Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Lider din PSD Dâmboviţa: Mergând pe linia asta, ne îndreptăm vertiginos către disoluţie!

Publicat

pe

Sursa foto: Realitatea TV

Constatăm cu surprindere că, dinspre conducerea PSD Dâmboviţa, tot nu se aude nimic, nici după consumarea alegerilor prezidenţiale 2019. Niciun mesaj. Niciun comunicat, nicio conferinţă de presă, ceva din care să afle cetăţeanul dâmboviţean, care i-a cam penalizat ce-i drept, ce se mai întâmplă prin ograda social-democraţilor, cum văd situaţia, cum vor gestiona lucrurile, planuri de ieşire din această fundătură.

Doar câteva persoane, cu vizibilitate şi care oricum sunt monitorizate atent de echipa Rovanei Plumb, şi-au exprimat în spaţiul public mâhnirea pentru rezultatul prost în alegeri. Ba mai mult, au spus încă o dată că este nevoie de o schimbare la nivelul conducerii PSD, că este nevoie de suflu nou, de o altă strategie de comunicare, de un alt comandament politic.

Din păcate, social-democraţii dorm pe-o rână, dar nu este somnul lin. Au deja coşmaruri când se gândesc la alegerile de anul viitor. Bine, primarilor cu trei-patru mandate în spate, un soi de stăpâni de feudă, le este bine aşa. Ce să percuteze în vreun fel? Lor le prieşte orice!

După atâţia ani de… primărit, li s-a dezvoltat şi capacitatea de a se adapta oricărui mediu politic, adică, la nevoie, îşi pot schimba culoarea rapid. Funcţia de har, de responsabilitate civică şi cetăţenească, un etalon până la urmă al democraţiei, prin conceptul de alternanţă la putere, a devenit pentru ei o meserie, o profesie ca oricare alta, de pe urma căreia se trăieşte bine şi liniştit. Aşa că, mai bine cu capul la cutie!

Aflăm că, pe canalele de comunicare ale organizaţiei PSD Dâmboviţa, nu prea mai intră nimic. Mesaje sporadice, fără nerv, unii chiar au amuţit de tot sau părăsesc grupurile. Totuşi, avocatul Sache Neculăescu, consilier judeţean, ar fi scris ceva, nu ca îndemn şi nici ca reproş. Dar de luat aminte şi de acţionat în consecinţă. Liderul PSD a ajuns după aceste alegeri la concluzia că este nevoie de suflu nou în partid, de o altă compoziţie structurală la vârf.

„Am spus cândva că PSD are o vocație a autodistrugerii. Am văzut o serie de reacții recente ale unor lideri importanți (nu pentru valoarea lor intrinsecă, ci doar ca efect al mediatizarii). Sunt reacții viscerale, care dau o măsură reală a valorii lor. Mergând pe linia asta, ne îndreptăm vertiginos către disoluţie. Am mai văzut şi că lideri, până ieri foarte vocali, astăzi tac chitic, aşteptând un moment prielnic să se repoziționeze.

Dragii mei, e nevoie de sânge proaspăt în PSD, şi cu atât mai mult în organizaţia noastră, unde interesul personal este singura preocupare a unora. Haideți să punem punct şi să o luăm de la capăt! O spune unul care nu a urmărit interese meschine și nici nu o va face tocmai acum, la ceas de bilanț”, a scris Sache Neculaescu.

Din câte spun sursele noastre, singurul care a răspuns a fost primarul de la Voineşti, Gabriel Dănuţ Sandu, căruia, constatăm urmărindu-i textul, i-a cam pierit încrederea în unitate, coeziune şi schimbare. Edilul social-democrat nu vede salvarea stângii decât printr-o alianţă cu partidele care au ideologie şi programe apropiate de cele ale PSD.

„De acord, domnule profesor. Dar eu unul sunt reticent că aşa ceva se poate întâmpla. În PSD, la nivel central, s-a făcut o rotaţie a cadrelor, altceva nimic. Urgent este nevoie de o alianţă de centru-stânga, gen USL, ca să mai putem conta în ecuaţia viitoarelor alegeri. Dacă nu, se alege praful! Dacă semnalul nu va fi dat de centru, nimic nu ne va salva.

În continuare, primează interesele personale, nu se vrea o analiză pertinentă a rezultatelor obţinute, se doreşte punerea batistei pe ţambal şi nimic mai mult. Avem nevoie de oameni verticali, de oameni fără interese personale, de oameni neconflictuali, de oameni adevăraţi, cu rezultate pozitive în toate bătăliile electorale.

Pentru rezultatele obţinute, nu avem nicio scuză”, a sunat răspunsul primarului de la Voineşti la postarea avocatului Sache Neculaescu.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

5 iunie, Ziua Învățătorului. La mulți ani!

Publicat

pe

de

Sursa foto: România TV

În spatele fiecărui om, bogat sau sărac, se află un dascăl, iar primul dascăl care ne sculptează caracterul și sufletul este învățătorul.

Dragi învățători, aceasta este ziua în care, vă adresăm, cele mai sincere urări de bine, de sănătate și împlinire. Dumneavoastră sunteți cei cu care, fiecare dintre noi, a început lecția vieții.

Vă multumim și vă prețuim pentru munca, devotamentul și răbdarea dumneavoastră. La mulți ani!

Cezar Preda,
Deputat PNL de Dâmbovița

Citește în continuare

ACTUALITATE

Drumul TransBucegi a fost redeschis circulației

Publicat

pe

Sursa foto: Asociația Turistică Pestera-Padina

Astăzi, 5 iunie 2020, a fost redeschisă oficial circulația pe traseul montan DJ 713 (DN 71 – Șaua Dichiului – Cabana Piatra Arsă, km 0+000 – 16+383), drum cunoscut sub denumirea TransBucegi – anunță Consiliul Județean Dâmbovița. Acesta a fost închis pe durata sezonului rece, întrucât a fost afectat de fenomene meteorologice nefavorabile (ninsoare, vijelii, vânt puternic), care au condus la doborârea unor cantități însemnate de vegetație forestieră.

Înainte de redeschidere, au fost efectuate atât lucrări care au vizat degajarea drumului de arborii căzuți pe partea carosabilă, cât și lucrări de întreținere și reabilitare a parapeților de protecție, rigolelor pentru scurgerea apei pluviale, precum și refacerea elementelor de semnalizare verticală afectate.

De asemenea, reprezentanții Serviciului Rutier din cadrul IPJ Dâmbovița și ai Poliției Sinaia, din cadrul IPJ Prahova au efectuat, împreună cu personalul Direcției Generale Infrastructură Locală a Consiliului Județean Dâmbovița, verificări pe traseu și au concluzionat că drumul întrunește în prezent condițiile specifice necesare pentru desfășurarea în siguranță a circulației rutiere.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!