Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Câinele-jandarm „Sat”, ajutor de nădejde în activităţile educative din grădiniţe!

Publicat

pe

„Sat”, câine de patrulare şi intervenţie la Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Dâmboviţa, a făcut senzaţie, astăzi – 29 noiembrie 2019, la Grădiniţa cu program prelungit nr. 3 din municipiul Târgovişte, în cadrul activităţii educative “La mulți ani, România noastră dragă!”.

De asemenea, prichindeii au fost entuziasmaţi să picteze împreună cu… „nenea soldaţii” – plt.adj. șef (r) Grădinaru Ștefan și plt.maj. Rizea Florin.

Jandarmeria Dâmboviţa a dat curs tuturo solicitărilor venite din partea societăţii civile, acţiunea de la Grădiniţa nr. 3 Târgovişte fiind înscrisă în parteneriatul educațional “Jandarmeria, pe înțelesul copiilor”.

ACTUALITATE

OMV continuă programul „Școala Petroliștilor” la Târgoviște, Pitești și Moinești

Publicat

pe

de

OMV Petrom lansează o nouă ediție a programului de învățământ profesional “Școala Petroliștilor”. Este prima serie care se desfășoară în sistem dual, prin înființarea a trei clase cu specializarea Operator sonde în trei licee partenere: Liceul Tehnologic “Astra Pitești”, Colegiul Tehnic “Grigore Cobălcescu” Moinești și Liceul Tehnologic “Voievodul Mircea” Târgoviște. Astfel, elevii care își doresc să se specializeze în acest domeniu se pot înscrie până la data de 3 iulie pentru unul dintre cele 84 de locuri disponibile.

Mai multe informații despre programul “Școala Petroliștilor” se regăsesc pe site-ul www.taraluiandrei.ro. Calendarul înscrierilor în învățământul profesional este disponibil pe site-ul Ministerul Educației și Cercetării Științifice – http://www.edu.ro/.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Atenție! Municipiul Moreni, fără apă la robinet în data de 4 iunie

Publicat

pe

de

Joi – 4 iunie 2020, furnizarea apei potabile în municipiul Moreni va fi întreruptă, între orele 09:00-24:00, pentru remedierea unei avarii majore la conducta magistrală.

Înainte de reluarea alimentării, vor fi prelevate probe de apă care vor fi analizate pentru asigurarea gradului de potabilitate a acesteia, în conformitate cu reglementările în vigoare – se arată într-un comunicat remis de Compania de Apă Târgoviște-Dâmbovița.

Atenție! Se recomandă a nu se folosi apa în scop potabil imediat după pornire, până la limpezire. Preventiv, până la primirea buletinului de analize microbiologice (cca. 72 ore) este indicat să fierbeţi apa utilizată în scop potabil timp de 10 minute.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!