Connect with us

ALEGERI

USR Argeş îi îndeamnă pe susţinătorii partidului să-l voteze pe Klaus Iohannis

Publicat

pe

Sursa foto: Facebook / Ionuţ Moşteanu

Filiala USR Argeș îi îndeamnă pe membrii și simpatizanții săi să participe la turul al doilea al alegerilor prezidențiale, care va avea loc pe 24 noiembrie, și să voteze cu actualul președinte, Klaus Iohannis.

“Duminică ne vom alege viitorul Președinte pentru cinci ani. Îi invit pe argeșeni să meargă la vot și să-și dea votul actualului Președinte. Acțiunile și munca USR Argeș, de la înființare până în prezent, au fost pentru a găsi soluții la nivel local pentru a îndrepta răul făcut de PSD în ultimii ani în județul nostru. Vom continua această luptă până vom reuși să punem în aplicare soluțiile USR și să înlăturăm răul făcut de PSD județului nostru. Eu personal, aleg încă un mandat pentru actualul Președinte și îi îndemn pe toți argeșenii să facă același lucru”, transmite Adrian Cîrstea – președinte USR Argeș.

USR Argeș rămâne consecventă poziției pe care a avut-o încă de la început, și anume aceea că PSD, în toate versiunile sale de după 1989, de la Ion Iliescu până la Viorica Dăncilă, nu a făcut altceva decât să frâneze modernizarea României, să încerce să deturneze țara de la direcția euro-atlantică și să-i împingă pe români la migrație masivă.

“Județul Argeș este dominat de PSD de 30 de ani. Rezultatul alegerilor europarlamentare au arătat că județul nostru începe să se schimbe, însă realitatea acestor zile arată că Viorica Dăncilă a câștigat primul tur în Argeș, lucru care nu trebuie să se întâmple și pe 24 noiembrie. Îi îndemn pe toți argeșenii să-și dea votul de încredere actualului președinte Klaus Iohannis. De asemenea, fac un apel de colaborare cu toate partidele de dreapta din județul nostru pentru a învinge PSD la alegerile locale și parlamentare care vor avea loc anul viitor. Schimbarea este posibilă și în județul nostru“, subliniază Ionuț Moșteanu – deputat USR de Argeș.

Pe 24 noiembrie, membrii Uniunea Salvați România din toată țara vor vota Klaus Iohannis. USR îi îndeamnă pe toți susținătorii partidului să meargă la vot.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

PNL a câștigat alegerile parțiale organizate la Braniștea și Cojasca

Publicat

pe

Alegerile locale parțiale organizate, astăzi – 27 iunie 2021, în comunele Braniștea (pentru funcția de primar) și Cojasca (pentru Consiliul Local) au fost câștigate de PNL. Vom reveni.

Citește în continuare

ACTUALITATE

126 de sesizări în legătură cu alegerile din Braniștea și Cojasca. 97 nu s-au confirmat

Publicat

pe

În județul Dâmbovița, alegerile locale parțiale organizate în comunele Braniștea și Cojasca s-au derulat fără incidente deosebite care să afecteze desfășurarea procesului de vot – informează Inspectoratul Județean de Poliție.

Totuși, până la ora 16:00, au fost înregistrate 126 de sesizări referitoare la posibile fapte care au legătură cu procesul electoral. 97 dintre acestea nu s-au confirmat, iar celelalte 29 sunt în curs de verificare.

Exemple:

Polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Butimanu au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că ocupanții a două autoturisme transportă alegători la secțiile de votare și le oferă bani pentru a-i determina să voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

De asemenea, polițiștii de la Secția nr. 3 au fost sesizați și cu privire la faptul că ocupanții unui autoturism, respectiv doi bărbați de 23 de ani, oferă bani alegătorilor pentru a-i determina să nu voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu au fost sesizați cu privire la faptul că în localitatea Braniștea, alegătorii sunt aduși la vot cu autoturisme de diverse persoane, iar înainte de a părăsi autovehiculul le este indicat pe un buletin de vot anulat ce candidat să voteze. În urma verificărilor efectuate, până la acest moment, polițiștii au stabilit că aspectele semnalate nu se confirmă.

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT