Connect with us

Dâmboviţa

Cezar Preda, deputat PNL: Guvernul Orban trebuie să facă toate demersurile pentru ridicarea MCV-lui!

Publicat

pe

Deputatul PNL de Dâmboviţa, Cezar Preda, spune că prioritatea zero a Guvernului Ludovic Orban trebuie să fie aceea de a corecta drumul european al româniei, în ceea ce priveşte statul de drept şi justiţia. Susţine Cezar Preda că Executivul învestit ieri, 4 noiembrie 2019, trebuie să facă toate demersurile necesare pentru ridicarea MCV-lui (Nota redacţiei: mecanismul de coperare şi verificare).

„Degeaba încercăm să ne apucăm de toate. Degeaba ne fixăm mai multe priorităţi, dacă nu ducem ţara în zona aceasta a confortului european şi a statului de drept. restul va veni de la sine”, a declarat Cezar Preda pentru db24news.ro, punctând că „modul în care se repartizează judicios atât investiţiile, cât şi cheltuielile este deja antamat de un deficit greu de ţinut în frâu, de un proiect de buget pentru 2020 grevat de foarte multe împrumuturi”.

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Casa de Sănătate Dâmboviţa: Agenda de contractare iulie 2024 pentru furnizori noi

Publicat

pe

De

CAS Dâmbovița organizează sesiune de contractare pentru următoarele categorii de furnizori de servicii medicale – furnizori noi:

– servicii medicale in ambulatoriul de specialitate pentru specialitati clinice;
– servicii medicale in ambulatoriul de specialitate pentru specialiati paraclinice;
– servicii medicale de medicina fizica si de reabilitare in ambulatoriul;
– medicamente cu si fara contributie personala, inclusiv medicamente si materiale sanitare specifice care se acorda pentru tratamentul in ambulatoriu al bolnavilor inclusi in unele programe nationale de sanatate curative- farmacii
– Programe nationale de sanatate – Subprogramul national de servicii conexe acordate persoanelor diagnosticate cu tulburari din spectrul autist din cadrul Programului national de sanitate mintala.

Procesul de contractare se va desfasura conform urmatorului calendar:

Documentele necesare încheierii contractelor se transmit în format electronic asumate fiecare în parte prin semnătură electronică extinsă/calificată a reprezentantului legal al furnizorului. Reprezentantul legal al furnizorului răspunde de realitatea și exactitatea documentelor necesare încheierii contractelor.

Lista documentelor necesare contractării poate fi consultată accesând pagina web a CAS Dambovita, www.casdb.ro în secțiunea “FURNIZORI DE SERVICII MEDICALE – Informații și anunțuri contractare – Informații și anunțuri contractare 2023”.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

Dâmboviţa

Incendiu pe strada Tudor Vladimirescu din Târgoviște

Publicat

pe

Pompierii de la Detașamentul din Târgoviște au intervenit, în această după-amiază, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperișul unui imobil situat pe strada Tudor Vladimirescu din Târgoviște.

Când cele trei echipaje au ajuns la fața locului, focul se manifesta la nivelul acoperișului pe o suprafață de 50 de mp. După câteva zeci de minute, incendiul a fost stins.

Au fost folosite în această misiune trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru intervenție și salvare de la înălțimi și un echipaj SMURD.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite