Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Pentru funcţionărime, totul este permis! Inclusiv parcarea în zona de joacă a copiilor!

Publicat

pe

Trăim în ţara unde unii vor musai să fie mai presus de lege. Asta mai ales dacă lucrează în eşaloanele superioare de stat. Cel puţin aşa pare, dacă priveşti spre unele situaţii sfidătoare. De pildă, astăzi – 6 noiembrie 2019, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Târgovişte, s-a desfăşurat o şedinţă ce a avut ca temă instruirea preşedinţilor secţiilor de votare.

Invitaţii la această întrunire de tip ABC-ul electoral au invadat cu maşinile Piaţa Mihai Viteazul, deşi respectivul amplasament este unul de tip pietonal, iar indicatoarele rutiere din zonă interzic parcarea în acest spaţiu unde, de obicei, copiii se dau pe patinele cu rotile, îşi întind jucăriile, într-un cuvânt, se simt în siguranţă.

Dar, când este vorba de funcţionărime, totul este permis. De ce să-şi lase domniile lor limuzinele prin parcări avizate, la sute de metri distanţă de locul întrunirii, când pot să le aducă până la scara Casei de Cultură? Aşa au fost învăţaţi, aşa se comportă!

Cu alte ocazii, poliţiştii i-au amendat pe cei care au îndrăznit să parcheze în respectiva piaţă modernizată de curând. Dar, când interesul statului o cere, normele pot fi omise. Nu este corect. Unda de neîncredere şi intoleranţă faţă de reprezentanţii instituţiilor de stat creşte şi prin aceste exemple negative, pe care probabil că ei le consideră minore…

ACTUALITATE

3 morţi şi 17 persoane în spital, după o acţiune de deratizare în blocul de garsoniere!

Publicat

pe

Sursa foto: Adevărul

Tragedie într-un bloc de locuinţe din Timişoara! Un copil de nouă zile, unul de trei ani şi mama acestuia, în vârstă de 29 de ani, au murit, iar locatarii suspectează că de vină este acţiunea de deratizare şi dezinsecţie efectuată săptămâna trecută.

Potrivit ISU Timiş, în acest moment, sunt internaţi în spital nouă copii şi opt adulţi. Autorităţile au decis evacuarea întregului imobil, respectiv 200 de garsoniere, şi evaluarea medicală a tuturor persoanelor – scrie Adevărul. Ancheta este în plină desfăşurare.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Comandantul Poliţiei Dâmboviţa, comisarul şef Sorin Păun, s-a pensionat!

Publicat

pe

Am aflat pe surse că, de astăzi, comisarul şef Sorin Păun, comandantul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa, a intrat în rândul pensionarilor. Nu putem decât să îi urăm pe această cale, după o activitate lungă şi densă în slujba legii, sănătate şi putere de muncă în continuare!

Comisarul şef Sorin Păun are 49 de ani şi lucrează în Poliţia Română din 1994, când a absolvit Academia de Poliţie Alexandru Iona Cuza Bucureşti. A fost şef de birou, şef al Poliţiei Pucioasa, şef al Poliţiei Găeşti, adjunct al inspectorului şef al IPJ Dâmboviţa. În martie 2019 a fost împuternicit şef al IPJ Dâmboviţa.

Citește în continuare

Promovare electorală

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Web