Conectați-vă cu noi

ALEGERI

Viorica Dăncilă, în… cuvinte încrucişate!

Publicat

pe

Şi omul simplu, necunoscător de strategie, de mesaj electoral, de structură comunicaţională, a constatat, cu tristeţe, că a avut parte de o campanie electorală pentru alegerile prezidenţale superficială, neinspirată, fără mesaj, fără subiect limpede, integru, mobilizator, traductibil pentru cetăţean.

A primit românul doar lozinci, fotografii mai mult sau mai puţin inspirate, declaraţii cu iz patriotard, corozive, toate acestea bogat asortate cu bombonelele demagogiei. PSD-ul, din păcate, a excelat la bazaconii electorale, la texte fără cap şi fără coadă, la materiale de propagandă puerile, uneori cu mare concentraţie de naivitate.

Ziare floşcăite, imagini aruncate de-a valma, nesugestive. Ba, mai mult, am constatat stupefiaţi că responsabilii electorali ai candidatei Viorica Dăncilă au scos pe piaţă reviste de integrame şi cuvinte încrucişate având ca temă politica şi prezidenţiabilul PSD. O adevărată nebunie! Cum să îi trimiţi românului de la ţară, pensionarului care trăieşte din 600 de lei pe lună, fermierilor munciţi, care abia-abia îşi acoperă cheltuielile de producţie, fiţuica intitulată „Integrame pentru fiecare român”?

Păi, bine, stimaţi social-democraţi, în loc să le spuneţi cetăţenilor clar, cu subiect şi predicat, ce veţi face pentru ei, să le vorbiţi cursiv, româneşte, să îi strângeţi de mână, să le ascultaţi păsurile, să le stimulaţi prin mijloace directe încrederea în partid, în liderii săi, îi puneţi să rezolve integrame? Să o găsească pe Viorica Dăncilă, politica sa pentru oameni, îndemnul şi obiectivele PSD, completând integrame?

Oamenii aveau nevoie de dezbatere, de transparenţă, de comunicare directă, nu de integrame! De câte ori au văzut-o dâmboviţenii pe preşedinta filialei PSD, europarlamentara Rovana Plumb, la poarta lor în această campanie electorală? Cred că de foarte puţine ori sau chiar deloc.

Am vorbit cu mai mulţi primari social-democraţi care au primit teancurile cu integrame şi ne-au spus că le este jenă să meargă cu aceste reviste de umplutură prin sat. Ce să le explice oamenilor? Luaţi pixul şi puneţi-vă mintea la contribuţie? Aflaţi singuri cine trebuie să câştige alegerile de duminică!

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ALEGERI

PNL Dâmboviţa a câştigat la prezidenţiale în 29 de localităţi conduse de primari PSD!

Publicat

pe

Scorul obţinut de PNL în judeţul Dâmboviţa – 53,6% la alegerile prezidenţiale este unul istoric. Performanţa este cu atât mai importantă cu cât liberalii nu au decât 18 primari, din cei 89. Au avut 19, dar l-au exclus din partid pe edilul de la Crângurile, bănuit de partizanat cu PSD.

Dacă scădem comunele Hulubeşti şi Crevedia, unde primarii sunt oficial de la ALDE şi UNPR, rezultă că PNL a câştigat la alegerile prezidenţiale 2019 în 29 de unităţi administrativ-teritoriale conduse de edili de la PSD şi a pierdut într-o singură comună cu primar de la PNL – Pucheni.

Localităţile conduse de primari PSD unde a câştigat PNL la alegerile prezidenţiale 2019 sunt: Târgovişte, Moreni, Fieni, Pucioasa, Aninoasa, Bărbuleţu, Brăneşti, Buciumeni, Bucşani, Ciocăneşti, Comişani, Corneşti, Doiceşti, Dragomireşti, Gura Ocniţei, Iedera, Moroeni, Ocniţa, Pietroşiţa, Raciu, Răzvad, Runcu, Tărtăşeşti, Valea Lungă, Văcăreşti, Văleni Dâmboviţa, Vişineşti, Vulcana Băi, Vulcana Pandele.

Citește în continuare

ALEGERI

Primarii PNL care au pierdut la prezidenţiale, analizaţi de Bucureşti. Unul e din Dâmboviţa!

Publicat

pe

Ludovic Orban le-a pus gând rău primarilor PNL din localităţile unde Klaus Iohannis, candidatul partidului la alegerile prezidenţiale din 24 noiembrie, s-a clasat pe locul II. Liderul liberalilor a declarat că, la nivel de ţară, sunt în această situaţie aproximativ 80 de primari.

„Vom face cercetări, sondaje, o analiză, să vedem în ce situaţie aceşti primari mai au capacitatea de a câştiga primăriile în cadrul alegerilor locale”, a spus Orban, citat de stiripesurse.ro.

Între cei 80 de primari luaţi în vizor regăsim şi un edil din judeţul dâmboviţa – Ilie Manea, de la Pucheni, localitate unde PNL a înregistrat un scos sub cel al PSD, respectiv 47,18% faţă de 52,82%. Dacă ne uităm însă la numărul de voturi, Ilie Manea a reuşit, totuşi, să contabilizeze mai mulţi alegători ca în 2016, când a câştigat alegerile: 360 faţă de 304.

De partea cealaltă, cei mai performanţi primari PNL din Dâmboviţa, la alegerile prezidenţiale 2019, sunt: Florin Iordache de la Moţăieni – 72,38%, Florentin Oprea de la Finta – 69,23% şi Teodora Anghelescu de la Bezdead – 69, 21%.

Reamintim că PNL are 18 primari în judeţul Dâmboviţa, după ce l-a exclus din partid pe cel de la Crângurile, iar alegerile prezidenţiale le-a câştigat în 47 de localităţi. Asta înseamnă că, exceptând comunele Hulubeşti şi Crevedia, unde, oficial, edilii  sunt de la ALDE şi UNPR, liberalii au ieşit învingători în 29 de unităţi administrativ-teritoriale conduse de primari PSD.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT