Conectați-vă cu noi

SOCIAL

Programul MOL pentru sănătatea copiilor continuă finanţarea pentru terapie emoţională

Publicat

pe

628 de copii și adolescenți cu nevoi speciale, cu deficiențe, boli cronice sau care se află în curs de recuperare după afecțiuni grave vor beneficia de finanţarea de 400.000 de lei oferită MOL România şi Fundaţia Pentru Comunitate pentru terapie prin artă, terapie emoțională și intervenții psihosociale, în cadrul unui concurs de proiecte ajuns la cea de-a XI-a ediţie.

În urma jurizării, au fost declarate câştigătoare 18 ONG-uri, care vor primi finanțare integrală sau parțială pentru proiecte care urmează să fie implementate în perioada decembrie 2019 – august 2020. Dintre acestea, 6 au obţinut finanţare pentru prima dată, iar celelalte 12 au mai beneficiat de sprijin şi la ediţiile anterioare ale Programului MOL pentru sănătatea copiilor.

Organizațiile câștigătoare provin din București și din județele Bacău, Bihor, Brașov, Cluj, Covasna, Harghita, Mureș, Sibiu, Satu Mare și Timiș. Vor derula activități terapeutice și intervenții psihosociale utilizând terapie prin artă – muzică și muzică asistată, art-terapie Phronetic, art-terapii combinate (prin utilizarea desenului, modelajului, picturii sau a colajului), dans și mișcare și jocuri de rol, tehnologie digitală (utilizarea realității virtuale); terapii experiențiale: escaladă, activități în aer liber (terapie prin aventură) și în apă; terapii asistate de animale; terapii emoționale – teatru și confecționare de măști, jocuri de rol, terapie prin povești și povești terapeutice.

VEZI AICI LISTA PROIECTELOR CÂŞTIGĂTOARE

În cei 11 ani de existență a Programului MOL pentru sănătatea copiilor au fost finanțate cu peste 3,6 milioane de lei un număr de 210 de proiecte de care au beneficiat peste 11.000 de copii și adolescenți.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Prahova

Eveniment caritabil la Sala Sporturilor „Leonard Doroftei” din Ploieşti

Publicat

pe

de

Site-ul independent de ştiri www.infoploiesticity.ro în colaborare cu DJ MARIAN ANGHEL (Life Time Events) şi www.stirileproprahova.ro vor organiza, în data de 22 februarie a.c., la Sala Sporturilor „Leonard Doroftei” Ploieşti, între orele 14.00-18.30, un turneu de minifotbal (caritabil) pentru un băieţel în vârstă de 4 ani, din mun. Ploieşti, diagnosticat cu hipoacuzie neurosenzoriala profundă încă de la vârsta de… 3 luni.
În deschiderea evenimentului va avea loc un meci demonstrativ între două echipe de copii.
Turneul de seniori se va disputa între presă şi autorităţile locale. Partidele de minifotbal din cadrul turneului vor fi arbitrate de Crețu Vasile și Cârstea Alexandru.
De asemenea, vor fi momente de dans, ateliere de facepating, modelaj baloane, mascote şi mărtişoare.
Expoziţie de pictură pe şevalet realizată de deţinuţii de la Penitenciarul Ploieşti.
Demonstraţie de prim ajutor a ISU Prahova.
Parteneri/sponsori: DECATHLON România (magazin Ploieşti), CSM Ploieşti, Cabinetul individual de psihologie Cătălina Dan, Cabinet Cosmetică Eden Ploieşti, Primăria Ploieşti, Fitness Club Nico, Atelierul de creaţie DaDa School, Bistro DeLuxe Ploieşti, Star Party Ploieşti, Funtastic Fiesta Ploieşti.
Parteneri media: www.stirileproprahova.rowww.telegrafic.rowww.prahova-news.ro, RADIO PRAHOVA (www.rph.ro), VP TV, steffanelu.Blog.
Partener foto: PhotoStudio Ploieşti
Detalii despre turneu şi eveniment pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/events/492252135002994/
Citește în continuare

Dâmboviţa

Agresiune asupra unei femei, oprită de doi jandarmi de la IJJ Dâmboviţa

Publicat

pe

Doi jandarmi din cadrul IJJ Dâmboviţa au intervenit, astăzi – 19 februarie 2020, chiar dacă se aflau în timpul liber, în sprijinul unei femei care a fost agresată pe bulevardul Carol I din Târgovişte.

Unul dintre militari l-a imobilizat pe atacator, un bărbat de 38 de ani, iar celălalt s-a dus să o liniştească pe victimă şi a chemat un echipaj de ambulanţă, întrucât a observat că prezenta o rană în zona capului urmare faptului că, în timpul agresiunii, s-a lovit de un gard din beton.

Plutonier-adjutant Samoilă George și plutonier-major Zegheru Cătălin își desfășoară activitatea în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Dâmbovița de peste 20 de ani.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT