Connect with us

ALEGERI

EXIT POLL alegeri prezidenţiale 2019. Vezi ce candidaţi intră în turul doi!

Publicat

pe

Sursa foto: Observator

Principalele televiziuni şi site-uri de ştiri din România au anunţat deja că vor prezenta, la ora 21:00 – când se închid secţiile de votare, primele rezultate parţiale, bazate pe studii sociologice de tip exit poll.

Biroul Electoral Central a acreditat trei institute pentru realizarea sondajelor la ieşirea de la urne pentru alegerile prezidenţiale din 10 şi 24 noiembrie, la nivel naţional, respectiv: CURS, IRES şi AVANGARDE.

Rezultate exit poll prezentate de Antena 3
Rezultate exit poll prezentate de B1 Tv
Rezultate exit poll prezentate de Realitatea.net
Rezultate exit poll prezentate de România TV

Rezultatele oficiale vor fi prezentate de Biroul Electoral Central, instituţia acreditată prin lege să numere şi să centralizeze voturile românilor.

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ALEGERI

Fostul polițist Alexandru Iorga a pornit pe drumul de viitor primar al orașului Găești

Publicat

pe

PSD Dâmbovița a făcut una dintre cele mai tari și inspirate mișcări politice din ultimul timp. L-a desemnat pe fostul comandant al Poliției Orașului Găești, acum avocat, Alexandru Iorga, drept candidat pentru funcția de primar la alegerile locale din 2024. Decizia a fost luată ieri, de Biroul Permanent Județean al PSD, în ședința desfășurată la sediul filialei social-democraților din Găești. Iorga, propus și susținut de organizația locală, a fost desemnat pentru candidatură cu unanimitate de voturi. Evident, meritul acestei promovări, aparține președintelui PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, care, în afară de flerul și intuiția în a-și alege oamenii de echipă, investește în aceștia și multă încredere.

Cunoscând personalitatea, caracterul, conduita, stilul de comunicare, de impresionare a cetățeanului alegător, a concetățenilor săi din Găești, bazate pe forța argumentării și soluții, cu siguranță, contracandidații săi au puternice motive să se teamă. Inclusiv, primarul în funcție, Gheorghe Grigore, căzut într-un ciudat și anost con de umbră.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ACTUALITATE

PNL a câștigat alegerile parțiale organizate la Braniștea și Cojasca

Publicat

pe

Alegerile locale parțiale organizate, astăzi – 27 iunie 2021, în comunele Braniștea (pentru funcția de primar) și Cojasca (pentru Consiliul Local) au fost câștigate de PNL. Vom reveni.

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite