Connect with us

ACTUALITATE

Au fost desemnaţi câştigătorii Bienalei Naţionale de Gravură „Gabriel Popescu”, ediţia 2019

Publicat

pe

Vineri – 6 decembrie 2019, la Muzeul de Istorie din Târgovişte vor fi decernate, de la ora 13:00, premiile celei de-a VII-a ediţii a Bienalei Naţionale de Gravură „Gabriel Popescu” şi va fi vernisată expoziţia aferentă, care va fi deschisă spre vizitare până în data de 31 ianuarie 2020.

În concurs au fost înscrise 59 de lucrări, iar juriul a declarat opt câştigători: Sitari Vasile, Rotaru Remus, Simionescu Atena Elena, Caratănase Răzvan Constantin, Fîntînariu Suzana, Ionescu Ovidiu Constantin, Bondoc Bianca, Radu Aura Evelina.

Bienala poartă numele primului mare gravor, născut pe meleaguri dâmbovițene, care a locuit și a creat – în casa cu atelier de la Vulcana Pandele, unde se află unica presă din lemn, cu valțuri, pentru imprimat gravuri în metal, din România.

ACTUALITATE

1 IUNIE 2024: Nu rata activitățile organizate de Camera de Comerț Dâmboviţa pentru copii!

Publicat

pe

Camera de Comerț, industrie și Agricultură Dâmbovița a pregătit și anul acesta activități interesante pentru copii, cu prilejul zilei de 1 iunie.

Prin urmare, sâmbătă – 1 iunie 2024, între orele 10:00 și 13:00, se vor organiza, la sediul Camerei de Comerț Dâmboviţa – Calea Câmpulung , Nr. 6A, Târgoviște, următoarele activități:
– Ateliere de creație: lego, puzzle, desen
– Club de robotică Code School Clubs Targoviste
– Puctură pe față DINI LAND
– Karaoke și Mini Disco
– Festivalul Culorilor. Crează-ți propriul univers cu creta!
– Copiii în acțiune: Întâlnire cu Poliția – Siguranță și distracție
– Multe alte surprize.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ACTUALITATE

Va fi mare sărbătoare pe 26 mai 2024 la Ghimpați (oraș Răcari). Detalii aici

Publicat

pe

Duminică – 26 mai 2024, Primăria și Consiliul Local Răcari, județul Dâmbovița, organizează, în colaborare cu Asociația Ghimpați 2008, o serie de manifestări cultural-sportive, artistice și religioase prilejuite de împlinirea a 452 de ani de la prima atestare documentară a localității Ghimpați.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite