Connect with us

POLITIC

Liberalii, criticaţi dur pentru intenţia de a renunţa la Programul „Prima Casă”

Publicat

pe

Parlamentatii PRO România au fost de acord cu demiterea guvernului Viorica Dăncilă, considerându-l neproductiv şi deja atins de febra unor interese, a unor blocaje, dar nu au dat un vot în alb actualei puteri liberale. În toate ieşirile publice, demnitarii PRO România susţin faptul că vor monitoriza atent modul în care PNL guvernează ţara şi, în consecinţă, îi vor sancţiona pe liberali, apelând la toate formele pe care sistemul democratic le permite.

Oana Vlăducă, deputat PRO România de Dâmboviţa, l-a criticat în termeni duri pe ministrul Finanţelor – Florin Cîţu, care a anunţat cu nonşalanţă în spaţiul public, provocând indignare, că programul „Prima Casă” nu este agreat de actuala putere. Cu alte cuvinte, liberalii au de gând să-l pună pe linie moartă!

„A trecut doar o lună și, după cum vedeți, vulnerabilitățile acestui guvern sunt evidente. Eu o să mă opresc la o chestiune care arată modul bolnav în care percep cei din PNL administrația statului și, în general, puterea. Ministrul Finanțelor, acest domn Cîțu, arogant și suficient, a anunțat că programul «Prima Casă» nu este interesant pentru el, pur și simplu pentru că este «un program PSD».

Mi se pare o abordare destul de gravă. Cât de iresponsabil să fii ca să spui asta?! Ce fel de argument este acesta? E ca și cum nimeni, niciodată, nu ar trebui să mai continue niciun fel de program, fie el foarte bun pentru oameni, pentru că a fost inițiat de alt partid. E ca și cum Adrian Țuțuianu nu ar mai fi trebuit să ducă mai departe proiectele începute de Florin Popescu doar pentru că era de la PDL. E de neinimaginat, absurd, discursul, abordarea publică. Dacă așa vor ei să guverneze, este oribil”, a declarat deputata Oana Vlăducă.

POLITIC

PERPLEX. Cîțu, străin și rece!

Publicat

pe

Ultima declarație a liderului PNL Florin Cîțu m-a luat de cap. Ne-a arătat, de fapt, cât de periculos este acest politician. Rigid, necomunicativ, rece, fără nicio conexiune cu poporul, cu cetățeanul. O vede doar pe a lui. Dacă i s-a pus un cuțit în mână, crede că rolul lui este doar acela de a tăia. În carne vie!

În timp ce o sumedenie de reprezentanți ai clasei politice românești caută soluții pentru a ieși din acest impas generat de explozia fără de precedent a prețurilor la energie electrică și gaze naturale, Florin Cîțu pune sare pe rană. Parcă îi face o plăcere deosebită să fie pe invers.

A spus Cîțu, vrând să turtească sfaturile unor colegi către populație, de a nu plăti facturile enorme pe care le primesc, că nu avem ce face. Că românul trebuie să plătească consumul la curentul electric și la gaze așa cum îi vine. Să nu se mai ambaleze degeaba. Atenție! Chestia asta o spune președintele Senatului României. Al doilea om în statul român. Cel care ar trebui să fie printre primii care să caute soluții de rezolvare a acestei terori economice la care este supus românul.

Florin Cîțu demonstrează că nu are treabă cu poporul. Parcă se afla și domnia sa în Guvernul care a dat drumul din lanț liberalizării sălbatice a energiei electrice și gazelor naturale?

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

POLITIC

Senatorul Titus Corlățean îi sugerează ministrului Energiei să plece acasă

Publicat

pe

Social-democrații sunt din ce în ce mai înverșunați. Nu sunt deloc de acord cu modul în care colegii de coaliție, liberalii, gestionează această criză generată de prețurile absurde la energie electrică și la gaze naturale. Nu concept să nu se găsească rapid soluții de ieșire din acest impas.

Senatorul PSD de Dâmbovița, Titus Corlățean, într-o intervenție la un post de televiziune, s-a arătat extrem de nemulțumit de prestația ministrului Energiei, Virgil Popescu.

Citește și: Mii de reclamații la ANRE în legătură cu compensările din facturile de gaze naturale și electricitate

A spus președinte executiv al PSD Dâmbovița că a urmărit, în ultimii 2 ani, traiectoria demnitarului liberal și a observat că acesta doar a pierdut timpul și cele 10 miliarde de euro puse la dispoziția României pentru modernizarea infrastructurii de energie.

„Era nevoie să deschizi noi capacității de producție, să investești. Unul care face ceea ce face și trimite cetățenii să facă plângeri penale la furnizori sau în alte părți unde statul are o componenta de control, este total depășit, este un ministru care nu performează”, a declarat Titus Corlățean.

Senatorul social-democrat a dat și un verdict corect. A spus că, atunci când un ministru, indiferent ce partid reprezintă, nu face treabă, trebuie să plece acasă. Rolul său, a mai adăugat Titus Corlățean, nu este acela de a ne spune ce are de gând să întreprindă, ci ceea ce a făcut deja.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT