Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Moş Crăciun s-a alăturat proiectului IPJ Dâmboviţa „Împreună putem schimba lumea”

Publicat

pe

Poliţiştii dâmboviţeni din cadrul structurii de prevenire au organizat, luni – 9 decembrie 2019, la Muzeul Naţional al Poliţiei Române, o întâlnire cu preşcolarii de la grădiniţele din Mircea Vodă, Săbieşti, Măneşti şi „Dorothy” Târgovişte, în cadrul celei de-a V-a ediţie a proiectului „Împreună putem schimba lumea”.

Oamenii legii îi învaţă pe copii, prin derularea de activităţi adaptate vârstei, cum trebuie să se comporte la grădiniţă, pe stradă şi în familie, precum şi regulile ese nţiale din domeniul siguranţei rutiere. Şi, fiindcă suntem în luna decembrie, întâlnirea a fost întreruptă de… Moş Crăciun, care le-a adus daruri celor mici.

S-au implicat în derularea acestui eveniment voluntarii Organizaţiei „Salvaţi Copiii”, Inspectoratul Şcolar, Arhiepiscopia Târgoviştei şi Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională Dâmboviţa.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Accident cu două victime pe DN71, la Bâldana

Publicat

pe

Un grav accident de circulație s-a consumat, în această seară, pe DN 71, în localitatea Bâldana, județul Dâmbovița. La fața locului au intervenit pompierii de la Garda Răcari și cei de la Detașamentul din Titu.

Se pare că nedoritul eveniment s-a produs din cauza neadaptării vitezei în curbă, moment în care autoturismul marca Renault, la volanul căruia se afla un bărbat de 64 de ani, a pătruns pe contrasens și s-a izbit de un autocamion Volvo condus regulamentar de un șofer de 41 de ani.

Conducătorul auto și pasagera din Renault, în vârstă de 54 de ani, au fost transportați la spital întrucât prezentau multiple leziuni.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Încă 49 de unități de învățământ din Dâmbovița intră în scenariul roșu!

Publicat

pe

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa a adoptat, astăzi – 4 martie 2021, Hotărârea Nr. 55, potrivit căreia alte 49 de unități de învățământ din județ intră în scenariul roșu de funcționare, începând de mâine – 5 martie. Asta înseamnă că merg la clasă preșcolarii și copiii din clasele I-IV. Ceilalți elevi învață online.

Reamintim că, de ieri – 3 martie, sunt în scenariul roșu 9 grădinițe și școli din Ulmi și Văcărești.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!