Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

100 de ani de la înfiinţarea Uniunii Ziariştilor Profesionişti din România

Publicat

pe

Doru Dinu Glăvan - preşedinte UZPR (Sursa foto: expressdebanat.ro)

Joi – 28 noiembrie 2019, se va afla la Târgovişte preşedintele Uniunii Ziariştilor Profesionişti din România, Doru Dinu Glăvan. Acesta se va întâlni, la „Muzeul Romanţei”, cu jurnalişti, studenţi de la Universitatea „Valahia”, cu membri locali ai Uniunii şi cu mai mulţi scriitori.

Vizita face parte dint-un program mai larg, demarat de conducerea Uniunii cu ocazia împlinirii a 100 de ani de la înfiinţarea acestei asociaţi profesionale a jurnaliştilor din România.

Vor fi susţinute evocări ale unor ziarişti locali şi un scurt program artistic.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Liberala Adriana Săftoiu îl critică pe Orban pentru cheful de la Guvern

Publicat

pe

Adriana Săftoiu, membru PNL, îl taxează pe premierul Ludovic Orban pentru gafa impardonabilă de a petrece fără probleme în Palatul Victoria, fără să îi pese de normele pe care le tot promovează și fără să îi pese de popor. Mai mult, să ieși apoi și să spui că vei plăti amenda sună tot a a sfidare! Cel mai bun lucru era demisia.

„Îmi place scuza că toți suntem oameni. Suntem, cum nu, dar atunci când deții o funcție publică ai niște privilegii pe care „oamenii de rând” nu le au. Deci nu suntem egali. De la mașina care te asteaptă la scară până la benzina/motorina pe care nu o plătești. Omul de rând nu prea are aceste beneficii. De aceea, când ești într-o funcție publică și ai greșit, nu poți fi scuzat că și omul de rând face la fel. Trebuie să fii marcă a moralei și eticii ca să impui modelul de urmat. Apreciez însă gestul de a plăti amenda. E un bun început”, a scris liberala Adriana Săftoiu pe pagina sa de Facebook. 

Citește în continuare

ACTUALITATE

Liceul Voievodul Mircea Târgoviște face înscrieri la clasa de volei-baschet

Publicat

pe

de

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!