Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Câştigătoare a trofeului „Crizantema de Aur”, întrebare incomodă pentru directorul Centrului Judeţean de Cultură Dâmboviţa

Publicat

pe

Festivalul „Ileana Sărăroiu”, organizat de Centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa – instituţie subordonată Consiliul Judeţean, se pare că a provocat revolte în rândul soliştilor consacraţi de muzică populară din judeţ. Artiştii întreabă, pe bună dreptate, de ce mentorii acestui eveniment au omis să invite, pentru a susţine recitaluri, şi interpreţii de valoare din judeţ.

Nicoleta Vasile, câştigătoarea trofeului „Crizantema de Aur” 2018 şi cunoscută solistă de muzică populară, i-a adresat această întrebare managerului Centrului Judeţean de Cultură Dâmboviţa, Ionuţ Lăscaie, într-o postare pe Facebook.

ACTUALITATE

3 morţi şi 17 persoane în spital, după o acţiune de deratizare în blocul de garsoniere!

Publicat

pe

Sursa foto: Adevărul

Tragedie într-un bloc de locuinţe din Timişoara! Un copil de nouă zile, unul de trei ani şi mama acestuia, în vârstă de 29 de ani, au murit, iar locatarii suspectează că de vină este acţiunea de deratizare şi dezinsecţie efectuată săptămâna trecută.

Potrivit ISU Timiş, în acest moment, sunt internaţi în spital nouă copii şi opt adulţi. Autorităţile au decis evacuarea întregului imobil, respectiv 200 de garsoniere, şi evaluarea medicală a tuturor persoanelor – scrie Adevărul. Ancheta este în plină desfăşurare.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Comandantul Poliţiei Dâmboviţa, comisarul şef Sorin Păun, s-a pensionat!

Publicat

pe

Am aflat pe surse că, de astăzi, comisarul şef Sorin Păun, comandantul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa, a intrat în rândul pensionarilor. Nu putem decât să îi urăm pe această cale, după o activitate lungă şi densă în slujba legii, sănătate şi putere de muncă în continuare!

Comisarul şef Sorin Păun are 49 de ani şi lucrează în Poliţia Română din 1994, când a absolvit Academia de Poliţie Alexandru Iona Cuza Bucureşti. A fost şef de birou, şef al Poliţiei Pucioasa, şef al Poliţiei Găeşti, adjunct al inspectorului şef al IPJ Dâmboviţa. În martie 2019 a fost împuternicit şef al IPJ Dâmboviţa.

Citește în continuare

Promovare electorală

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Web