Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Pentru funcţionărime, totul este permis! Inclusiv parcarea în zona de joacă a copiilor!

Publicat

pe

Trăim în ţara unde unii vor musai să fie mai presus de lege. Asta mai ales dacă lucrează în eşaloanele superioare de stat. Cel puţin aşa pare, dacă priveşti spre unele situaţii sfidătoare. De pildă, astăzi – 6 noiembrie 2019, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Târgovişte, s-a desfăşurat o şedinţă ce a avut ca temă instruirea preşedinţilor secţiilor de votare.

Invitaţii la această întrunire de tip ABC-ul electoral au invadat cu maşinile Piaţa Mihai Viteazul, deşi respectivul amplasament este unul de tip pietonal, iar indicatoarele rutiere din zonă interzic parcarea în acest spaţiu unde, de obicei, copiii se dau pe patinele cu rotile, îşi întind jucăriile, într-un cuvânt, se simt în siguranţă.

Dar, când este vorba de funcţionărime, totul este permis. De ce să-şi lase domniile lor limuzinele prin parcări avizate, la sute de metri distanţă de locul întrunirii, când pot să le aducă până la scara Casei de Cultură? Aşa au fost învăţaţi, aşa se comportă!

Cu alte ocazii, poliţiştii i-au amendat pe cei care au îndrăznit să parcheze în respectiva piaţă modernizată de curând. Dar, când interesul statului o cere, normele pot fi omise. Nu este corect. Unda de neîncredere şi intoleranţă faţă de reprezentanţii instituţiilor de stat creşte şi prin aceste exemple negative, pe care probabil că ei le consideră minore…

ACTUALITATE

70.000 lei lunar, cea mai mare pensie specială în România!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: libertatea.ro)

Într-un stat de drept, într-o țară în care toate valorile sunt respectate, pensiile speciale reprezintă o adevărată mizerie, o discriminare crasa față de omul de rând.

Deputatul PNL Florin Roman a dezvăluit care este cuantumul celei mai mari pensii speciale din România. Suma primită lunar de un fost comandant de penitenciar se ridică la 70.000 de lei! Asta în condițiile în care, oameni buni, sunt români care trăiesc cu doar 700 de lei pe lună!

Eliminarea acestor gheşefturi bugetare nu este un moft, ci o necesitate urgentă, un mod prin care guvernanții, indiferent cine sunt ei, demonstrează că au respect faţă de milioanele de români care nu pricep cum s-a ajuns la asemenea derapaje discriminatorii!

Citește în continuare

ACTUALITATE

Opt români au decedat din cauza gripei şi a complicaţiilor apărute

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: www.zi-de-zi.ro)

Gripa îi sperie deja pe români. În spitalele din ţară au fost instituite măsuri severe, în special în ceea ce privește programul de vizită. Centrul Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului Naţional de Sănătate Publică a comunicat faptul ca opt persoane au decedat din cauza gripei și a complicațiilor medicale apărute. Victimele sunt din Argeș, Hunedoara, Dâmbovița, Prahova, Sibiu și Bistrița-Năsăud.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT