Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Antren şi bună dispoziţie cu formaţiile „Romanatzi” şi „Gigel Darman” la Royal Residence Târgovişte!

Publicat

pe

Restaurantul „Royal Residence” din Târgovişte vă aşteaptă să petreceţi câteva ore de relaxare într-un cadru distins, cu muzică de calitate şi preparate culinare din bucătăria tradiţională şi nu numai.

Atmosfera de petrecere şi voie bună este asigurată de formaţia „Romanatzii”, într-o nouă formulă, cu Gabi Mandin, Alin Oprea şi Camelia Popescu Dincă, şi Formaţia „Gigel Darman”. Spectacolul realizat de cele două trupe este unul inedit, care nu trebuie pierdut.

Mâine seară, de Sfânţii Arhangheli Mihail şi Gavril, invitaţi-vă sărbătoriţii, prietenii, iubiţii, iubitele, familia, la „Royal Residence”, pe strada Gării în Târgovişte. Programul artistic începe la ora 19:00.

Formaţiile „Romanatzii” şi „Gigel Darman” vor concerta în fiecare seară de marţi până duminică. Vă aşteptăm cu drag! Detalii şi rezervări la telefon 0723.149.095 sau direct la restaurantul „Royal Residence”.

ACTUALITATE

3 morţi şi 17 persoane în spital, după o acţiune de deratizare în blocul de garsoniere!

Publicat

pe

Sursa foto: Adevărul

Tragedie într-un bloc de locuinţe din Timişoara! Un copil de nouă zile, unul de trei ani şi mama acestuia, în vârstă de 29 de ani, au murit, iar locatarii suspectează că de vină este acţiunea de deratizare şi dezinsecţie efectuată săptămâna trecută.

Potrivit ISU Timiş, în acest moment, sunt internaţi în spital nouă copii şi opt adulţi. Autorităţile au decis evacuarea întregului imobil, respectiv 200 de garsoniere, şi evaluarea medicală a tuturor persoanelor – scrie Adevărul. Ancheta este în plină desfăşurare.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Comandantul Poliţiei Dâmboviţa, comisarul şef Sorin Păun, s-a pensionat!

Publicat

pe

Am aflat pe surse că, de astăzi, comisarul şef Sorin Păun, comandantul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa, a intrat în rândul pensionarilor. Nu putem decât să îi urăm pe această cale, după o activitate lungă şi densă în slujba legii, sănătate şi putere de muncă în continuare!

Comisarul şef Sorin Păun are 49 de ani şi lucrează în Poliţia Română din 1994, când a absolvit Academia de Poliţie Alexandru Iona Cuza Bucureşti. A fost şef de birou, şef al Poliţiei Pucioasa, şef al Poliţiei Găeşti, adjunct al inspectorului şef al IPJ Dâmboviţa. În martie 2019 a fost împuternicit şef al IPJ Dâmboviţa.

Citește în continuare

Promovare electorală

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Web