Conectați-vă cu noi

Argeș

Jandarmii din Argeş, daruri de „Moş Nicolae” pentru 23 de copii cu handicap

Publicat

pe

Câştigătorii competiţiei sportive „Cupa colonel Miron Tănase”, organizată de IJJ Argeş în luna noiembrie, şi-au donat premiile pentru a cumpăra dulciuri, produse alimentare şi articole de igienă celor 23 de beneficiari ai Complexului de servicii pentru copii cu handicap Trivale-Piteşti. Jandarmii le-au dus darurile astăzi, în ziua de Moş Nicolae.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Spitalul de Pediatrie Piteşti a stabilit circuite medicale pentru bolnavii şi suspecţii COVID-19

Publicat

pe

Sursa foto: romaniatv.net

Directorul medical al Spitalului de Pediatrie Piteşti a informat Prefectura Argeş că unitatea spitalicească este pregătită, în acest moment, să primească pacienţi suspecţi de infectare sau infectaţi cu COVID-19.

Conform hotărârii CJSU nr. 14 / 25 martie 2020, Spitalul de Pediatrie Pitești a fost desemnat ca unitate spitalicească cu paturi care asigură patologia chirurgicală, ORL, ortopedică, oftalmologică SARS-CoV-2 / COVID-19 și Covid-19 cu comorbidități.

“Dacă există un pacient confirmat COVID, îi putem asigura îngrijire. Ca nivel de competență al spitalului, există posibilitatea și să-l transferăm. Până în prezent nu s-a confirmat niciun caz de îmbolnăvire cu COVID-19 la un pacient pediatric”, spune dr. Aida Enescu – directorul medical al Spitalului de Pediatrie Pitești.

Citește în continuare

ACTUALITATE

În Argeş, a fost interzisă staționarea oamenilor în parcuri şi locuri de joacă!

Publicat

pe

În judeţul Argeş, conform Hotărârii CJSU nr. 10/22.03.2020, Primăriile au obligația de a lua măsuri pentru interzicerea staționării oamenilor în parcuri, locuri de joacă, spații de recreere și pe terenurile de sport, aflate în aer liber sau în incinte. Măsura a fost luată pentru prevenirea răspândirii infecțiilor cu virusul COVID-19.

În plus, administratorii piețelor și operatorii economici din comerț a căror activitate nu a fost suspendată prin Ordonanţă Militară sunt obligați să ia măsuri pentru evitarea aglomerației și păstrarea unei distanțe de cel puțin un metru între cetățeni.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT