Connect with us

ALEGERI

Theodor Paleologu, candidat PMP: Campania electorală este bruiată de marele blat Iohannis-Dăncilă!

Publicat

pe

Foto: News.ro

Mai sunt câteva zile până la primul tur al alegerilor prezidenţiale şi românii sunt în situaţia „cetăţeanului turmentat din Caragiale, dar nu pentru că ar fi băut ceva, ci pentru că sunt candidaţi care îşi bat joc de noi”, a declarat Theodor Paleologu, cu referire la faptul că aceştia au refuzat dezbaterile electorale. Candidatul Partidului Mişcarea Populară a punctat că preşedintele Iohannis este cel care a dat tonul, abordând o atitudine profund nedemocratică, de Zeus din Olimp, care nu se coboară printre muritori.

„Partea proastă e că exemplul atât de negativ pe care îl dă preşedintele Iohannis este imitat. Avem un fel de cascadă a ridicolului. Este ridicolul primar, ridicolul suveran, jupiterian, olimpian al preşedintelui, care nu discută cu nimeni. După aia este ridicolul secundar, al doamnei Dăncilă, care spune că ea nu discută decât cu «Jupiter din Olimp», şi apoi, evident, este ridicolul terţiar, reprezentat de domnul Barna, care spune că nu discută decât cu ceilalţi doi”, a explicat Theodor Paleologu.

A mai spus candidatul PMP pentru Preşedinţia României că, în plus de asta, campania electorală este bruiată şi de o criză guvernamentală regizată, care are ca scop marele blat Iohannis-Dăncilă.

„În mod evident, domnul Iohannis are tot interesul să se regăsească în turul doi cu doamna Dăncilă”.

 

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

PNL a câștigat alegerile parțiale organizate la Braniștea și Cojasca

Publicat

pe

Alegerile locale parțiale organizate, astăzi – 27 iunie 2021, în comunele Braniștea (pentru funcția de primar) și Cojasca (pentru Consiliul Local) au fost câștigate de PNL. Vom reveni.

Citește în continuare

ACTUALITATE

126 de sesizări în legătură cu alegerile din Braniștea și Cojasca. 97 nu s-au confirmat

Publicat

pe

În județul Dâmbovița, alegerile locale parțiale organizate în comunele Braniștea și Cojasca s-au derulat fără incidente deosebite care să afecteze desfășurarea procesului de vot – informează Inspectoratul Județean de Poliție.

Totuși, până la ora 16:00, au fost înregistrate 126 de sesizări referitoare la posibile fapte care au legătură cu procesul electoral. 97 dintre acestea nu s-au confirmat, iar celelalte 29 sunt în curs de verificare.

Exemple:

Polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Butimanu au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că ocupanții a două autoturisme transportă alegători la secțiile de votare și le oferă bani pentru a-i determina să voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

De asemenea, polițiștii de la Secția nr. 3 au fost sesizați și cu privire la faptul că ocupanții unui autoturism, respectiv doi bărbați de 23 de ani, oferă bani alegătorilor pentru a-i determina să nu voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu au fost sesizați cu privire la faptul că în localitatea Braniștea, alegătorii sunt aduși la vot cu autoturisme de diverse persoane, iar înainte de a părăsi autovehiculul le este indicat pe un buletin de vot anulat ce candidat să voteze. În urma verificărilor efectuate, până la acest moment, polițiștii au stabilit că aspectele semnalate nu se confirmă.

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats