Conectați-vă cu noi

ALEGERI

Viorica Dăncilă, în… cuvinte încrucişate!

Publicat

pe

Şi omul simplu, necunoscător de strategie, de mesaj electoral, de structură comunicaţională, a constatat, cu tristeţe, că a avut parte de o campanie electorală pentru alegerile prezidenţale superficială, neinspirată, fără mesaj, fără subiect limpede, integru, mobilizator, traductibil pentru cetăţean.

A primit românul doar lozinci, fotografii mai mult sau mai puţin inspirate, declaraţii cu iz patriotard, corozive, toate acestea bogat asortate cu bombonelele demagogiei. PSD-ul, din păcate, a excelat la bazaconii electorale, la texte fără cap şi fără coadă, la materiale de propagandă puerile, uneori cu mare concentraţie de naivitate.

Ziare floşcăite, imagini aruncate de-a valma, nesugestive. Ba, mai mult, am constatat stupefiaţi că responsabilii electorali ai candidatei Viorica Dăncilă au scos pe piaţă reviste de integrame şi cuvinte încrucişate având ca temă politica şi prezidenţiabilul PSD. O adevărată nebunie! Cum să îi trimiţi românului de la ţară, pensionarului care trăieşte din 600 de lei pe lună, fermierilor munciţi, care abia-abia îşi acoperă cheltuielile de producţie, fiţuica intitulată „Integrame pentru fiecare român”?

Păi, bine, stimaţi social-democraţi, în loc să le spuneţi cetăţenilor clar, cu subiect şi predicat, ce veţi face pentru ei, să le vorbiţi cursiv, româneşte, să îi strângeţi de mână, să le ascultaţi păsurile, să le stimulaţi prin mijloace directe încrederea în partid, în liderii săi, îi puneţi să rezolve integrame? Să o găsească pe Viorica Dăncilă, politica sa pentru oameni, îndemnul şi obiectivele PSD, completând integrame?

Oamenii aveau nevoie de dezbatere, de transparenţă, de comunicare directă, nu de integrame! De câte ori au văzut-o dâmboviţenii pe preşedinta filialei PSD, europarlamentara Rovana Plumb, la poarta lor în această campanie electorală? Cred că de foarte puţine ori sau chiar deloc.

Am vorbit cu mai mulţi primari social-democraţi care au primit teancurile cu integrame şi ne-au spus că le este jenă să meargă cu aceste reviste de umplutură prin sat. Ce să le explice oamenilor? Luaţi pixul şi puneţi-vă mintea la contribuţie? Aflaţi singuri cine trebuie să câştige alegerile de duminică!

ALEGERI

Ionel Petre, candidatul ALDE pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Dâmboviţa

Publicat

pe

Ionel Petre, preşedintele ALDE Dâmboviţa, va fi candidatul partidului pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa, la alegerile din 27 septembrie. Ionel Petre este un politician abil, cu discursul la purtător, bun comunicator, spontan, capabil de a ieşi din orice situaţie dificilă, fapt dovedit şi experimentat în desele sale apariţii publice atât în presa locală cât şi în cea naţională.

Petre a primit încredere din partea conducerii ALDE, fiind considerat un vector important de imagine, folosit în confruntările cu adversarii politici sau pentru a comenta pe posturile de televiziune diferite situaţii din viaţa socio-economică şi politică a ţării. Ideiile şi proiectele expuse de-a lungul timpului de Ionel Petre sunt realiste, demne de a fi luate în seamă şi materializate. Dar acest lucru nu prea se poate face din postura de reprezentant al opoziţiei.

Candidatura lui Ionel Petre pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa reprezintă un test important pentru ALDE şi pentru liderul judeţean. Un câştig pentru democraţie. Este greu să poţi spune că vei câştiga Consiliul Judeţean într-un teritoriu roşu, dominat de structurile puternice, bine poziţionate şi dotate logistic şi uman ale PSD, pe de-o parte, iar de cealaltă de PNL care nu stă la fel bine ca social-democraţii la organizare teritorială şi fond uman, dar care are atuul aflării la putere.

Ionel Petre, consecvent aşa cum îl ştim, bun comunicator și organizator, stăpân pe verb, şi înconjurat de câţiva oameni valoroşi, poate să facă un scor bun, care să ridice ALDE, partid care, până acum, nu a reuşit să iasă din umbra marilor formaţiuni politice.

Citește în continuare

ALEGERI

Claudiu Cezar Popescu (PSD) le propune găeștenilor o administrație digitală

Publicat

pe

Claudiu Cezar Popescu, candidatul PSD pentru funcția de primar al orașului Găești, este un specialist desăvârșit, știe cu ce mănâncă administrația, cum poate fi transformată în bine această urbe, prin atragerea de fonduri europene, cum poate fi îmbunătățită relația Primărie-cetățean, apelând la mijloacele tehnologiei.

Claudiu Popescu, spun tot mai mulți oameni, locuitori ai Găeștiului, are marea șansă de a deveni primar al acestui oraș și de a le dovedi concetățenilor săi că se poate mai mult. Digitalizarea, comunicarea cu cetățeanul, rezolvarea problemelor ce țin de administrație prin intermediul sistemului informațional este una din preocupările de bază ale candidatului PSD.

Claudiu Popescu vrea ca găeșteanul să nu mai piardă timpul în fața ghișeelor, să poată intra de acasă în legătură cu funcționarul Primăriei și să obțină, într-un timp scurt, fără termene largi de așteptare, documentele solicitate.

„Pentru că ne ajută să avem acces rapid la informațiile de care avem nevoie, online, fără să mai facem drumuri la Primărie și să așteptăm la cozi ca să intrăm în posesia lor. Și pentru că, mai ales în situații ca cea prezentă, în care infectarea cu Covid-19 riscă să indisponibilizeze o întreagă structură din Primărie, cetățenii să nu se confrunte cu situația ridicolă în care să nu poată beneficia de serviciile administrative în format fizic.

Ca să ajungem la servicii de administrație publică de tip Smart, trebuie să gândim lucrul în format electronic ca fiind cel de bază, iar lucrul în format fizic ca fiind o soluție de redundanță / de backup / de pus la dispoziție pentru cei care nu se pot adapta la tehnologia informațională.

Vă invit să privim situația în care se găsește în prezent Serviciul de Urbanism și Amenajarea Teritoriului din Primăria Găești, care este posibil să fie suspendat pentru următoarele 2 săptămâni. Solicit, pe această cale, primarului orașului Găești, să găsească de urgență soluții de redundanță pentru Serviciul sus amintit, pentru a-i asigura continuitatea funcțională, astfel încât să nu lase oamenii să aștepte 2 săptămâni pentru orice solicitare venită în zona de urbanism și amenajare a teritoriului”, a scris Claudiu Cezar Popescu pe pagina sa de Facebook.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!