Connect with us

Dâmboviţa

Lider din PSD Dâmboviţa: Mergând pe linia asta, ne îndreptăm vertiginos către disoluţie!

Publicat

pe

Sursa foto: Realitatea TV

Constatăm cu surprindere că, dinspre conducerea PSD Dâmboviţa, tot nu se aude nimic, nici după consumarea alegerilor prezidenţiale 2019. Niciun mesaj. Niciun comunicat, nicio conferinţă de presă, ceva din care să afle cetăţeanul dâmboviţean, care i-a cam penalizat ce-i drept, ce se mai întâmplă prin ograda social-democraţilor, cum văd situaţia, cum vor gestiona lucrurile, planuri de ieşire din această fundătură.

Doar câteva persoane, cu vizibilitate şi care oricum sunt monitorizate atent de echipa Rovanei Plumb, şi-au exprimat în spaţiul public mâhnirea pentru rezultatul prost în alegeri. Ba mai mult, au spus încă o dată că este nevoie de o schimbare la nivelul conducerii PSD, că este nevoie de suflu nou, de o altă strategie de comunicare, de un alt comandament politic.

Din păcate, social-democraţii dorm pe-o rână, dar nu este somnul lin. Au deja coşmaruri când se gândesc la alegerile de anul viitor. Bine, primarilor cu trei-patru mandate în spate, un soi de stăpâni de feudă, le este bine aşa. Ce să percuteze în vreun fel? Lor le prieşte orice!

După atâţia ani de… primărit, li s-a dezvoltat şi capacitatea de a se adapta oricărui mediu politic, adică, la nevoie, îşi pot schimba culoarea rapid. Funcţia de har, de responsabilitate civică şi cetăţenească, un etalon până la urmă al democraţiei, prin conceptul de alternanţă la putere, a devenit pentru ei o meserie, o profesie ca oricare alta, de pe urma căreia se trăieşte bine şi liniştit. Aşa că, mai bine cu capul la cutie!

Aflăm că, pe canalele de comunicare ale organizaţiei PSD Dâmboviţa, nu prea mai intră nimic. Mesaje sporadice, fără nerv, unii chiar au amuţit de tot sau părăsesc grupurile. Totuşi, avocatul Sache Neculăescu, consilier judeţean, ar fi scris ceva, nu ca îndemn şi nici ca reproş. Dar de luat aminte şi de acţionat în consecinţă. Liderul PSD a ajuns după aceste alegeri la concluzia că este nevoie de suflu nou în partid, de o altă compoziţie structurală la vârf.

„Am spus cândva că PSD are o vocație a autodistrugerii. Am văzut o serie de reacții recente ale unor lideri importanți (nu pentru valoarea lor intrinsecă, ci doar ca efect al mediatizarii). Sunt reacții viscerale, care dau o măsură reală a valorii lor. Mergând pe linia asta, ne îndreptăm vertiginos către disoluţie. Am mai văzut şi că lideri, până ieri foarte vocali, astăzi tac chitic, aşteptând un moment prielnic să se repoziționeze.

Dragii mei, e nevoie de sânge proaspăt în PSD, şi cu atât mai mult în organizaţia noastră, unde interesul personal este singura preocupare a unora. Haideți să punem punct şi să o luăm de la capăt! O spune unul care nu a urmărit interese meschine și nici nu o va face tocmai acum, la ceas de bilanț”, a scris Sache Neculaescu.

Din câte spun sursele noastre, singurul care a răspuns a fost primarul de la Voineşti, Gabriel Dănuţ Sandu, căruia, constatăm urmărindu-i textul, i-a cam pierit încrederea în unitate, coeziune şi schimbare. Edilul social-democrat nu vede salvarea stângii decât printr-o alianţă cu partidele care au ideologie şi programe apropiate de cele ale PSD.

„De acord, domnule profesor. Dar eu unul sunt reticent că aşa ceva se poate întâmpla. În PSD, la nivel central, s-a făcut o rotaţie a cadrelor, altceva nimic. Urgent este nevoie de o alianţă de centru-stânga, gen USL, ca să mai putem conta în ecuaţia viitoarelor alegeri. Dacă nu, se alege praful! Dacă semnalul nu va fi dat de centru, nimic nu ne va salva.

În continuare, primează interesele personale, nu se vrea o analiză pertinentă a rezultatelor obţinute, se doreşte punerea batistei pe ţambal şi nimic mai mult. Avem nevoie de oameni verticali, de oameni fără interese personale, de oameni neconflictuali, de oameni adevăraţi, cu rezultate pozitive în toate bătăliile electorale.

Pentru rezultatele obţinute, nu avem nicio scuză”, a sunat răspunsul primarului de la Voineşti la postarea avocatului Sache Neculaescu.

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Casa de Sănătate Dâmboviţa: Agenda de contractare iulie 2024 pentru furnizori noi

Publicat

pe

De

CAS Dâmbovița organizează sesiune de contractare pentru următoarele categorii de furnizori de servicii medicale – furnizori noi:

– servicii medicale in ambulatoriul de specialitate pentru specialitati clinice;
– servicii medicale in ambulatoriul de specialitate pentru specialiati paraclinice;
– servicii medicale de medicina fizica si de reabilitare in ambulatoriul;
– medicamente cu si fara contributie personala, inclusiv medicamente si materiale sanitare specifice care se acorda pentru tratamentul in ambulatoriu al bolnavilor inclusi in unele programe nationale de sanatate curative- farmacii
– Programe nationale de sanatate – Subprogramul national de servicii conexe acordate persoanelor diagnosticate cu tulburari din spectrul autist din cadrul Programului national de sanitate mintala.

Procesul de contractare se va desfasura conform urmatorului calendar:

Documentele necesare încheierii contractelor se transmit în format electronic asumate fiecare în parte prin semnătură electronică extinsă/calificată a reprezentantului legal al furnizorului. Reprezentantul legal al furnizorului răspunde de realitatea și exactitatea documentelor necesare încheierii contractelor.

Lista documentelor necesare contractării poate fi consultată accesând pagina web a CAS Dambovita, www.casdb.ro în secțiunea “FURNIZORI DE SERVICII MEDICALE – Informații și anunțuri contractare – Informații și anunțuri contractare 2023”.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

Dâmboviţa

Incendiu pe strada Tudor Vladimirescu din Târgoviște

Publicat

pe

Pompierii de la Detașamentul din Târgoviște au intervenit, în această după-amiază, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperișul unui imobil situat pe strada Tudor Vladimirescu din Târgoviște.

Când cele trei echipaje au ajuns la fața locului, focul se manifesta la nivelul acoperișului pe o suprafață de 50 de mp. După câteva zeci de minute, incendiul a fost stins.

Au fost folosite în această misiune trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru intervenție și salvare de la înălțimi și un echipaj SMURD.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite