – Tulburarea liniștii şi ordinii publice. Disociere între răspunderea contravențională și răspunderea penală;
• Judecător drd. Dragoş POPOIAG, Asistent judiciar dr. Marius MIHĂLĂCHIOIU, Tribunalul Dâmbovița – Influenta digitalizării asupra dreptului muncii.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Atenție! Se întrerupe furnizarea apei potabile în comuna Dragomirești

Publicat

pe

de

Joi – 25 aprilie 2021, între orele 08:00-16:00, se întrerupe alimentarea cu apa potabilă în satele Dragomirești, Decindeni, Râncaciov, Geangoești, Mogoșești, comuna Dragomirești, pentru lucrări de reabilitare a rețelelor de apă.

„Reluarea alimentării cu apă se va face conform procedurilor legale, vor fi prelevate probe de apă care vor fi analizate pentru asigurarea gradului de potabilitate a acesteia, în conformitate cu reglementările în vigoare.

Se recomandă a nu se folosi apa în scop potabil imediat după pornire, până la limpezire. Preventiv, până la primirea buletinului de analize microbiologice (cca. 72 ore) vă recomandăm să fierbeţi apa utilizată în scop potabil timp de 10 minute.

Rezultatele analizelor de laborator vor fi afișate pe site-ul Companiei de Apă Targoviște Dâmbovița, la adresa: catd.ro/index.php/comunicare/opriri-apa/arhiva-opriri-apa”, se precizează într-un comunicat remis de Compania de Apă Târgoviște-Dâmbovița.

Citește în continuare

ACTUALITATE

SC Stones Business Development, anunț public parcurgere etapă de încadrare

Publicat

pe

de

SC STONES BUSINESS DEVELOPMENT SRL, cu sediul in municipiul Bucuresti, sectorul 1, str. Căderea Bastiliei, nr. 41, titular al planului / programului”Realizare lac pentru agrement prin exploatarea agregatelor minerale, stație de sortare și concasare agregate minerale”, în amplasamentul din comuna Salcioara, județul Dâmbovița, anunţă publicul interesat asupra parcurgerii etapei de încadrare în cadrul ședinței Comitetului Special Constituit din data de 12.04.2021, urmând ca planul / programul propus să fie supus procedurii de adoptare fără aviz de mediu.

Comentarii privind decizia etapei de încadrare se primesc în scris la sediul APM DÂMBOVIȚA, str. Calea Ialomiței, nr.1, județul Dâmbovița, în termen de 10 zile calendaristice de la publicarea anunțului.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT