Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

S-au suspendat angajările la Muzeul „Casa Romanţei” Târgovişte!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: wixstatic.com)

Nu ştim dacă s-au autosesizat organele în drept şi fac verificări cu privire la modul cum sunt organizate concursurile pentru ocuparea posturilor în muzeele din judeţul Dâmboviţa, probabil că nu având în vedere că nu am primit o comunicare în acest sens, cum se proceda anul trecut, însă mai au timp să o facă, dar este cert faptul că, astăzi – 7 noiembrie 2019, fix în ziua când trebuia să continue procedura de angajare pentru Secţia „Casa Romanţei”, concursul a fost suspendat!

Potrivit anunţului postat pe site-ul Complexului Naţional Muzeal „Curtea Domnească” Târgovişte, decizia a fost luată în baza HG 286/2011, actualizată, prin care s-a aprobat Regulamentul cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzător funcţiilor contractuale şi a criteriilor de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice.

Se mai anunţă că reluarea procedurii va fi comunicată celor interesaţi, la avizier şi pe site-ul instituţiei. De asemenea, în ceea ce priveşte postul de muzeograf debutant – cel care generase cele mai multe suspiciuni în rândul opiniei publice prin faptul că se cereau studii de Jurnalism – „se va relua procedura de scoatere la concurs, conform prevederilor legale”.

ACTUALITATE

3 morţi şi 17 persoane în spital, după o acţiune de deratizare în blocul de garsoniere!

Publicat

pe

Sursa foto: Adevărul

Tragedie într-un bloc de locuinţe din Timişoara! Un copil de nouă zile, unul de trei ani şi mama acestuia, în vârstă de 29 de ani, au murit, iar locatarii suspectează că de vină este acţiunea de deratizare şi dezinsecţie efectuată săptămâna trecută.

Potrivit ISU Timiş, în acest moment, sunt internaţi în spital nouă copii şi opt adulţi. Autorităţile au decis evacuarea întregului imobil, respectiv 200 de garsoniere, şi evaluarea medicală a tuturor persoanelor – scrie Adevărul. Ancheta este în plină desfăşurare.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Comandantul Poliţiei Dâmboviţa, comisarul şef Sorin Păun, s-a pensionat!

Publicat

pe

Am aflat pe surse că, de astăzi, comisarul şef Sorin Păun, comandantul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa, a intrat în rândul pensionarilor. Nu putem decât să îi urăm pe această cale, după o activitate lungă şi densă în slujba legii, sănătate şi putere de muncă în continuare!

Comisarul şef Sorin Păun are 49 de ani şi lucrează în Poliţia Română din 1994, când a absolvit Academia de Poliţie Alexandru Iona Cuza Bucureşti. A fost şef de birou, şef al Poliţiei Pucioasa, şef al Poliţiei Găeşti, adjunct al inspectorului şef al IPJ Dâmboviţa. În martie 2019 a fost împuternicit şef al IPJ Dâmboviţa.

Citește în continuare

Promovare electorală

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Web