Connect with us

ACTUALITATE

Una vorbim, alta fumăm! Șefa OPC Dâmbovița a „uitat” ce-a promis acum o săptămână

Publicat

pe

Sursa foto: politica-broastei.ro

Fapt: Acum fix o săptămână, mai mulți ziariști dâmbovițeni am inițiat un demers cu valoare de protest, dorind să le reamintim șefilor de instituții publice că sunt datori să comunice public pe marginea activității pe care o desfășoară, prin conferințe de presă organizate „periodic, de regulă o dată pe lună”.

Fapt: Prima deplasare a fost la Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Dâmbovița, acolo unde ne-a primit dna comisar-șef, Ionela Sandu. Zâmbitoare, ne-a promis că vorbește rapid la București ca să obțină acordul șefilor ierarhici (o anomalie asupra căreia va trebui să revenim!) pentru o conferință de presă. Vorbe: „Dacă nu chiar azi, atunci sigur, sigur mâine sau poimâine vă sun ca să stabilim”.

Fapt: I-am lăsat numerele de telefon și adresele de mail pe o foaie, să nu ne uite.

CITEŞTE ŞI: Stimaţi directori de instituţii publice, vremea statului în bârlog trebuie să apună!

Fapt: Suntem la o săptămână distanță de la momentul în care dna Sandu ne-a spus ce ne-a spus. Nimeni din presă n-a primit un telefon de convocare, nimeni n-a primit un mail. Nimeni n-a primit măcar o explicație jenantă.

Reclama

Atitudinea din dreptul șefei OPC Dâmbovița nu e izolată. Disprețuitori, ipocriți și mincinoși, foarte mulți șefi de deconcentrate se… varsă cu jet asupra celor care-i întreabă… orice. Acoperiți de partid (unii dintre ei sfătuiți, chiar, să nu organizeze conferințe de presă), s-au puturoșit în rele și nu-i mai doare capul decât atunci când sună telefonul sediului central: „Bună ziua… Pentru cotizație, știți…”.

Sursa: politica-broastei.ro

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Admitere 2024: Facultatea de Ingineria Mediului și Știința Alimentelor din cadrul Universității Valahia din Târgoviște

Publicat

pe

De

Dacă ești pasionat de științele mediului sau de siguranța alimentelor, ori vrei să contribui la protejarea mediului și la asigurarea unor produse alimentare de calitate pentru viitor, Facultatea de Ingineria Mediului și Știința Alimentelor, din cadrul Universității „Valahia” din Târgoviște, te așteaptă să te înscrii la concursul de admitere, pentru anul universitar 2024-2025.

Programele de studii de licență se desfășoară pe durata a 4 ani de studiu și cuprind specializările:

  • Tehnologia prelucrării produselor agricole;
  • Controlul şi securitatea produselor alimentare;
  • Ingineria şi protecţia mediului în agricultură;
  • Montanologie.

Programele de studii de master, cu durata de studiu de 2 ani, cuprind specializări atât din domeniul Ingineriei Mediului, cât și din domeniul Științei Alimentelor, cum ar fi:

  • Sisteme de control și evaluare a calității mediului;
  • Controlul și expertiza alimentelor.

Înscrierile pentru concursul de admitere se pot face atât online, pe site-ul oficial al Universității „Valahia” din Târgoviște, cât și la sediul facultății.

Pentru informații suplimentare despre înscriere și admitere, vă invităm să vizitați site-ul www.admitere.valahia.ro.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Reclama
Cititi mai mult

ACTUALITATE

Românii își vor putea lua rețelele medicale online. Vezi când!

Publicat

pe

Președinta Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, Valeria Herdea, a declarat în cadrul unei conferințe de presă că românii își vor putea lua rețeta online de oriunde din Europa, după ce nota platformă informatică – PIAS va deveni funcțională, probabil în 2 ani.

„Sunt foarte multe lucruri care vor facilita accesul pacientului la servicii medicale, inclusiv sistemul de programare și sistemul de accesare al diverselor specialități”, a precizat Valeria Herdea.

A mai spus șefa CNAS, citată de HotNews, că se fac demersuri pentru ca fiecare cetățean să își poată accesa dosarul medical electronic.

„Vorbim despre redimensionarea acestei platforme și reînnoirea ei. Încercăm nu doar să o redimensionăm, ci și să o facem interoperabilă: spre exemplu, toți furnizorii de servicii medicale să poată vedea dosarul electronic al pacientului și să îl poată ajuta și să simplifice viața și traseul pacientului”.

Finanțarea provine din Componenta 7 din PNRR – digitalizarea sănătății. Peste 25.000 de furnizori de servicii medicale (spitale, ambulatorii de specialitate, laboratoare, medici de familie, farmacii, furnizori de dispozitive medicale, furnizori de îngrijire la domiciliu) vor fi conectați la noua platformă PIAS.

Reclama

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite