Connect with us

SPORT

13 medalii mondiale obţinute de ACS Marin Marius Mihai Marţial Arts Târgovişte în 2019

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

Asociaţia Club Sportiv Marin Marius Mihai Marţial Arts Târgovişte încheie anul 2019 cu rezultate excelente, respectiv 13 medalii mondiale şi 14 adjudecate în competiţiile naţionale de Wushu Kung Fu, Free Style Kickboximg K1 şi Arme Fight Nunchaku Fight.

Aşa cum ne-au obişnuit, cei mai reprezentativi sportivi ai clubului sunt fraţii Marin, care urcă pe podium de fiecare dacă când intră în concurs. Anul acesta, Alexandru Gabriel a obţinut trei medalii de aur la campionatele naţionale şi patru la mondiale. David Ovidiu şi-a adjudecat trei medalii de aur la naţionale, o medalie de aur, două de argint şi una de bronz la mondiale. George Mihai şi-a trecut în palmares o medalie de aur la naţionale, plus o medalie de aur şi una de bronz la mondiale. La rândul său, tatăl şi antrenorul celor trei băieţi – Marius Marin a obţinut două medalii de argint şi una de bronz la mondiale.

Ceilalţi medaliaţi ai ACS Marin Marius Mihai Marţial Arts Târgovişte sunt: Bucur Carla Lunia – aur naţional (wushu kung fu), Mihai Alin Constantin – bronz naţional (freestyle kick), Muşat Teodor Alexandru – argint şi bronz naţional (wushu kung, respectiv freestyle k1 light), Popa Alberto Mom – aur naţional (freestyle kick) şi Minescu Mihai – argint naţional, de două ori (wushu kung fu, respectiv freestyle kick).

„Mulţumesc tuturor celor care ne-au susţinut şi continuaţi să o faceţi . Vă propitem că anul viitor vom fi şi mai puternici”, a scris antrenorul marin marius Mihai pe pagina sa de Facebook.

Cu aşa rezultate, foarte probabil unii dintre sportivii de la ACS Marin Marius Mihai Marţial Arts Târgovişte, dar şi antrenorul lor, vor fi premiaţi şi anul acesta în cadrul „Galei sportului dâmboviţean”, organizată de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret.

VIDEO

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

A fost deschis Bazinul de înot Moreni. Vezi tarifele și programul de funcționare!

Publicat

pe

Bazinul didactic de înot din municipiul Moreni, județul Dâmbovița, și-a deschis porțile, începând de astăzi – 21 iulie 2022. Vârsta minimă pentru acces este 5 ani. Orarul de funcționare a fost stabilit pentru intervalul 08:00-22:30, cu precizarea că ultima intrare va fi la ora 21:00.

Dotări: 4 vestiare, cu un total de 120 de cușete, 14 dușuri și un bazin de 25m lungime împărțit pe 5 culoare. De reținut că la Bazinul didactic de înot Moreni se vor organiza și cursuri de inițiere, perfecționare, performanță, aquagym, aquafitness, inclusiv pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Reamintim că vorbim despre o investiție aprobată în Consiliul Local Moreni în anul 2015, pentru care s-a dat ordinul de începere a lucrărilor abia în 2019. Proiectul, în valoare de 5,67 milioane de lei a fost finanțat prin CNI. Administrația de la Moreni a pus la dispoziție terenul și a suportat costure de racordare la utilități.

Potrivit primarului Constantin Dinu, bazinul rezolvă o mare problemă a iubitorilor de înot din Moreni și zona limitrofă, care erau nevoiți să meargă la Târgoviște sau la Câmpina. Acum, găsesc tot ceea ce au nevoie acasă, la Moreni.

TARIFE:
– Copii cu vârste între 5 și 18 ani: 25 lei / oră sau 200 lei / abonament 10 ore / lună sau 400 lei / abonament 25 ore / lună
– Pensionari (în baza cuponului de pensie): 25 lei / oră sau 200 lei / abonament 10 ore / lună sau 400 lei / abonament 25 ore / lună
– Adulți (>18 ani): 35 lei oră sau 250 lei / abonament 10 ore / lună sau 500 lei / abonament 25 ore / lună
– Familie 1-2 părinți și 1 copil sub 18 ani: 630 lei / abonament 10 ore / lună
– Familie 1-2 părinți și 2 copii: 800 lei / abonament 10 ore / lună. Tariful se majorează cu 100 lei pentru fiecare copil peste cei doi.

Cursuri inițiere / perfecționare:
– Copii din sistemul de învățământ din municipiul Moreni: gratuit / 4 ședințe (50 minute) / săptămână / an școlar, cu excepția vacanțelor
– Copii între 5 și 18 ani: 250 lei abonament 4 ședințe sau 450 lei abonament 8 ședințe
– Adulți: 300 lei abonament 4 ședințe sau 550 lei abonament 8 ședințe
– Persoane cu mobilitate redusă: gratuit 8 ore / lună

Aquagym și aquafitness
– Adulți și tineri peste 16 ani: 80 lei / o ședință (45 minute) sau 300 lei abonament 4 ședințe

Folosire culoar
– Persoane fizice autorizate, întreprinderi individuale, persoane juridice etc., care prestează cursuri de înot cu instructor sportiv sau antrenor: 125 lei / oră / culoar
– Asociații și cluburi sportive afiliate Federațieide Inot, pentru antrenamente de performanță: 360 lei / lună / sportiv / abonament cu 1 antrenament pe zi (120 de minute în apă) sau 520 lei pentru abonament cu două antrenamente pe zi
– Asociații și cluburi sportive afiliate Federațieide Inot, pentru cantonamente: 100 lei pentru abonament săptămânal / 7 antrenamente (120 de minute în apă) sau 170 lei abonament săptămânal / 14 antrenamente

– Pierdere / deteriorare cheie vestiar: 50 lei / bucată
– Acces spectator competiție: 20 lei / persoană.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

Dâmboviţa

„Confruntarea Titanilor” aduce la Târgoviște cei mai tari luptători de kick-box

Publicat

pe

Vineri – 22 iulie, începând cu ora 19:00, iubitorii sporturilor dure, de forță și talent, sunt invitați să participe la Gala ”Confruntarea Titanilor”, organizată de Respect Gym Găești. Evenimentul, care va fi unul de amploare, se va desfășura la Sala Polivalentă din Târgoviște. Competiția urmează să fie transmisă în direct la ProTV.

Polițistul Dan Mocanu este sportivul care a conceput ”Confruntarea Titanilor”. Gala de kick-box va cuprinde 10 meciuri, în main stream. În ring va evolua Cristian Ristea și un adversar de top, Florin Ivănoaie.

Co-maineventul galei îl va avea protagonist pe Călin Petrișor, care îl va înfrunta în ring pe campionul Bosniei, Cedo Pantic „TDI”.

Meciurile se anunță a fi spectaculoase și pline de suspans – garantează organizatorii, care vă invită să luați parte la eveniment.

Dan Mocanu este unul dintre cei mai respectați antrenori români în zona sporturilor de contact. Gala organizată de polițistul Mocanu atrage campioni de renume, pregătiți să își măsoare forțele în ring.

Fiți pe fază! Vineri – 22 iulie 2022, la Sala Polivalentă din Târgoviște cei mai tari luptători intră în arenă! Un spectacol sportiv care nu trebuie ratat!

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT