Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Moş Nicolae a venit şi la copiii aflaţi în grija DGASPC Dâmboviţa

Publicat

pe

Seara de Moş Nicolae a fost, anul acesta, una aparte pentru 95 de copii aflaţi în grija DGASPC Dâmboviţa. Aceştia au fost parte a unui proiect derulat împreună cu elevii care frecventează cercurile organizate la centrele culturale din Moreni, Pucioasa, Găeşti, Titu şi la Palatul Copiilor Târgovişte.

S-a cântat, s-a dansat, s-au legat prietenii, iar demonstraţiile sportive şi miniscenetele de teatru i-au captivat pe cei prezenţi. Şi, evident, nu au lipsit cadourile! Toţi cei 200 de participanţi la super-petrecerea cu masă festivă de aseară au primit daruri din partea Asociaţiei Părinţilor de la Palatul Copiilor Târgovişte.

ACTUALITATE

Doar 70 de dâmboviţeni au fost testaţi pentru COVID-19!

Publicat

pe

FOTO: Profimedia Images

În judeţul Dâmboviţa au fost testate pentru coronavirus doar 70 de persoane – reiese dintr-un răspuns al Direcţiei de Sănătate Publică la solicitarea formulată de liderul USR Târgovişte, Emilian Irimescu, în baza Legii 544/2001, privind liberul acces la informaţiile de interes public.

În documentul citat se mai precizează că DSP Dâmboviţa dispune de 525 de recoltoare şi că probele prelevate sunt trimise la Institul Matei Balş din Bucureşti, întrucât în judeţ nu există în momentul de faţă un aparat PCR Real Time pentru efectuarea acestor teste.

De asemenea, preşedintele USR Târgovişte a dorit să ştie şi de câte izolete dispun autorităţile din Dâmboviţa. Ei bine, pentru a afla răspunsul la această întrebare, Irimescu a fost îndrumat de cei de la DSP să se adreseze Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa, deşi suntem convinşi că deţineau această informaţie, fiindcă, fără doar şi poate, s-au discutat aceste aspecte în cadrul şedinţelor CJSU.

Citește în continuare

Dâmboviţa

Cartofi electorali în vremuri de coronavirus, la Bilciureşti, judeţul Dâmboviţa!

Publicat

pe

Pe unii, situația în care trăim zilele acestea pare că ia luat rău de tot de cap. Altfel, nu înțeleg acțiunile unora care cică fac bine poporului, dar ascund de fapt o mizerabilă campanie de imagine. Aşa a procedat candidatul PNL pentru postul de primar al comunei Bilciureşti, judeţul dâmboviţa.

În plină stare de urgență, cu Ordonanța Militară Nr. 3 în plină aplicare, s-a apucat să împartă consătenilor câte un sac de cartofi. Dintre barabule nu a lipsit, evident, o fotografie cu chipul său, sigla partidului și mesajul „stați acasă”, pe care și l-a aservit electoral. Preşedintele PSD dâmboviţa, Corneliu Ștefan, a reacționat imediat la acțiunea nesăbuită a liberalului din Bilciureşti.

„În timp ce reprezentanții PSD sunt implicați în lupta contra pandemiei, PNL Dâmbovița nu respectă nici măcar Ordonața militară nr. 3. Liberalii dâmbovițeni merg din casă în casă să cumpere voturi! Tot cei de la PNL nu au nimic în comun cu respectarea legii și fac campanie cu funcționarii publici. Vă asigurăm că aceste lucruri vor fi aduse la cunoștința tuturor dâmbovițenilor, pentru a se vedea care este adevărata față a PNL Dâmbovița”, a comentat deputatul Corneliu Ștefan.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT