Connect with us

ACTUALITATE

Explicaţiile CNAIR în legătură cu proiectele pentru modernizarea DN71 şi DN7

Publicat

pe

Deputatul Corneliu Ştefan vine cu o veste bună pentru dâmboviţeni. Proiectele de modernizare a DN71 şi DN7 nu au căzut! Urmare efortului concertat al demnitarilor dâmboviţeni, coroborat cu mobilizarea opiniei publice, factorii de decizie din cadrul Ministerului Transporturilor şi de la Compania Naţională de administrare a Infrastructurii Rutieră le-au repus în prima poziţie a preocupărilor lor.

„Nu puteam să las un obiectiv de anvergura celui privind modernizarea la patru benzi a DN71, Bâldana-Târgovişte-Sinaia, să fie abandonat, pierdut pe culoarele birocraţiei, al diferitelor motivaţii de natură financiară sau, poate, politice. DN71 reprezintă pentru Dâmboviţa, pentru municipiul Târgovişte, poarta către dezvoltare economică şi socială, un argument suprem al prosperităţii. Fără modernizarea acestei căi rutiere, judeţul nostru intră în anonimat, nu mai poate deveni o ţintă pentru eventualii investitori. Pierdem dreptul la dezvoltare!

Astăzi – 11 decembrie 2019, în calitate de parlamentar ales al dâmboviţenilor, am mers la Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere pentru a afla ce se întâmplă şi pentru a solicita factorilor de decizie implicarea şi repunerea în drepturi a acestei investiţii vitale pentru Dâmboviţa. Conducerea CNAIR m-a asigurat că proiectul nu este pierdut. Merge înainte. Decizia de suspendare din procedura de achiziție publică a intervenit ca urmare a celor 350 de clarificări solicitate Companiei Naţionale de către firmele înscrise la licitaţie. După rezolvarea acestei siuaţii, va continua procedura de achiziţie.

Mai mult, am aflat, cu bucurie, că a intrat în linie dreaptă şi proiectul privind modernizarea DN7, Bucureşti-Piteşti, sectorul de drum dintre Bâldana şi Titu. Procedura de licitaţie a fost încheiată. A fost desemnată societatea care va reabilita şi moderniza acest sector de drum. Urmează să fie dat ordinul de începere a lucrărilor.

Nu este doar un succes al meu, ci şi al colegilor parlamentari de Dâmboviţa, al cetăţenilor, al tuturor celor care au luat poziţie în ultimele zile, semnând petiţia pe care am promovat-o în mediul online”, a scris tânărul deputat PSD pe pagina sa de Facebook.

Reclama
Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

După sintagma „un sfârșit e un început”, Ghergu a revenit la Chindia

Publicat

pe

AFC Chindia, după o rotație aproape completă în eter, fără să obțină mai nimic în palmares decât o bună comunicare în mandatul președintelui Gabriel Boriga, se întoarce pe orbita firească și l-a readus în fruntea clubului pe Marcel Ghergu.

Experiențele manageriale care i-au avut ca protagoniști pe tot soiul de băieți fițoși, cu proptele sus puse, care promiteau marea cu sarea, dar nu ne-am ales decât cu băltoace, s-au gătat odată cu Gabriel Boriga. De fapt, omul de sport Boriga, tare în manageriat baschet, volei, administrație și as în comunicare, în a-ți spune, cu tact, doar ce trebuie, a pregătit terenul pentru întoarcerea în firesc. Care a însemnat Ghergu.

Nu înțelegem care au fost resorturile ce au stat la baza detronării lui Ghergu. Cum zic unii, probabil orgoliile, dorințele, cerințele și, de ce nu, aranjamentele de culise. Cum a zis un mare dramaturg, „totul e bine când se termină cu bine, adică, în cazul AFC Chindia, cu Marcel Ghergu din nou la cârmă. Asta înseamnă că unii au recunoscut că s-a greșit când s-a luat decizia eliminării sale din schemă. Vedem pe mai departe.

Cum a zis Gabi Boriga, „un sfârșit e un început”…

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Reclama
Cititi mai mult

ACTUALITATE

IPS Nifon a participat, alături de înalți demnitari ai statului, la aniversarea Patriarhului României

Publicat

pe

Înaltpreasfințitul Părinte Mitropolit Nifon, arhiepiscopul Târgoviștei și exarh patriarhal, a participat, ieri – 22 iulie 2024, la Palatul Patriarhal din București, la ceremoniile legate de aniversarea Preafericitului Părinte Daniel – Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, cu ocazia împlinirii a 73 de ani de viață și la cel de al XVII-lea an de patriarhat.

La la slujba de Te Deum care a fost oficiată în Catedrala Patriarhală, au fost prezentate mesaje de felicitare din partea autorităților de stat centrale și locale, precum și a altor instituții publice. Îi numim pe Marcel Ciolacu – premierul României și Nicolae Ciucă – președintele Senatului.

De menționat că cea mai notabilă realizare a Patriarhului Românie, un vis de veacuri al românilor, este Catedrala Națională, care a fost sfințită la o sută de ani de la Marea Unire. Părintele Patriarh Daniel a acordat o atenție deosebită predecesorilor, martirilor și sfinților români, în timpul patriarhatului său fiind canonizaţi peste 40 de sfinţi români. 

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Reclama
Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite