Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Explicaţiile CNAIR în legătură cu proiectele pentru modernizarea DN71 şi DN7

Publicat

pe

Deputatul Corneliu Ştefan vine cu o veste bună pentru dâmboviţeni. Proiectele de modernizare a DN71 şi DN7 nu au căzut! Urmare efortului concertat al demnitarilor dâmboviţeni, coroborat cu mobilizarea opiniei publice, factorii de decizie din cadrul Ministerului Transporturilor şi de la Compania Naţională de administrare a Infrastructurii Rutieră le-au repus în prima poziţie a preocupărilor lor.

„Nu puteam să las un obiectiv de anvergura celui privind modernizarea la patru benzi a DN71, Bâldana-Târgovişte-Sinaia, să fie abandonat, pierdut pe culoarele birocraţiei, al diferitelor motivaţii de natură financiară sau, poate, politice. DN71 reprezintă pentru Dâmboviţa, pentru municipiul Târgovişte, poarta către dezvoltare economică şi socială, un argument suprem al prosperităţii. Fără modernizarea acestei căi rutiere, judeţul nostru intră în anonimat, nu mai poate deveni o ţintă pentru eventualii investitori. Pierdem dreptul la dezvoltare!

Astăzi – 11 decembrie 2019, în calitate de parlamentar ales al dâmboviţenilor, am mers la Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere pentru a afla ce se întâmplă şi pentru a solicita factorilor de decizie implicarea şi repunerea în drepturi a acestei investiţii vitale pentru Dâmboviţa. Conducerea CNAIR m-a asigurat că proiectul nu este pierdut. Merge înainte. Decizia de suspendare din procedura de achiziție publică a intervenit ca urmare a celor 350 de clarificări solicitate Companiei Naţionale de către firmele înscrise la licitaţie. După rezolvarea acestei siuaţii, va continua procedura de achiziţie.

Mai mult, am aflat, cu bucurie, că a intrat în linie dreaptă şi proiectul privind modernizarea DN7, Bucureşti-Piteşti, sectorul de drum dintre Bâldana şi Titu. Procedura de licitaţie a fost încheiată. A fost desemnată societatea care va reabilita şi moderniza acest sector de drum. Urmează să fie dat ordinul de începere a lucrărilor.

Nu este doar un succes al meu, ci şi al colegilor parlamentari de Dâmboviţa, al cetăţenilor, al tuturor celor care au luat poziţie în ultimele zile, semnând petiţia pe care am promovat-o în mediul online”, a scris tânărul deputat PSD pe pagina sa de Facebook.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Au solicitat intervenția salvamontiștilor fiindcă aveau nevoie de ei pe post de…taxi!

Publicat

pe

Tupeul unora nu cunoaște margini nici măcar în condiții dificile, când joaca, sfidarea nu ar trebui să existe. Trei tineri care s-au aventurat pe munte, aflați pe poteca dintre Vârful Omu și Babele, au sunat la 112 și au anunțat autoritățile că unul dintre ei s-a rănit la un deget. Fiindcă li s-a părut lor că salvatorii întârzie au început să înjure și să-i certe la telefon.

În cele din urmă, salvamontiștii din Prahova și Dâmbovița au aflat că, de fapt, turiștii teribiliști voiau să ajungă mai repede, mai comod, în zona Padina unde aveau parcat autoturismul cu care veniseră la munte. Pentru ei echipele de salvatorii aveau doar rolul de taximetriști!

Nesăbuința i-a costat până la urmă. La intervenție a participat și un echipaj al Jandarmeriei Montane. Militarii, după ce au aflat care a fost de fapt interesul lor, i-au condus la Postul de Jandarmi pentru explicații.

Citește în continuare

ACTUALITATE

5 ani de la #Colectiv. Nimeni vinovat!

Publicat

pe

Sursa foto: Facebook

Deputatul Dumitru Lupescu, președintele USR Dâmboviţa, constată, trist, că, la 5 ani de la consumarea tragediei de la Clubul Colectiv, în România nu s-a schimbat nimic. Sistemul medical este încă rudimentar și neimplicat suficient. Nepăsarea guvernanților în materie de sănătate persistă. Nici măcar o secție ca lumea pentru cazurile grave de arși nu s-a construit și dotat!

Parlamentarul Lupescu a postat pe pagina sa de Facebook un text trist, parcă o poezie în vers alb despre o crudă realitate românească.

„Nimeni vinovat.
Nimic cu centrele de mari arși.
Au mințit că avem de toate, au mințit că avem secție de arși funcțională la Floreasca.
Au murit 65 de oameni, iar alte câteva zeci au trecut prin chinuri groaznice și încă suferă.
Cine decontează? Nimeni?”.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!