Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Ţuţuianu, răspuns dur pentru Andrei Plumb după ce l-a ameninţat cu darea în judecată

Publicat

pe

Senatorul Adrian Ţuţuianu, vicepreşedinte al partidului PRO România la nivel naţional, s-a dezlănţuit astăzi la adresa vicepreşedintelui PSD Dâmboviţa Andrei Plumb, fiul europarlamentarei Rovana Plumb, lidera social-democraţilor dâmboviţeni.

Ţuţuianu a aflat că tânărul Plumb ar intenţiona să îl dea în judecată pentru faptul că ar fi invocat, la o conferinţă de presă anterioară, neadevăruri despre persoana sa. Mai precis, săptămâna trecută, senatorul Ţuţuianu a spus că are informaţii cum că Andrei Plumb umblă prin judeţ şi cere bani mulţi unor şefi de instituţii, drept cotizaţie de partid. Ţuţuianu chiar a recomandat, atunci, instituţiilor statului să verifice aceste aspecte.

„Să îşi întrebe avocatul ce înseamnă să facem proba verităţii, că eu sunt gata să o fac şi după aia să se gândească dacă, după ce facem proba verităţii, nu vor prelua unii declaraţiile pe care le vor da oamenii. Şi poate se duce şi dă cu subsemnatul şi îi mai ies gărgăunii din cap unuia care a venit în judeţul Dâmboviţa numai pentru afaceri personale.
Nu are decât să mă dea în judecată. Cei care au fost contactaţi şi li s-a cerut sumele astea vor vorbi, cum au vorbit deja.

Peste două săptămâni, nu vor mai fi sub controlul politic al PSD, în nici una dintre instituţii, şi vor spune şi ceea ce nu ştiu eu astăzi. Eu îi dau două subiecte domnului Goe. Cum a înlăturat, la o licitaţie publică pentru un spaţiu, un cetăţean din Târgovişte, şi sunt convins că ştiţi unii dintre voi de subiectul ăsta, punând presiune prin intermediul unor poliţişti.

Şi, al doilea subiect. O să îi luăm livrările făcute, prin intermediari, la mai multe instituţii publice. Livrări de cârnaţi, de şunculiţă, de ce mai produce el pe acolo, şi la ce preţuri. Vorbim nu doar de spitalul din Târgovişte, vorbim şi de cel din Pucioasa, poate vorbim şi de Hotelul Ceres, poate mai vorbim şi de altele. Dacă vrea cu mine discuţii serioase pe nişte teme, îl asigur eu că o să aibă multe dureri de cap”, a declarat Adrian Ţuţuianu.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Comandantul Poliţiei Dâmboviţa, comisarul şef Sorin Păun, s-a pensionat!

Publicat

pe

Am aflat pe surse că, de astăzi, comisarul şef Sorin Păun, comandantul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa, a intrat în rândul pensionarilor. Nu putem decât să îi urăm pe această cale, după o activitate lungă şi densă în slujba legii, sănătate şi putere de muncă în continuare!

Comisarul şef Sorin Păun are 49 de ani şi lucrează în Poliţia Română din 1994, când a absolvit Academia de Poliţie Alexandru Iona Cuza Bucureşti. A fost şef de birou, şef al Poliţiei Pucioasa, şef al Poliţiei Găeşti, adjunct al inspectorului şef al IPJ Dâmboviţa. În martie 2019 a fost împuternicit şef al IPJ Dâmboviţa.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Salvaţi Copiii a donat încă un lot de aparatură medicală pentru Maternitatea Târgovişte

Publicat

pe

Maternitatea Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgovişte a primit un nou sprijin constând în aparatură medicală din partea organizaţiei „Salvaţi Copiii”. La această acţiune, derulată în acelaşi context cu „Ziua Mondială a Prematurităţii”, a fost prezentă şi renumita tenismenă târgovişteană Sorana Cîrstea. Sportiva a contribuit financiar, alături de alţi susţinători ai campaniei, la achiziţionarea a 4 monitoare de funcţii vitale şi a 12 injectomate în valoare de 22.953 de euro.

”Salvarea nou-născuților prematur ar trebui să fie o prioritate națională, de care să fim conștienți cu toții.Nicio mare victorie nu se poate obține fără să ai la dispoziție instrumente bune și o echipă alături de care să construiești. Mă bucur că medicii, Salvați Copiii și nou-născuții prematur m-au primit în echipa lor, aceasta este o echipă a vieții”, a declarat Sorana Cîrstea.

Anual, Maternitatea din cadrul Spitalului din Târgovişte are în grijă circa 2.000 de bebeluşi. În 2018, s-au născut prematur 237 de copii, iar în primele şase luni ale anului 2019 au venit pe lume prematur 112 copilaşi.

”Ca maternitate de grad 3, de doi ani îngrijim prematuri din toată regiunea – Prahova, Argeș, Ialomița,Teleorman, Vâlcea, Olt. Ne-am dori o mai mare implicare a Ministerului Sănătății. Așteptăm cu nerăbdare dotarea cu incubatoare promisă de aproape patru ani și ne dorim obținerea finanțării pe axa prioritară, a maternității din Târgoviște, singura maternitate de grad 3 din țară, uitată de finanțare de doi ani, în ciuda numeroaselor memorii și solicitări”, a precizat dr. Roxana Aldea – șeful Secției Neonatologie din cadrul Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște.

Gabriela Alexandrescu, preşedinte executiv „Salvaţi Copiii România”, a spus că investiţia constantă în maternităţi şi în secţiile de terapie neonatală intensivă este crucială.

„Datele de teren arată că un număr mare de decese la nou-născuți sunt cauzate de lipsa aparaturii medicale esențiale. Este important să ducem incubatoare performante exact acolo unde lipsesc, pentru ca nașterea să nu mai reprezinte un factor de discriminare în România.

Salvați Copiii lucrează umăr la umăr cu medicii din țară, pentru a suplini lipsurile cronice exact unde este celmai urgent, dar suntem conștienți că nu poți selecta în ce maternitate vei salva nou-născuții prematur și unde revii mai târziu, așa că facem eforturi să ajungem chiar și în cea mai mică secție de terapie neonatală, unde exită nevoie urgentă de investiție în aparatură medicală vitală pentru salvarea prematurilor”, a declarat Gabriela Alexandrescu.

La eveniment, a fost prezentă şi deputata PRO România Oana Vlăducă.

Citește în continuare

Promovare electorală

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Web