Connect with us

ALEGERI

Lider PNL: Avem alegeri pentru Preşedinţia României, nu pentru Primăria Videle!

Publicat

pe

Virgil Guran, preşedintele PNL Dâmboviţa şi unul dintre vectorii de imagine ai partidului la nivel naţional, este ferm convins că, duminică – 24 noiembrie 2019, victoria în alegeri va fi a lui Klaus Iohannis. A spus Guran că toate zvâcnirile social-democraţilor şi mobilizarea pe care au sunat-o zilele acestea nu vor duce la victoria Vioricăi Dăncilă.

La dezbaterile realizate separat, dar transmise de televiziuni simultan, a mai precizat liderul PNL Dâmboviţa, s-a văzut „diferenţa între calmul şi organizarea specifică preşedintelui Klaus Iohannis şi modul, în devălmăşie, de a stabili un contact, o relaţie cu presa, caracteristic doamnei Dăncilă.

Cei care s-au uitat la televizor au putut să facă diferenţa între cei doi. Trebuie să înţelegem că nu sunt alegeri pentru Primăria Videle, ci pentru Preşedinţia României! Trimitem acolo un om care să ne reprezinte la cel mai înalt nivel, alături de cei mai pregătiţi şi cei mai importanţi oameni din lume”.

Preşedintele PNL Dâmboviţa este ferm convins că românii vor şti ce să aleagă, adică pe Klaus Iohannis. Părerea liderului liberal este că, imediat după alegeri, luni chiar, social-democraţii, aceiaşi care au urcat-o pe un soclu înalt, o să îi ceară Vioricăi Dăncilă demisia din funcţia de preşedinte al partidului.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

PNL a câștigat alegerile parțiale organizate la Braniștea și Cojasca

Publicat

pe

Alegerile locale parțiale organizate, astăzi – 27 iunie 2021, în comunele Braniștea (pentru funcția de primar) și Cojasca (pentru Consiliul Local) au fost câștigate de PNL. Vom reveni.

Citește în continuare

ACTUALITATE

126 de sesizări în legătură cu alegerile din Braniștea și Cojasca. 97 nu s-au confirmat

Publicat

pe

În județul Dâmbovița, alegerile locale parțiale organizate în comunele Braniștea și Cojasca s-au derulat fără incidente deosebite care să afecteze desfășurarea procesului de vot – informează Inspectoratul Județean de Poliție.

Totuși, până la ora 16:00, au fost înregistrate 126 de sesizări referitoare la posibile fapte care au legătură cu procesul electoral. 97 dintre acestea nu s-au confirmat, iar celelalte 29 sunt în curs de verificare.

Exemple:

Polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Butimanu au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că ocupanții a două autoturisme transportă alegători la secțiile de votare și le oferă bani pentru a-i determina să voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

De asemenea, polițiștii de la Secția nr. 3 au fost sesizați și cu privire la faptul că ocupanții unui autoturism, respectiv doi bărbați de 23 de ani, oferă bani alegătorilor pentru a-i determina să nu voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu au fost sesizați cu privire la faptul că în localitatea Braniștea, alegătorii sunt aduși la vot cu autoturisme de diverse persoane, iar înainte de a părăsi autovehiculul le este indicat pe un buletin de vot anulat ce candidat să voteze. În urma verificărilor efectuate, până la acest moment, polițiștii au stabilit că aspectele semnalate nu se confirmă.

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats