Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

„30 de ani de la căderea comunismului”, expoziţie organizată la Târgovişte

Publicat

pe

Primăria Târgovişte a organizat, la Centrul Naţional de Informare şi Promovare Turistică situat pe Platoul Prefecturii, expoziţia „File din istorie – 30 de ani de la căderea comunismului”, care va fi deschisă publicului până în data de 31 decembrie 2019.

Puteți admira obiecte care, odinioară, se regăseau în majoritatea locuințelor românilor, cum ar fi pick-up, magnetonfon, fier de călcat cu cărbuni, telefon cu disc, uniforme școlare, cărți de istorie sau lampă cu gaz.

Evenimentul se desfășoară în colaborare cu Biblioteca Județeană „Ion Heliade Rădulescu” Dâmbovița, Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște și cu sprijinul interpretei de muzică populară Cristina Ilie.

ACTUALITATE

16,2% din cazurile COVID-19 din România sunt în rândul personalului medical!

Publicat

pe

România a ajuns astăzi, conform raportării de la ora 13:00, la 3.183 de persoane infectate cu COVID-19. Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a spus că 16,2% din cazuri s-au înregistrat în rândul personalului medical.

Sunt în ţară, în acest moment, trei focare mari: Suceava, Arad şi Deva. Reamintim faptul că, de ieri, Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava se află sub conducere militară.

Citește în continuare

ACTUALITATE

2.240 de măşti FFP2 şi FFP3 pentru personalul medical din judeţul Dâmboviţa

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: https://sanatatea.tv/)

ISU Dâmboviţa a primit, astăzi – 3 aprilie 2020, un nou lot de echipamente de protecţie, respectiv: 1.140 măști tip FFP2, 1.100 măști tip FFP3 și 70 litri dezinfectant de nivel înalt.

Acestea vor fi distribuite către Serviciul de Ambulanţă Judeţean Dâmboviţa, Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte, Unitatea de Primiri Urgenţă Târgovişte, Direcţia de Sănătate Publică Dâmboviţa, Spitalul Orășenesc Pucioasa și Spitalul Orășenesc Găești.

În zilele următoare, vor mai ajunge 1.550 viziere şi 2.060 combinezoane de protecție.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT