Conectați-vă cu noi

ALEGERI

USR Argeş îi îndeamnă pe susţinătorii partidului să-l voteze pe Klaus Iohannis

Publicat

pe

Sursa foto: Facebook / Ionuţ Moşteanu

Filiala USR Argeș îi îndeamnă pe membrii și simpatizanții săi să participe la turul al doilea al alegerilor prezidențiale, care va avea loc pe 24 noiembrie, și să voteze cu actualul președinte, Klaus Iohannis.

“Duminică ne vom alege viitorul Președinte pentru cinci ani. Îi invit pe argeșeni să meargă la vot și să-și dea votul actualului Președinte. Acțiunile și munca USR Argeș, de la înființare până în prezent, au fost pentru a găsi soluții la nivel local pentru a îndrepta răul făcut de PSD în ultimii ani în județul nostru. Vom continua această luptă până vom reuși să punem în aplicare soluțiile USR și să înlăturăm răul făcut de PSD județului nostru. Eu personal, aleg încă un mandat pentru actualul Președinte și îi îndemn pe toți argeșenii să facă același lucru”, transmite Adrian Cîrstea – președinte USR Argeș.

USR Argeș rămâne consecventă poziției pe care a avut-o încă de la început, și anume aceea că PSD, în toate versiunile sale de după 1989, de la Ion Iliescu până la Viorica Dăncilă, nu a făcut altceva decât să frâneze modernizarea României, să încerce să deturneze țara de la direcția euro-atlantică și să-i împingă pe români la migrație masivă.

“Județul Argeș este dominat de PSD de 30 de ani. Rezultatul alegerilor europarlamentare au arătat că județul nostru începe să se schimbe, însă realitatea acestor zile arată că Viorica Dăncilă a câștigat primul tur în Argeș, lucru care nu trebuie să se întâmple și pe 24 noiembrie. Îi îndemn pe toți argeșenii să-și dea votul de încredere actualului președinte Klaus Iohannis. De asemenea, fac un apel de colaborare cu toate partidele de dreapta din județul nostru pentru a învinge PSD la alegerile locale și parlamentare care vor avea loc anul viitor. Schimbarea este posibilă și în județul nostru“, subliniază Ionuț Moșteanu – deputat USR de Argeș.

Pe 24 noiembrie, membrii Uniunea Salvați România din toată țara vor vota Klaus Iohannis. USR îi îndeamnă pe toți susținătorii partidului să meargă la vot.

ALEGERI

Comunicat PSD Dâmboviţa: MITĂ ELECTORALĂ, „Dâmboviţa normală” în viziunea PNL!

Publicat

pe

de

Ipocrizia liberalilor dâmboviţeni nu are margini. Începând de la candidatul PNL Dâmboviţa la Consiliul Judeţean până la ultimul consilier local liberal din acest județ.

Ies în conferințe de presă, postează pe rețelele de socializare, apar la televiziuni și vorbesc de „România normală”, se victimizează pentru că așa dă bine la alegători, dar în același timp împart plase cu bere, făină, zahăr și ulei.

Candidatul PNL la președinția Consiliului Judeţean Dâmboviţa ar trebui să lase de o parte fățărnicia și să recunoască public faptul că atât el, cât și șefii lui de la Bucureşti sunt cei care, în momentul de față, aprobă și încurajează MITA ELECTORALĂ.

Astăzi, mai mulți oameni din comuna Valea Mare au fost contactați personal de un liberal aflat pe listele Consiliului Local, care le-a oferit bunuri în scopul de a-i determina să îl voteze pe candidatul PNL la funcția de primar al comunei Valea Mare, dar și pe Sorin Ion la funcția de președinte de Consiliului Judeţean Dâmboviţa. Un echipaj de poliție l-a prins pe liberal cu un portbagaj plin de pachete care conțineau 1 kg de făină, 1 kg de zahăr, o sticlă de ulei și o sticlă de bere. Pachete precum cele din portbagajul liberalului au fost împărțite de acesta, astăzi, mai multor alegători domiciliați pe raza comunei Valea Mare.

Suntem convinși că organele competente își vor face datoria, cum suntem la fel de convinși că unul dintre principalii beneficiari ai MITEI ELECTORALE, candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Dâmbovița, se va victimiza și va poza doar în inspector școlar. Dânsul va spune că nu știe, nu cunoaște și habar nu are că voturile pentru funcția la care aspiră sunt cumpărate cu zahăr, făină, bere și ulei.

A fost doar inspector școlar când PNL, partidul din partea căruia candidează, nu a majorat pensiile cu 40%, s-a ascuns în spatele funcției când alocațiile nu au fost dublate, dar acum nu mai are cum să se ascundă: în folosul lui a fost dată MITĂ ELECTORALĂ.

Pe lângă oamenii legii, suntem convinși că liberalii dâmbovițeni vor fi judecați pe 27 septembrie.

PSD Dâmbovița

Material comandat de PSD Dâmboviţa. Cod unic mandatar financiar: 21200019

Citește în continuare

ALEGERI

Candidatul PNL pentru Târgovişte vrea dezbatere electorală pe stadionul „Eugen Popescu”

Publicat

pe

Odată ce primarul municipiului Târgovişte, Daniel Cristian Stan, candidat PSD pentru un nou mandat, a răspuns că este de acord să participe la o dezbatere electorală „oriunde şi oricând”, liberalii au trecut în etapa următoare şi au avansat locaţia, respectiv „Stadionul Eugen Popescu, singurul proiect al actualului primar”.

„Candidații să dezbatem în zona «gazonului» și presa să asiste din «tribune».
Rugăm «sutele de muncitori» să suspende lucrările pentru o oră, pentru a permite această dezbatere.

Totodată, ca să economisim timp, și pentru că este un subiect pe care îl vrem dezbătut, îl rugăm pe dl. Stan să aducă și contractele pe care le are cu diferite instituții ale statului, pentru a ne explica și sursele reale ale veniturilor dânsului”, a scris, pe pagina sa de Facebook, candidatul PNL pentru funcţia de primar al municipiului Târgovişte – Aurelian Cotinescu.

De precizat că a confirmat prezenţa la dezbaterea electorală propusă de PNL şi candidatul PRO România – Cosmin Bozieru. Sunt aşteptate reacţii şi din partea USR-PLUS şi PMP.

Material realizat la comanda PNL Dâmboviţa. Cod unic mandatar finan ciar: 21200012

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!