Connect with us

ACTUALITATE

Întâlnire cu scriitori contemporani, la Liceul „Voievodul Mircea” din Târgovişte

Publicat

pe

Biblioteca Liceului „Voievodul Mircea” din Târgovişte, coordonată de Magda Gherghescu, le-a mijlocit elevilor de la această instituţie de învăţământ o întâlnire cu scriitori contemporani. Activitatea de astăzi, 29 noiembrie 2019, face parte din proiectul „România citeşte”.

Invitată specială a fost Flori Bungete – fostă elevă a Liceului Voievodul Mircea Târgovişte, promoţia 1981, astăzi membru al Societăţii Scriitorilor Târgovişteni. Au mai fost prezenţi profesorii Constantin Voicu şi George Piteş – de asemenea, maeştrii ai cuvintelor scrise. S-au mai aflat alături de cei 50 de elevi care au luat parte la acest eveniment cultural deosebit (clasele a IX-a C și a XI-a H) Dorina Radu – din partea Cercului Militar Târgovişte şi profesoarele de Limba română Diana Oprea şi Gabriela Popa.

Flori Bungete este autoarea a cinci cărţi – „Prima mea scenă”, „Maria”, „Muză şi poet”, „Amintiri şi născociri” şi „Poveşti pentru copii şi părinţi”, volume pe care le-a donat „pentru a putea fi puse la dispoziţia micilor şi marilor cititori” care trec pragul bibliotecii Liceului „Voievodul Mircea” din Târgovişte.

Organizatorii acestei întâlniri elevi-profesori-scriitori şi-au propus să o reediteze, având grijă să aleagă un interval de timp mai generos, astfel încât interacţiunea să nu fie limitată.

ACTUALITATE

Primăria Gura Ocniței a premiat „Cuplurile de aur” ale acestui an, de „Ziua internațională a persoanelor vârstnice”

Publicat

pe

Momente frumoase și pline de emoție, astăzi – 1 octombrie 2022, de „Ziua internațională a persoanelor vârstnice”, la Primăria Gura Ocniței, din județul Dâmbovița. La inițiativa edilului Sorin Vasile Ioniță, au fost premiate cele 13 familii din comună care își aniversează anul acesta „Nunta de aur”, un exemplu de iubire adevărată și sinceră pentru generațiile tinere.

Sărbătoriților le-au fost înmânate flori, diplome de excelență și câte 500 de lei, împreună cu urări de sănătate și fericire mulți, mulți ani de acum înainte.

De asemenea, primarul comunei a transmis un mesaj de felicitare și celorlalți seniori din comună, și nu numai.

„Ziua internațională a persoanelor vârstnice reprezintă întotdeauna încă un prilej de a ne aminti de cei care au pus bazele la ceea ce suntem noi astăzi, oamenii de la care am învățat și învățăm zilnic tainele vieții, tradițiile și cultura țării noastre. Ei sunt cei care ne-au născut, crescut și care au reușit să ne creeze un mediu bun și un viitor pentru noi! Tuturor seniorilor, vă urez din suflet la mulți ani, multă sănătate, fericire și liniște alături de cei dragi, iar bunul Dumnezeu să vă binecuvânteze!”.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Senatorul Titus Corlățean, mesaj cu prilejul „Zilei internaționale a persoanelor vârstnice”

Publicat

pe

de

Oameni care au trecut prin viață, așa cum este ea construită… Cu bune și cu mai puțin bine, cu multă muncă, suflet, energie, speranțe, dar și deziluzii, dezamăgiri, cu aspirații și vise la tinerețe, cu împliniri, dar și cu eșecuri, cu o viață în familie, dar și uitați de cei dragi… O viață de om…

De ziua dumneavoastră, cu respect pentru părul argintat pe care îl aveți, vă doresc sănătate, ca cel puțin ziua de azi să vă aducă în memorie doar ce a fost frumos în viața dumneavoastră și, pentru cei care încă nu știu, să realizați că există un Mântuitor pentru toți, singurul care nu ne-a uitat sau abandonat vreodată și care așteaptă încă să reverse peste dumneavoastră dragostea și binecuvântările Sale! La mulți ani!

Titus Corlățean,
Senator PSD de Dâmbovița

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT