Conectați-vă cu noi

ALEGERI

Lider PNL: Avem alegeri pentru Preşedinţia României, nu pentru Primăria Videle!

Publicat

pe

Virgil Guran, preşedintele PNL Dâmboviţa şi unul dintre vectorii de imagine ai partidului la nivel naţional, este ferm convins că, duminică – 24 noiembrie 2019, victoria în alegeri va fi a lui Klaus Iohannis. A spus Guran că toate zvâcnirile social-democraţilor şi mobilizarea pe care au sunat-o zilele acestea nu vor duce la victoria Vioricăi Dăncilă.

La dezbaterile realizate separat, dar transmise de televiziuni simultan, a mai precizat liderul PNL Dâmboviţa, s-a văzut „diferenţa între calmul şi organizarea specifică preşedintelui Klaus Iohannis şi modul, în devălmăşie, de a stabili un contact, o relaţie cu presa, caracteristic doamnei Dăncilă.

Cei care s-au uitat la televizor au putut să facă diferenţa între cei doi. Trebuie să înţelegem că nu sunt alegeri pentru Primăria Videle, ci pentru Preşedinţia României! Trimitem acolo un om care să ne reprezinte la cel mai înalt nivel, alături de cei mai pregătiţi şi cei mai importanţi oameni din lume”.

Preşedintele PNL Dâmboviţa este ferm convins că românii vor şti ce să aleagă, adică pe Klaus Iohannis. Părerea liderului liberal este că, imediat după alegeri, luni chiar, social-democraţii, aceiaşi care au urcat-o pe un soclu înalt, o să îi ceară Vioricăi Dăncilă demisia din funcţia de preşedinte al partidului.

ALEGERI

PSD și PRO România s-au aliat în Prahova și au candidați comuni în alegerile locale

Publicat

pe

Dacă la Dâmbovița războiul dintre PSD și PRO România s-a accentuat, spre bucuria liberalilor care nu au decât de câștigat de pe urma acestui conflict declanșat între cele două formațiuni ce provin din aceiași familie politică, la vecini, în Prahova, PSD și PRO România au reușit să colaboreze. Astfel s-a creat „Alianța pentru Prahova” din care mai face parte și PPU, care îl va susține în alegerile locale pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Prahova pe actualul șef al instituției, Bogdan Toader, care este și liderul social-democraților prahoveni, iar pentru poziția de primar al municipiului Ploiești „Alianța pentru Prahova” îl are ca candidat pe actualul viceprimar Cristian Ganea, membru PRO România. Soluții de colaborare electorală s-au găsit în toate orașele importante din județ, dar și în celelalte localități din Prahova.

Citește în continuare

ALEGERI

PRO România Dâmboviţa continuă să-și prezinte candidații pentru funcțiile de primar

Publicat

pe

PRO România, cu excepţia PSD, un partid cu structuri puternice, sigur pe picioare, este singura formaţiune politică nouă care a reuşit să aducă în faţa opiniei publice garnitura de candidaţi pentru posturile de primari în aproape toate localităţile din judeţul Dâmboviţa. Este vorba de o acţiune reuşită, cu care nu se poate lăuda nici măcar PNL, partid ai cărui candidaţi i-am văzut trecător pe reţele de socializare, pe diferite bannere agăţate deasupra drumurilor, atunci când ne deplasăm în teritoriu, dar despre care nu ştim mare lucru.

Astăzi, senatorul Adrian Ţuţuianu a mai prezentat în faţa presei încă patru candidaţi cu reale şanse de reuşită pe 27 septembrie, dacă ţinem cont de localităţile unde participă la scrutinul electoral.

La Morteni candidează Marian Pitaru, dublu licenţiat, un om credincios, profesor la Liceul din Vişina, tată a cinci copii. Reprezentantul PRO România vrea să revigoreze şi să facă cunoscută comunitatea din Morteni, despre care nu prea se ştie mare lucru, comuna gravitând înr-un extrem anonimt.

Şi la Pucioasa, unde Constantin Ana, orice s-ar spune, nu are rival, a găsit liderul PRO România un candidat. Aici va intra în ring Vlad Gheorghe Mircea, un tânăr dispus să încaseze „pumni electorali” din partea actualului edil, cotat la superîncredere de cetăţenii din Pucioasa.

Senatorul Ţuţuianu recunoaşte şi el că va fi o bătălie complicată, dar spune că Pucioasa este un oraş atipic, care poate crea surprize.

Un fost comandant de jandarmi, Dominel Grigoraşcu, candidează din partea PRO România la Doiceşti. Fostul militar este un bun strateg şi cunoaşte şi administraţie, îndeplinind, până la data deciziei sale de a intra în lupta electorală, funcţia de administrator public al Primăriei Doiceşti.

LaTărtășeşti candidează un meseriaş cunoscut în tot judeţul. Constantin Ionescu prelucrează marmură şi deţine în comuna natală, cu vizibilitate la şosea, un atelier de acest tip. Reprezentantul PRO România este şi consilier local. Adrian Ţuţuianu este convins că subordonatul său pe linie politică va face un scor frumos în cea mai apropiată comună dâmboviţeană de Capitală, Tărtăşeşti.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!