Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Moş Nicolae a venit şi la copiii aflaţi în grija DGASPC Dâmboviţa

Publicat

pe

Seara de Moş Nicolae a fost, anul acesta, una aparte pentru 95 de copii aflaţi în grija DGASPC Dâmboviţa. Aceştia au fost parte a unui proiect derulat împreună cu elevii care frecventează cercurile organizate la centrele culturale din Moreni, Pucioasa, Găeşti, Titu şi la Palatul Copiilor Târgovişte.

S-a cântat, s-a dansat, s-au legat prietenii, iar demonstraţiile sportive şi miniscenetele de teatru i-au captivat pe cei prezenţi. Şi, evident, nu au lipsit cadourile! Toţi cei 200 de participanţi la super-petrecerea cu masă festivă de aseară au primit daruri din partea Asociaţiei Părinţilor de la Palatul Copiilor Târgovişte.

Dâmboviţa

Marian Ţachianu, deputat: PSD şi PRO România trebuie să-şi unească forţele

Publicat

pe

Deputatul PSD de Dâmboviţa, Marian Ţachianu, a susţinut, încă de la începutul anului, necesitatea formării unei alianţe între social-democraţi şi partidul condus de Victor Ponta, PRO România, ca soluţie viabilă în vederea câştigării alegerilor locale din vară, dar şi a celor parlamentare.

CITEŞTE ŞI: Gabriela Firea: PSD şi PRO România ori pierd separat, ori câştigă împreună!

Unirea forţelor celor două partide se impune mai mult acum, când există posibilitatea decanşării alegerilor anticipate. Consideră Marian Ţachianu că decizia pentru realizarea unor alianţe trebuie luată de fiecare organizaţie în parte. Dar şi mai bine ar fi să se pice la o înţelegere şi aceste alianţe să se facă la nivel de judeţ, întrucât este vorba de o treabă deosebit de serioasă care, dacă nu este cântărită cu atenţie, poate produce consecinţe nefaste pentru partid, pentru stânga românească.

CITEŞTE ŞI: Marcel Ciolacu: Ştiu că sunt mulţi colegi din PSD care nu vor o alianţă cu PRO România

Marian Ţachianu nu vede de ce nu ar exista înţelegere şi conlucrare între cele două formaţiuni politice, mai ales că majoritatea membrilor care alcătuiesc PRO România provin de la PSD.

Citește în continuare

Dâmboviţa

750 de maşini înmatriculate provizoriu pe numele unei singure persoane!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: www.sansanews.ro)

Polițiștii dâmbovițeni din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au executat patru descinderi în municipiul Bucureşti şi în județul Ilfov, sub coordonarea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Racari.

Percheziţiiile au fost efectuate la patru persoane bănuite de comiterea mai multor infracțiuni de fals sub înscrisuri sub semnătură privată, fals în declarații, instigare la fals intelectual sub forma participaţiei improprii, uz de fals privind înmatriculare provizorie în circulație a 31 de autovehicule de către autorități competente în domeniu din București și județul Ilfov.

Din cercetări a reieșit că, prin activitatea infracțională, ar fi fost înmatriculate provizoriu în circulație și două autovehicule date în urmărire de autoritățile din Franța și Germania, cu o valoare de circa 150.000 de euro. Cele două mașini de lux se află acum la sediul IPJ Dâmbovița.

În aceeași cauză, se fac verificări și pentru alte 750 de autoturisme înmatriculate provizoriu pe numele unei singure persoane din București. Faptele au fost comise în perioada 2019 – februarie 2020.

S-a dispus punerea în executare a patru mandate de aducere la sediul IPJ Dâmboviţa pentru o femeie şi trei bărbați.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT