Connect with us

ACTUALITATE

Comuna Voineşti vine cu o nouă premieră: Alpha Medica – clinică de medicină regenerativă

Publicat

pe

Sâmbătă – 16 noiembrie 2019, la ora 12:00, va fi inaugurat în comuna Voineşti, judeţul Dâmboviţa, Centrul de Medicină Regenerativă Alpha Medica, unul dintre cele mai ambiţioase proiecte cu capital 100% românesc. Alpha Medica este centru medical specializat pe tehnici celulare regenerative, laserterapie, oxigenoterapii, estetică şi wellbeing.

Atenţie! În perioada 18 – 21 noiembrie, Alpha Medica organizează „Ziua porţilor deschise” şi vă invită să îi treceți pragul pentru a descoperi beneficiile terapiilor regenerative integrate care pun accent pe cauză și nu pe efectul numeroaselor afecțiuni!

Centrul de Medicină Regenerativă Alpha Medica îl aduce, în premieră în România, pe dr. Bansal Himanshu, CEO Revitalife Science INDIA, partener Alpha Medica ROMANIA, consultant și specialist Terapii Celulare Regenerative, Chirurgie Spinală și Medicină Regenerativă.

Abordări terapeutice disponibile în cadrul evenimentului:
– Tehnici celulare regenerative
– Afecțiuni osteo-articulare
– Boli neurologice
– Infertilitate
– Autism.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

19 – 21 august 2022, o nouă acțiune de dezinsecție în orașul Titu

Publicat

pe

Primăria Titu va executa, în perioada 19 – 21 august 2022, în intervalul orar 06:30 – 10:00, o nouă acțiune de dezinsecție prin pulverizare aeriană, a treia în această vară, pe toată suprafaţa orașului, respectiv în Titu, Titu-Târg, Fusea, Codreanu, Atârnați, Plopu, Sălcuța și Hagioaica. Tratamentele vizează combaterea dăunătorilor și insectele de disconfort: ţânţari, muşte, omizi, căpușe, gândaci etc.

Se vor folosi substante avizate de Ministerul Sanatatii Publice, care sunt toxice pentru albine și organisme acvatice. Produsul cu care se va acționa este SOLFAC TRIO 140 NF, insecticid formulat special pentru avio-tratamente și aplicare ULV. Produsul nu este dăunător oamenilor și nici mediului înconjurător.

Combaterea se efectuează doar într-o singură zi, în funcție de condițiile meteo. Dacă vremea nu este favorabilă în data de 19 august, aplicarea tratamentului se amână pentru următoarea zi propice acestei activități.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

CAS Dâmbovița, agenda de contractare august 2022

Publicat

pe

de

Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Dâmboviţa organizează în luna august 2022 sesiune de contractare pentru următoarele categorii de furnizori de servicii medicale:
– asistență medicală primară;
– asistență medicală pentru specialități clinice.

Documentele necesare incheierii contractelor se transmit in format electronic asumate fiecare in parte prin semnatura electronica extensa/calificata a reprezentantului legal al furnizorului. Reprezentantul legal al furnizorului raspunde de realitatea si exactitatea documentelor necesare incheierii contractelor.

Lista documentelor necesare contractarii pentru fiercare tip de asistenta medicala poate fi consultata accesand pagina web a CAS Dambovita, www.casdb.ro in sectiunea “FURNIZORI -CONTRACTARE 2021”

DIRECTOR GENERAL,
JR. CRISTINA SIMA

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT