Connect with us

ACTUALITATE

Şase sancțiuni pentru preşedinții şi locțiitorii secțiilor de votare din județul Dâmbovița

Publicat

pe

Biroul Electoral Județean Dâmbovița a centralizat toate procesele verbale de la secțiile de votare, iar rezultatul final arată ca alegerile au fost câştigate şi în Dâmbovița de Klaus Iohannis – cu 53,6%. Viorica Dăncilă a obținut 46,4%, adică un scor mult peste cel de la nivel național.

La nivel de oraşe, în Dâmbovița, Klaus Iohannis a câştigat peste tot. Târgovişte – 61,75%, Moreni – 63,91%, Fieni – 63,28%, Găeşti – 52,67%, Pucioasa – 65,81%, Răcari – 59,97% şi Titu – 53,05%.

Potrivit preşedintelui BEJ Dâmbovița – judecătorul Narcis Erculescu, procesul de vot a decurs fără incidente majore. Totuşi, spune Narcis Erculescu, trebuie să se aducă schimbări la nivelul corpului experților electorali, fiindcă este slab pregătit din punct de vedere profesional. Din acest motiv, a fost nevoie să fie emise decizii BEJ de corectare a unor erori din procesele verbale.

De asemenea, au fost aplicate şase sancțiuni contravenționale, pentru refuzul de a elibera copii de pe listele electorale suplimentare şi pentru că nu respectat orele de program pentru primirea cererilor pentru urna specială.

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Kaufland România explică cum sunt îmbunătățite ouăle cu vitaminele D și E

Publicat

pe

De

Echipa Kaufland România a trimis pe adresa de e-mail a redacției noastre un răspuns la întrebarea pe care am pus-o în articolul din data de 16 iulie 2024′: „PERPLEX. Ofertă de supermarket: ouă îmbunătățite cu vitaminele D și E! Cum adică?”, pe care vă invităm să-l citiți:

„Conform informațiilor furnizate de producătorul Aviputna, ouăle îmbogățite cu vitaminele D3 și E sunt rezultatul unei cercetări ample și al unei colaborări cu Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Biologie și Nutriție Animală. Aceste produse nu sunt supuse unor tratamente invazive, ci sunt obținute prin inovații în alimentația păsărilor, asigurând astfel un aport suplimentar de vitamine esențiale pentru sănătatea consumatorilor.

Informațiile despre produsele Aviputna sunt disponibile atât pe site-ul oficial, cât și prin scanarea codului QR de pe ambalaj, oferind detalii complete și transparente. De asemenea, ouăle au fost recunoscute pentru calitatea și gustul lor, fiind premiate cu „Superior Taste” la Bruxelles, alături de alte distincții obținute pentru gama „Din Ogradă” – precizează Kaufland România.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ACTUALITATE

Admitere 2024: Facultatea de Ingineria Mediului și Știința Alimentelor din cadrul Universității Valahia din Târgoviște

Publicat

pe

De

Dacă ești pasionat de științele mediului sau de siguranța alimentelor, ori vrei să contribui la protejarea mediului și la asigurarea unor produse alimentare de calitate pentru viitor, Facultatea de Ingineria Mediului și Știința Alimentelor, din cadrul Universității „Valahia” din Târgoviște, te așteaptă să te înscrii la concursul de admitere, pentru anul universitar 2024-2025.

Programele de studii de licență se desfășoară pe durata a 4 ani de studiu și cuprind specializările:

  • Tehnologia prelucrării produselor agricole;
  • Controlul şi securitatea produselor alimentare;
  • Ingineria şi protecţia mediului în agricultură;
  • Montanologie.

Programele de studii de master, cu durata de studiu de 2 ani, cuprind specializări atât din domeniul Ingineriei Mediului, cât și din domeniul Științei Alimentelor, cum ar fi:

  • Sisteme de control și evaluare a calității mediului;
  • Controlul și expertiza alimentelor.

Înscrierile pentru concursul de admitere se pot face atât online, pe site-ul oficial al Universității „Valahia” din Târgoviște, cât și la sediul facultății.

Pentru informații suplimentare despre înscriere și admitere, vă invităm să vizitați site-ul www.admitere.valahia.ro.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Reclama
Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite