Connect with us

Dâmboviţa

Deputata Oana Vlăducă, prezentă la Summit-ul Anual al Forumului Global „Women Political Leaders”

Publicat

pe

Oana Vlăducă, deputat PRO România de Dâmboviţa – membru al Comisiei pentru cultură, arte, mijloace de informare în masă, a participat, în perioada 18-20 noiembrie 2019, la la Summit-ul Anual al Forumului Global „Women Political Leaders” (WPL), organizat în Islanda. Din delegaţia ţării noastre a mai făcut parte Eva-Andrea Csep – secretar al Comisiei pentru muncă şi protecţie socială şi membru al Comisiei pentru egalitatea de şanse pentru femei şi bărbaţi.

„Dezbaterile din cadrul evenimentului au fost axate în principal pe promovarea egalităţii de şanse între femei şi bărbaţi cum ar fi: eliminarea decalajului de gen în companii, egalitatea de gen în sectorul de securitate şi apărare, împuternicirea femeilor şi a fetelor, rolul femeilor în era digitală, promovarea femeilor ca lideri.

De asemenea, pe agenda reuniunii s-au regăsit dezbateri pe diverse teme care vizează problemele curente globale: schimbările climatice, inteligenţa artificială, războiul comercial, discursul instigator la ură, educaţia, modalităţi prin care mediul de business şi cel guvernamental pot lucra împreună pentru a pregăti viitoarele generaţii, îmbătrânirea populaţiei”, ne-a precizat deputata Oana Vlăducă.

Forumul Global WPL este o reţea globală a femeilor politician, a cărei misiune este să crească atât numărul, cât şi influenţa femeilor la nivel decizional. Evenimentul din acest an a reunit peste 450 de lideri din întreaga lume, din diferite medii: parlamentar, guvernamental, de afaceri, academic, societate civilă, media.

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Casa de Sănătate Dâmboviţa: Agenda de contractare iulie 2024 pentru furnizori noi

Publicat

pe

De

CAS Dâmbovița organizează sesiune de contractare pentru următoarele categorii de furnizori de servicii medicale – furnizori noi:

– servicii medicale in ambulatoriul de specialitate pentru specialitati clinice;
– servicii medicale in ambulatoriul de specialitate pentru specialiati paraclinice;
– servicii medicale de medicina fizica si de reabilitare in ambulatoriul;
– medicamente cu si fara contributie personala, inclusiv medicamente si materiale sanitare specifice care se acorda pentru tratamentul in ambulatoriu al bolnavilor inclusi in unele programe nationale de sanatate curative- farmacii
– Programe nationale de sanatate – Subprogramul national de servicii conexe acordate persoanelor diagnosticate cu tulburari din spectrul autist din cadrul Programului national de sanitate mintala.

Procesul de contractare se va desfasura conform urmatorului calendar:

Documentele necesare încheierii contractelor se transmit în format electronic asumate fiecare în parte prin semnătură electronică extinsă/calificată a reprezentantului legal al furnizorului. Reprezentantul legal al furnizorului răspunde de realitatea și exactitatea documentelor necesare încheierii contractelor.

Lista documentelor necesare contractării poate fi consultată accesând pagina web a CAS Dambovita, www.casdb.ro în secțiunea “FURNIZORI DE SERVICII MEDICALE – Informații și anunțuri contractare – Informații și anunțuri contractare 2023”.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

Dâmboviţa

Incendiu pe strada Tudor Vladimirescu din Târgoviște

Publicat

pe

Pompierii de la Detașamentul din Târgoviște au intervenit, în această după-amiază, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperișul unui imobil situat pe strada Tudor Vladimirescu din Târgoviște.

Când cele trei echipaje au ajuns la fața locului, focul se manifesta la nivelul acoperișului pe o suprafață de 50 de mp. După câteva zeci de minute, incendiul a fost stins.

Au fost folosite în această misiune trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru intervenție și salvare de la înălțimi și un echipaj SMURD.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite