Conectați-vă cu noi

ALEGERI

Theodor Paleologu, candidat PMP: Campania electorală este bruiată de marele blat Iohannis-Dăncilă!

Publicat

pe

Foto: News.ro

Mai sunt câteva zile până la primul tur al alegerilor prezidenţiale şi românii sunt în situaţia „cetăţeanului turmentat din Caragiale, dar nu pentru că ar fi băut ceva, ci pentru că sunt candidaţi care îşi bat joc de noi”, a declarat Theodor Paleologu, cu referire la faptul că aceştia au refuzat dezbaterile electorale. Candidatul Partidului Mişcarea Populară a punctat că preşedintele Iohannis este cel care a dat tonul, abordând o atitudine profund nedemocratică, de Zeus din Olimp, care nu se coboară printre muritori.

„Partea proastă e că exemplul atât de negativ pe care îl dă preşedintele Iohannis este imitat. Avem un fel de cascadă a ridicolului. Este ridicolul primar, ridicolul suveran, jupiterian, olimpian al preşedintelui, care nu discută cu nimeni. După aia este ridicolul secundar, al doamnei Dăncilă, care spune că ea nu discută decât cu «Jupiter din Olimp», şi apoi, evident, este ridicolul terţiar, reprezentat de domnul Barna, care spune că nu discută decât cu ceilalţi doi”, a explicat Theodor Paleologu.

A mai spus candidatul PMP pentru Preşedinţia României că, în plus de asta, campania electorală este bruiată şi de o criză guvernamentală regizată, care are ca scop marele blat Iohannis-Dăncilă.

„În mod evident, domnul Iohannis are tot interesul să se regăsească în turul doi cu doamna Dăncilă”.

 

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ALEGERI

Dragoș Popescu, candidatul nr. 1 al USR PLUS Dâmboviţa pentru Senat, mesaj către alegători

Publicat

pe

Dragoș Popescu, 44 de ani, de profesie inginer geolog, deschide lista de candidați a Alianței USR PLUS Dâmboviţa pentru Senat. Este dâmbovițean, îndeplinește funcția de secretar general al Organizației PLUS Dâmboviţa și a intrat în politică în 2019.

„Am fost împins în această direcție de constatarea faptului că destinul fiecăruia dintre noi este controlat de aceiași oameni politici care ne conduc, prin alternanță, de 30 de ani. Candidatura la funcția de senator a rezultat din convingerea că, doar printr-o implicare totală a fiecărui dintre noi, putem realiza o schimbare adevărată a clasei politice”.

Dragoș Popescu explică pentru alegători cum vede o Românie fără hoție și îi îndeamnă să nu mai stea de-o parte, ci să se implice. În caz contrar, nimic nu se va schimba în țară.

„Ce înseamnă pentru mine o Românie fără hoție? Nu este, evident, doar un slogan. Este un deziderat al majorității cetățenilor din această țară, doar că pentru unii dintre ei pare foarte greu de atins. Fiecare dintre noi, cred, ne-am întâlnit cu o formă de hoție. Fie că este vorba despre scoala copiilor noștri, fie că este vorba despre sistemul medical la care trebuie să apelăm sau este vorba despre simplul contact cu administrația publică. Sunt suficienți oameni bine pregătiți în toate domeniile, dar care sunt dați la o parte de sistem, de influența politică sau, pur și simplu, renunță ei.

CITEȘTE ȘI: Oamenii competenți și fără interese ascunse pot face lucruri bune pentru România

În școli, spre exemplu, politizarea a ajuns la un nivel foarte ridicat, prin extinderea controlului și numirea directorilor pe baze aproape exclusiv politice. Inspectoratele Școlare sunt principala sursă de influență politică în sistemul de educație. Noi, USR PLUS, vom depolitiza învățământul preuniversitar prin aducerea deciziilor la nivelul consiliilor de administrație de la nivelul fiecărei școli.

În sistemul medical, vom încuraja competiția între spitale, prin profesionalizarea corpului managerial și punerea siguranței pacientului pe primul plan. Aceste obiecte, ca și celelalte din programul de guvernare al USR PLUS, se pot realiza printr-o bună cheltuire a banului public, prin eliminarea sinecurilor și a nepotismelor din administrație.

Remarc că am reușit să devenim suficient de vizibili și, în Dâmbovița, ceilalți competitori electorali au încercat, prin diverse metode, să ne împiedice să facem o campanie așa cum ne-am dorit, o campanie în siguranță, fără contact fizic cu alegătorii. Am încercat să ne prezentăm prin acele pancarte angajamentele noastre pentru guvernare, dar am fost opriți. Remarc, de asemenea, și că am început să fim copiați în acțiunile de campanie. Au început să folosească și ei o parte din sloganul nostru, au început să folosească pancarte, ne propun semnarea unor înțelegeri privind măsuri pe care noi le susținem prin programul de guvernare. Noi rămânem inventivi și aproape de cetățeni, în siguranță”, este mesajul candidatului USR PLUS Dâmboviţa pentru Senat Dragoș Popescu.

Material realizat de SC Incomod Media SRL, la comanda PLUS Dâmbovița – parte a Alianței USR PLUS. Cod Mandatar Financiar: 11200033

Citește în continuare

ALEGERI

PRO România, cinci angajamente pentru prima zi de guvernare

Publicat

pe

⃣ Venitul Minim de Criză. Va fi în cuantum de 2.000 de lei lunar pentru persoanele singure și 1.500 lei pentru fiecare membru al familiei, fără a se depăși 4.500 lei/lună. Se va calcula ca diferență între veniturile realizate (salarii, pensii, dividende, chirii, șomaj etc.) și nivelul minim de criză garantat. Jumătate din sumă va fi în bani, cealaltă jumătate în tichete valorice pentru produse alimentare și sanitare de strictă necesitate.

⃣ Sprijinul Economic de Criză. Este vorba despre plan anticriză care permite IMM-urilor să-și continue activitatea și să păstreze locurile de muncă. Acesta prevede reduceri de TVA, anularea unor obligații fiscale, sprijin pentru plata chiriilor, amânarea unor rate bancare, redeschiderea afacerilor, acordarea de granturi și eficientizarea programului IMM Invest.

⃣ Reîntoarcerea în școli, în condiții de siguranță, și testarea repetată a tuturor celor din sistemul de învățământ. De asemenea, se propune redeschiderea cabinetelor medicale școlare pentru trierea, testarea și supravegherea elevilor.

⃣ Testare în masă, cu decontare pentru cei care optează să se testeze în privat.

⃣ Redarea demnității și respectului pentru haina militară prin revenirea la forma inițială a Legii 223/2015.

 

De reținut că PRO România este singurul partid care vine cu un plan concret de ieșire din criza economică provocată de pandemia de COVID-19, iar Victor Ponta, premierul pe care-l propune, a mai scos o dată țara din criză. Pe 6 Decembrie, alege bine! Votează PRO România!

 

Material realizat de SC Incomod Media SRL, la comanda PRO România Dâmboviţa. Cod Mandatar Financiar: 11200008

Citește în continuare

Promovare electorală

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!