Connect with us

Dâmboviţa

Ţuţuianu, răspuns dur pentru Andrei Plumb după ce l-a ameninţat cu darea în judecată

Publicat

pe

Senatorul Adrian Ţuţuianu, vicepreşedinte al partidului PRO România la nivel naţional, s-a dezlănţuit astăzi la adresa vicepreşedintelui PSD Dâmboviţa Andrei Plumb, fiul europarlamentarei Rovana Plumb, lidera social-democraţilor dâmboviţeni.

Ţuţuianu a aflat că tânărul Plumb ar intenţiona să îl dea în judecată pentru faptul că ar fi invocat, la o conferinţă de presă anterioară, neadevăruri despre persoana sa. Mai precis, săptămâna trecută, senatorul Ţuţuianu a spus că are informaţii cum că Andrei Plumb umblă prin judeţ şi cere bani mulţi unor şefi de instituţii, drept cotizaţie de partid. Ţuţuianu chiar a recomandat, atunci, instituţiilor statului să verifice aceste aspecte.

„Să îşi întrebe avocatul ce înseamnă să facem proba verităţii, că eu sunt gata să o fac şi după aia să se gândească dacă, după ce facem proba verităţii, nu vor prelua unii declaraţiile pe care le vor da oamenii. Şi poate se duce şi dă cu subsemnatul şi îi mai ies gărgăunii din cap unuia care a venit în judeţul Dâmboviţa numai pentru afaceri personale.
Nu are decât să mă dea în judecată. Cei care au fost contactaţi şi li s-a cerut sumele astea vor vorbi, cum au vorbit deja.

Peste două săptămâni, nu vor mai fi sub controlul politic al PSD, în nici una dintre instituţii, şi vor spune şi ceea ce nu ştiu eu astăzi. Eu îi dau două subiecte domnului Goe. Cum a înlăturat, la o licitaţie publică pentru un spaţiu, un cetăţean din Târgovişte, şi sunt convins că ştiţi unii dintre voi de subiectul ăsta, punând presiune prin intermediul unor poliţişti.

Şi, al doilea subiect. O să îi luăm livrările făcute, prin intermediari, la mai multe instituţii publice. Livrări de cârnaţi, de şunculiţă, de ce mai produce el pe acolo, şi la ce preţuri. Vorbim nu doar de spitalul din Târgovişte, vorbim şi de cel din Pucioasa, poate vorbim şi de Hotelul Ceres, poate mai vorbim şi de altele. Dacă vrea cu mine discuţii serioase pe nişte teme, îl asigur eu că o să aibă multe dureri de cap”, a declarat Adrian Ţuţuianu.

ACTUALITATE

120 de drone au dansat pe cerul Târgoviștei într-o coregrafie desăvârșită!

Publicat

pe

Târgoviște. 5 decembrie 2022. Centrul municipiului. Locul unde timp de o lună de zile bucuriile, speranțele, zâmbetele și candoarea se vor contopi pentru a hrăni spiritul nemuritor al sărbătorilor.

Câteva mii de târgovișteni s-au adunat în această seară pe platoul Prefecturii, transformat într-o cetate a luminii, a jucăriilor de tot soiul, a aromelor de turtă dulce, porumb fiert, mere coapte și vin fiert cu scorțișoară. Toate acestea gravitatau parcă în jurul bradului care aștepta să se umple de mii de licurici.

Toți cei prezenți au avut parte de un spectacol de lasere cum nu a mai fost vreodată. O armonie de culori, raze de toate nuanțele ce săgetau văzduhul într-un dans ritmic, lumini ce parcă îmbrățișau cald întregul decor. Și nu a fost totul. Pentru prima dată, pe cerul Târgoviștei un nemaivăzut recital al dronelor. Într-o coordonate milimetrică, superfinuțele dispozitive de zbor echipate pentru spectacol au creat imagini uluitoare. Pur și simplu, au dansat în aer într-o coregrafie desăvârșită.

O adevărată artă a timpurilor pe care le trăim. Tot micuțele obiecte de zbor au pornit numărătoarea inversă pentru aprinderea bradului și a tuturor instalațiilor de lumini din orășelul Sărbătorilor de Crăciun.

Alături de miile de târgovișteni, au trăit acest moment unic primarul municipiului Târgoviște – Cristian Daniel Stan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița – Corneliu Ștefan, viceprimarii Monica Ilie și Cătălin Rădulescu și city managerul Gabriel Boriga.

„A fost un spectacol foarte frumos în această seară în Piața Tricolorului din municipiul Târgoviște. Am avut lasere și, pentru prima dată, 120 de drone au făcut un spectacol extraordinar. Mă bucur să văd atât de multă lume. Mă bucur că, iată, am reușit să oferim târgoviștenilor un moment de bucurie.

Surprizele nu se opresc aici. În data de 16 decembrie vine Moș Crăciun! Va rămâne trei zile în Piața Tricolorului. Va veni cu parada, așa cum ne-a obișnuit în ultimii ani. De asemenea, Moșul va oferi daruri și la Primăria Târgoviște. Iată, intrăm, oficial, în cea mai frumoasă perioadă a anului”, a spus primarul Cristian Daniel Stan.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

Dâmboviţa

Marian Țachianu, deputat: Merităm să fim primiți în spațiul Schengen. Am îndeplinit tot ce ni s-a cerut!

Publicat

pe

În această perioadă întreaga, clasă politică românească este în fierbere. România se află, din nou, la o răscruce de vânturi, de interese ascunse, sau prinsă în menghina orgoliilor apusene.

Intrarea țării noastre în spațiul Schengen se află iarăși sub semnul incertitudinii și asta fiindcă acolo, undeva, în Europa, sunt unii care zic că nu suntem încă pregătiți, că mai avem multe lucruri de pus la punct.

Deputatul PSD de Dâmbovița, Marian Țachianu, considerat că, dacă pe 8 decembrie, nu pășim în Europa, liber, fără graniță și controale, suntem de fapt supuși nedreptății. Marginalizați.

„Ne-am achitat de toate obligațiile. Am pus la punct instituțiile. Justiția funcționează la parametrii normalității. Drepturile și libertățile cetățeanului sunt respectate. S-a investit enorm pentru securizarea granițelor. Am îndeplinit tot ceea ce ni s-a cerut pentru a intra acolo unde ne este locul, în marea familie europeană. Sper ca pe 8 decembrie să fim în spațiul Schengen, să beneficiem și noi de această imensă oportunitate în plan social și economic”, a declarat, pentru incomod-media.ro, deputatul Marian Țachianu.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats