Connect with us

POLITIC

Liberalii, criticaţi dur pentru intenţia de a renunţa la Programul „Prima Casă”

Publicat

pe

Parlamentatii PRO România au fost de acord cu demiterea guvernului Viorica Dăncilă, considerându-l neproductiv şi deja atins de febra unor interese, a unor blocaje, dar nu au dat un vot în alb actualei puteri liberale. În toate ieşirile publice, demnitarii PRO România susţin faptul că vor monitoriza atent modul în care PNL guvernează ţara şi, în consecinţă, îi vor sancţiona pe liberali, apelând la toate formele pe care sistemul democratic le permite.

Oana Vlăducă, deputat PRO România de Dâmboviţa, l-a criticat în termeni duri pe ministrul Finanţelor – Florin Cîţu, care a anunţat cu nonşalanţă în spaţiul public, provocând indignare, că programul „Prima Casă” nu este agreat de actuala putere. Cu alte cuvinte, liberalii au de gând să-l pună pe linie moartă!

„A trecut doar o lună și, după cum vedeți, vulnerabilitățile acestui guvern sunt evidente. Eu o să mă opresc la o chestiune care arată modul bolnav în care percep cei din PNL administrația statului și, în general, puterea. Ministrul Finanțelor, acest domn Cîțu, arogant și suficient, a anunțat că programul «Prima Casă» nu este interesant pentru el, pur și simplu pentru că este «un program PSD».

Mi se pare o abordare destul de gravă. Cât de iresponsabil să fii ca să spui asta?! Ce fel de argument este acesta? E ca și cum nimeni, niciodată, nu ar trebui să mai continue niciun fel de program, fie el foarte bun pentru oameni, pentru că a fost inițiat de alt partid. E ca și cum Adrian Țuțuianu nu ar mai fi trebuit să ducă mai departe proiectele începute de Florin Popescu doar pentru că era de la PDL. E de neinimaginat, absurd, discursul, abordarea publică. Dacă așa vor ei să guverneze, este oribil”, a declarat deputata Oana Vlăducă.

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ALEGERI

Fostul primar de la Titu, Ilie Dinu, intră în lupta electorală din partea AUR

Publicat

pe

Candidat surprinză la alegerile locale în Titu! Ilie Dinu, fostul primar al orașului, va intra în competiție pentru ocuparea funcției de edil din partea AUR.

Astăzi – 11 aprilie 2024, Ilie Dinu a fost prezent la conferința de presă organizată de AUR Dâmbovița, pentru a-și face cunoscută candidatura.

Dinu care, cu ani în urmă, a reprezentat PDL-ul, nu a vorbit mult. Părea clar copleșit de emoție. A spus doar că vrea să revină în fruntea comunității, pentru a continua ceea ce a lăsat în 2012.

De precizat că Ilie Dinu, după ce a pierdut alegerile în fața actualului primar – Traian Niculae, s-a retras din viața publică și politică, dedicându-se afacerilor.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ALEGERI

Așa ceva! A fost trimis să-și monteze cortul electoral în fața porții!

Publicat

pe

Candidatul Alianței Dreapta Unită pentru Primăria Comișani, USR-istul Alexandru Chiriță, este clar un „ghimpe” în coasta actualului edil, Ion Bătrânu, pe care „nu-l slăbește din ochi” de luni bune, după cum reiese din postările video de pe Facebook.

Prin urmare, când s-a ivit ocazia, primarul nu a stat pe gânduri și a lovit la rândul său. L-a trimis pe Chiriță să-și monteze cortul pentru strângerea semnăturilor de susținere fix în fața gospodăriei. Sincer, edilul ar fi putut chiar mai bine de atât! Ar fi putut să-i trimită un contracandidat în fața porții, nu?

„Pentru că am solicitat montarea unui cort pentru strângerea de semnături într-o zonă centrală, administrația locală Comișani a considerat că mă ia la „mișto” și mi-a propus să îmi montez un astfel de cort în fața locuinței. Zis și făcut! Niciun tertip nu mă poate intimida. Mulțumesc, Daniel Blaga (nota redacției: deputat de Dâmbovița), pentru sustinere”, a scris candidatul Alexandru Chiriță pe pagina sa de Facebook. 

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite