Conectați-vă cu noi

ALEGERI

PNL Dâmboviţa, prima victorie în faţa PSD, în 30 de ani de democraţie!

Publicat

pe

Liberalii dâmboviţeni au spart gheaţa. Au reuşit să iasă în faţa presei, după primul tur al alegerilor prezidenţiale, înaintea social-democraţilor, rămaşi încă fără azimut. Astăzi, la întâlnirea cu jurnaliştii, au venit Virgil Guran – preşedintele PNL Dâmboviţa, Aurelian Cotinescu – liderul organizaţiei Târgovişte şi Teodora Anghelescu – primăriţa comunei Bezdead.

Evident, tema întâlnirii a reprezentat-o rezultatul primului tur al alegerilor prezidenţiale, comentarii şi impresii pe marginea acestui eveniment consumat în Dâmboviţa, strategiii pentru turul doi.

Liberalii, vădit emoţionaţi, au savurat această victorie, prima adevărată în judeţ în toţi cei 30 de ani de democraţie. Mai mult, în Târgovişte, Klaus Iohannis, candidatul PNL pentu funcţia de preşedinte al României, conform valului pornit în primăvară, la europarlamentare, a avut chiar un scor istoric, obţinând 12.500 de voturi, respectiv un procent de 35%. Viorica Dăncilă, de la PSD, a fost votată de numai 7.789 de târgovişteni, respectiv 22,18%. Pe următoarele locuri s-au aflat Dan Barna şi USR-PLUS, cu 14,65%, Mircea Diaconu cu 12,48% şi Theodor Paleologu cu 7,94%.

După o minimă analiză, Aurelian Cotinescu a concluzionat că partidele de dreapta şi candidaţii lor au adunat peste 60% din voturile târgoviştenilor, în timp ce formaţiunile de stânga au strâns 35%.

Liderul PNL Târgovişte a ţinut să mulţumească tuturor cetăţenilor din municipiul Târgovişte, care au ieşit în număr mare la vot exprimându-şi, democratic, dreptul de a alege. Rezultatul bun obţinut de PNL, a mai spus Cotinescu, se datorează şi activităţii depuse de membrii organizaţiei în această campanie electorală, de comunicarea cu oamenii.

„Rezultatele obţinute în primul tur ne dau speranţa de a avea un scor şi mai bun pe 24 noiembrie. De vineri, începem, de fapt, continuăm campania electorală. Vom fi din nou printre târgovişteni”, a precizat Aurelian Cotinescu.

ALEGERI

Corneliu Ştefan, candidat PSD pentru CJ Dâmboviţa: Mergem la victorie, pentru binele judeţului

Publicat

pe

Deputatul Corneliu Ştefan, liderul PSD Dâmboviţa şi candidat pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, la final de campanie electorală pentru alegerile locale din 27 septembrie 2020, a ţinut să adreseze un mesaj către alegătorii dâmboviţeni.

Corneliu Ştefan îi îndeamnă pe cetăţeni să iasă la vot şi să pună ştampila pe cea mai bună echipă, pe cei care au performat pentru acest judeţ şi care sunt pregătiţi, cu sufletul, cu mintea şi cu tot profesionalismul şi abnegaţia de care dau dovadă să o facă în continuare. Pe PSD!

„Am venit în faţa dâmboviţenilor cu cele mai puternice şi determinate echipe. Am venit cu oamenii care îşi doresc dezvoltarea tuturor comunităţilor locale. La nivelul Consiliului Judeţean avem cea mai determinată echipă. Absolut toţi candidaţii la Consilul Judeţean avem un singur scop, acela de a duce la bun sfârşit masterplanul pe care noi, cei din PSD, l-am propus dâmboviţenilor.

Eu şi echipa mea ne-am asumat în faţa dâmboviţenilor acest proiect de dezvoltate a judeţului, a tuturor comunuităţilor locale. Din echipa mea de consilieri la nivelul judeţului Dâmboviţa fac parte oameni cu experienţă în administraţia publică locală.

Îi mulţumesc domnului prefect Antonel Jîjîie, un om deosebit care s-a alăturat echipei noastre, un om care a coordonat Prefectura Dâmboviţa. Un om de care are nevoie judeţul. Tot alături de mine o să fie şi domnul Corneliu Vişoianu, fost secretar de stat la cabinetul Primului Ministru, profesor universitar, un expert în atragerea de fonduri europene.
Mulţumnesc tuturor dâmboviţenilor care ne-au primit foarte bine în casele dumnealor, începând cu perioada de precampanie electorală, când am strâns semnături în toate localităţile judeţului.

Îi asigur pe dâmboviţeni că noi, reprezentanţii Partidului Social Democrat, ştim ce avem de făcut la nivelul judeţului, la nivelul Primăriei Târgovişte, la nivelul Primăriei Moreni. Ştim ceea ce trebuie făcut în cele 5 oraşe, Pucioasa, Găeşti, Titu, Găeşti şi Răcari. Ştim ceea ce avem de făcut în toate celelalte 82 de comune.

Pe 27 septembrie, stimaţi dâmboviţeni, vă invit la vot. Să alegem cele mai puternice echipe de la nivelul comunităţilor locale, de la nivelul Consiliului Judeţean Dâmboviţa. Veniţi şi votaţi PSD!”

Material realizat la comanda psd Dâmboviţa. Cod unic mandatar fina nciar: 21200019

Citește în continuare

ALEGERI

Dan Mărgărit, candidatul USR PLUS pentru Târgovişte: E timpul unei generații de oameni onești

Publicat

pe

de

Dragi târgovișteni,

E timpul schimbării! Este mesajul pe care, împreună, l-am transmis vechii clase politice. În fața asaltului penalilor, voi ați ieșit în stradă și ați oprit OUG13. Nu ne-am dat bătuți când regimul Dragnea părea de neînvins. Un an mai târziu, peste 4.000 de târgovișteni au semnat inițiativa #FărăPenali.

În fața abuzurilor, corupției și prostiei promovate de regimul Dragnea, voi ați răspuns cu mesajul: fără hoție ajungem departe! La alegerile europarlamentare, pentru prima oară după 30 ani, orașul nostru nu mai era unul roșu – Alianța USR PLUS a câștigat alegerile în Târgoviște. Pentru prima oară, avem în Parlamentul European oameni onești care să ne reprezinte cu cinste. Lupta noastră pentru schimbare continuă la alegerile locale. Regimul Dragnea trăiește încă prin baronii PSD înrădăcinați în primării.

Am lucrat 20 de ani în mediul privat și candidez pentru că am înțeles că vechii politicieni nu vor schimba nimic. Echipa Alianței USR PLUS are energia și dorința de a schimba Târgoviște.

Nu mai putem aștepta încă 4 ani! Credem că e timpul unei noi generații de oameni onești, care au energia, curajul, creativitatea și priceperea să reconstruiască România și să facă din Târgoviște orașul modern pe care ni-l dorim.

Începem depesedizarea și reformarea din temelii a administrației locale. Să oprim hoția, nepotismul, cheltuirea banilor publici în interesul unei clici și să fim generația care construiește un oraș în care să ne simțim împliniți personal și profesional.

Timpul incompetenților, traseiștilor și penalilor a trecut. Pe 27 septembrie, la alegerile locale, să ieșim în număr mare la vot, să le arătăm că vocea noastră contează și să le transmitem un mesaj clar: fără parolă, fără hoție, e timpul schimbării! Aici, în Târgoviște!

Dan Mărgărit,
Candidatul USR PLUS pentru funcția de primar al municipiului Târgoviște

Material la comanda Uniunii Salvați România, parte a Alianței USR PLUS. Cod unic mandatar financiar: 21200251

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!