Conectați-vă cu noi

ADMINISTRAŢIE

Uliţe săteşti din Poiana şi Braniştea, asfaltate în asociere cu CJ Dâmboviţa

Publicat

pe

Primarii comunelor Poiana şi Braniştea, Marian Şerban şi Adrian Stan, au semnat, astăzi, contractele de asociere cu Consiliul Judeţean Dâmboviţa, în baza cărora administraţia publică judeţeană va contribui cu fonduri la reabilitarea şi modernizarea unor drumuri de interes local.

În total, se vor asfalta aproape 4 km de uliţe săteşti: 0,970 km în Poiana şi 2,787 km în Braniştea. Valoarea celor două proiecte depăşeşte 2 milioane de lei, din care Consiliul Judeţean Dâmboviţa va suporta jumătate, diferenţa reprezentând contribuţia unităţilor administrativ-teritoriale beneficiare.

„În anul 2019, prin bugetul propriu al Consiliului Județean Dâmbovița, pentru obiectivele de infrastructură rutieră derulate în asociere cu unitățile administrativ-teritoriale, a fost alocată suma de 23.887.000 lei, din care 9.817.000 lei pentru obiectivele în curs de execuție și 14.070.000 lei pentru obiectivele la care nu a început execuția lucrărilor sau pentru care a fost emis acordul de principiu în vederea asocierii”, se arată într-un comunicat remis de CJ Dâmboviţa.

ADMINISTRAŢIE

Primăria Târgoviște montează încă 147 de camere video în municipiu

Publicat

pe

Unitățile de învățământ, parcurile, locurile de joacă, parcările și alte zone publice aglomerate din municipiul Târgoviște vor beneficia de monitorizare video permanentă – a anunțat, săptămâna aceasta, primarul Daniel Cristian Stan. Administraţia publică locală implementează un proiect care vizează montarea a 147 de camere de supraveghere, care se adaugă celor 33 aflate în funcțiune în prezent.

„Noul sistem de monitorizare va permite și stocarea datelor o anumită perioadă și va fi utilizabil inclusiv pe timp de noapte. Sistemul are aplicații importante în ceea ce privește prevenirea infracționalității (siguranța persoanei, protecția bunurilor împotriva furturilor, distrugerilor sau a actelor de vandalism), circulația pe drumurile publice, disciplina în construcții și protecția mediului”, explică edilul Daniel Cristian Stan.

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Târgovişte: A început dezafectarea fostei rețele supraterane de transport agent termic

Publicat

pe

Primăria Târgoviște a demarat acțiunea de dezafectare a conductelor, estacadelor și a celor șase puncte termice existente de-a lungul fostei rețele supraterane de transport a agentului termic care era produs la Doicești.

Potrivit edilului Daniel Cristian Stan, lucrările vor fi finalizate până la jumătatea acestui an. De menționat faptul că rețeaua prezintă degradări structurale și constituie chiar un pericol pentru cetățeni, mai ales pe segmentele care traversează alei pietonale, străzi sau calea ferată.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!