Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Programul de activităţi ale Centrului Europe Direct Târgovişte în luna decembrie 2019

Publicat

pe

Vlăduţ Andreescu - manager Europe Direct Târgovişte (Foto: www.futurelibrary.gr)

2 decembrie – Ora de informare europeană cu tema Instrumente de bază în vederea dezvoltării abilităţilor şi deprinderilor practice pentru viaţă la copii și tineri – proiecte cu finanțare europeană la Liceul de Arte Bălaşa Doamna Târgovişte, coordonator Simona Duță.

2 decembrie – Reprezentaţie de teatru forum (în cadrul M 2.2. activitatea 24) în cadrul campaniei EU şi UE – viitorul Europei! şi intitulată generic Stă în puterea ta să schimbi ceva! Activitatea va reuni elevi și cadre didactice de la Liceul de Arte Bălaşa Doamna Târgovişte.

5 decembrie – Ziua Internațională a Voluntariatului în parteneriat cu Inspectoratul Județean de Poliție Dâmbovița și Biblioteca Județeană Ion Heliade Rădulescu Dâmbovița.

6 decembrie – Reprezentaţie de teatru forum (în cadrul M 2.2. activitatea 25) în cadrul campaniei EU şi UE – viitorul Europei! şi intitulată generic Stă în puterea ta să schimbi ceva! Activitatea va reuni elevi și cadre didactice de la Colegiul Național Constantin Carabella Târgovişte, coordonator Manina Leaşu.

9 decembrie – participarea echipei EUROPE DIRECT Târgoviște la Seminar-training pentru Centrele EUROPE DIRECT organizat de Reprezentanța Comisiei Europene în România la Piteşti, județul Argeș.

10 decembrie – Ora de informare europeană cu tema Instrumente de bază în vederea dezvoltării abilităţilor şi deprinderilor practice pentru viaţă la copii și tineri – proiecte cu finanțare europeană la Școala Gimnazială Matei Basarab nr. 3 Târgoviște.

17 decembrie – Ora de informare europeană cu tema Instrumente de bază în vederea dezvoltării abilităţilor şi deprinderilor practice pentru viaţă la copii și tineri – proiecte cu finanțare europeană la Școala Gimnazială Coresi Târgoviște la clasa a V-a B și a VI-a A.

19 decembrie – EUROPE DIRECT în bibliotecile din judeţul Dâmboviţa… Puncte de informare europeană eveniment în cadrul M 7.1.b, activitatea 13 – Gala punctelor de informare europeană, a voluntarilor și partenerilor EUROPE DIRECT Târgoviște 2019 pentru a evidenția pe cei care s-au remarcat pe parcursul anului în sprijinul acordat echipei de proiect ori în organizarea de evenimente cu tematică europeană. Vor fi acordate diplome, premii și plachete.

20 decembrie – Reprezentaţie de teatru forum (în cadrul M 2.2. activitatea 25) în cadrul campaniei EU şi UE – viitorul Europei! şi intitulată generic Stă în puterea ta să schimbi ceva! Activitatea va reuni elevi și cadre didactice de la Școala Gimnazială nr. 6 ”Tudor Vladimirescu” Târgoviște, coordonator Loredana Oană.

„La cerere organizăm ore de informare pe diferite teme europene în şcoli, licee, ONG-uri şi biblioteci publice”, spune Vlăduţ Andreescu – manager ED Târgovişte.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Termen pentru stingerea litigiului pe cale amiabilă în procesul Volintiru-Plumb

Publicat

pe

de

Nou termen de judecată în dosarul Mihai Volintiru (fost lider PNL Dâmboviţa) – Răzvan Plumb (fiul cel mic al europarlamentarei Rovana Plumb).

Potrivit datelor publicate pe portalul instanţelor, procesul având ca obiect al cauzei „pretenţii”, aflat pe rolul Judecătoriei Sector 2 Bucureşti, a fost amânat până în data de 4 februarie 2020, ora 10:00, pentru „stingerea litigiului pe cale amiabilă”.

Potrivit surselor noastre Volintiru l-ar fi chemat în judecată pe băiatul Rovanei Plumb pentru o datorie neonorată. Reamintim că Mihai Volintiru este finul Rovanei Plumb.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Prinşi în Hora Unirii, dar fiecare cam cu grupul său…

Publicat

pe

O dată pe an, pe 24 ianuarie, când se sărbătorește Mică Unire înfăptuită de domnitorul Alexandru Ioan Cuza, politicienii români, indiferent de partidul pe care-l reprezintă, reușesc să se prindă în istorica și tradițională horă a unității și să simuleze înțelegerea și coeziunea. Din păcate, stau prinși în Hora Unirii, dar fiecare aproximativ cu grupul său…

La Târgoviște, la evenimentul desfășurat în Piața Mihai Viteazul, au susținut alocuțiuni cu tematica Unirii de la 1859, cu rezonanță în actualitate, preotul vicar eparhial Ionuț Ghibanu, prefectul județului Dambovita – Aurelian Popa, președintele Consiliului Județean Dâmbovița – Alexandru Oprea și primarul municipiului Târgoviște – Cristian Daniel Stan. Nu au lipsit de la ceremonialul dedicat Micii Unirii nici liderii partidelor politice și parlamentarii.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT