Connect with us

Dâmboviţa

Ţuţuianu, răspuns dur pentru Andrei Plumb după ce l-a ameninţat cu darea în judecată

Publicat

pe

Senatorul Adrian Ţuţuianu, vicepreşedinte al partidului PRO România la nivel naţional, s-a dezlănţuit astăzi la adresa vicepreşedintelui PSD Dâmboviţa Andrei Plumb, fiul europarlamentarei Rovana Plumb, lidera social-democraţilor dâmboviţeni.

Ţuţuianu a aflat că tânărul Plumb ar intenţiona să îl dea în judecată pentru faptul că ar fi invocat, la o conferinţă de presă anterioară, neadevăruri despre persoana sa. Mai precis, săptămâna trecută, senatorul Ţuţuianu a spus că are informaţii cum că Andrei Plumb umblă prin judeţ şi cere bani mulţi unor şefi de instituţii, drept cotizaţie de partid. Ţuţuianu chiar a recomandat, atunci, instituţiilor statului să verifice aceste aspecte.

„Să îşi întrebe avocatul ce înseamnă să facem proba verităţii, că eu sunt gata să o fac şi după aia să se gândească dacă, după ce facem proba verităţii, nu vor prelua unii declaraţiile pe care le vor da oamenii. Şi poate se duce şi dă cu subsemnatul şi îi mai ies gărgăunii din cap unuia care a venit în judeţul Dâmboviţa numai pentru afaceri personale.
Nu are decât să mă dea în judecată. Cei care au fost contactaţi şi li s-a cerut sumele astea vor vorbi, cum au vorbit deja.

Peste două săptămâni, nu vor mai fi sub controlul politic al PSD, în nici una dintre instituţii, şi vor spune şi ceea ce nu ştiu eu astăzi. Eu îi dau două subiecte domnului Goe. Cum a înlăturat, la o licitaţie publică pentru un spaţiu, un cetăţean din Târgovişte, şi sunt convins că ştiţi unii dintre voi de subiectul ăsta, punând presiune prin intermediul unor poliţişti.

Şi, al doilea subiect. O să îi luăm livrările făcute, prin intermediari, la mai multe instituţii publice. Livrări de cârnaţi, de şunculiţă, de ce mai produce el pe acolo, şi la ce preţuri. Vorbim nu doar de spitalul din Târgovişte, vorbim şi de cel din Pucioasa, poate vorbim şi de Hotelul Ceres, poate mai vorbim şi de altele. Dacă vrea cu mine discuţii serioase pe nişte teme, îl asigur eu că o să aibă multe dureri de cap”, a declarat Adrian Ţuţuianu.

Dâmboviţa

Doamnele din PSD Dâmbovița, alături de persoanele din trei centre sociale din județ

Publicat

pe

Deputata Carmen Holban – președinta Organizației Femeilor Social Democrate Târgoviște, Luciana Cristea – vicepreședinte al Consiliului Județean Dâmbovița, Claudia Gilia – lidera OFSD Dâmbovița, Ionela Sandu – director general al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecției a Copilului Dâmbovița și cu alte reprezentate ale celor două structuri politice au mers în câteva centre de ocrotire socială din județ pentru a duce daruri și stropi de speranță și încredere celor care beneficiază de serviciile asigurate de stat. Femeile social-democrate au oferit fructe și sucuri de mere donate din toată inima de pomicultorii de pe Valea Dâmboviței.

„Merele și sucul natural pe care le-am dus la centrele Casa Speranței și Floare De Colț din Târgoviște și la Centrul Sfântul Andrei din Gura Ocniței vor îndulci perioada sărbătorilor de iarnă de care ne apropiem cu repeziciune”, a spus Carmen Holban.

Acțiunea de astăzi este doar una din multele activități de ajutorare a semenilor, de susținere a centrelor rezidențiale subordonate DGASPC Dâmbovița, cu gândul și speranța că vor ușura puțin din greutățile vieții persoanelor împovărate de tristețe și nevoi.

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Primăria Moreni a preluat fosta cantină OMV Petrom. Vezi ce va amenaja aici!

Publicat

pe

OMV Petrom a cedat Primăriei Moreni imobilul în care a funcționat în trecut cantina unității, precum și clădirile anexă și terenul aferent acestuia. Contractul de sponsorizare a fost semnat astăzi.

Potrivit primarului Constantin Dinu, municipalitatea urmează să amenajeze aici o cantină socială, prin implementarea unui proiect care vizează reducerea sărăciei și creșterea incluziunii romilor. Beneficiari vor fi nu doar etnicii romi, ci și alți locuitori din Moreni aflați în situații vulnerabile.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT