Connect with us

ACTUALITATE

Remember: Ultima zi în care am strâns mâna directorului Costel Preda…

Publicat

pe

A trecut un an. Coincidenţă stranie. Era tot 17 decembrie. La Direcţia Silvică Dâmboviţa, ultima conferinţă de presă ţinută de regretatul şef al instituţiei, inginerul Costel Preda. L-am văzut atunci puţin schimbat. Mai palid ca de obicei, mai trist, dar încerca să ascundă o anumită nelinişte. Se ţinea tare. Vocea, până nu demult joasă, dar puternică, era acum obosită. A fost ultima oră când l-am văzut şi am vorbit, faţă în faţă, cu directorul Costel Preda.

După încheierea conferinţei de presă, am mai rămas puţin să taifăsim d-ale noastre. Mi-a spus că îşi va lua un mic concediu. Câteva zile. Nu putea să stea prea mult departe de profesiunea lui, de pădure, de oameni. Voia să meargă să facă nişte analize medicale, fiindcă se simţea prea obosit, era ceva în neregulă cu el.

De atunci încolo, a început coşmarul. Am mai dialogat cu Costel Preda doar telefonic până când legătura s-a rupt total. Şi acum am în aparat mesajele primite, sfaturile sale să merg la control, la medic, neapărat, că nu ştii ce se întâmplă în corpul nostru. Să fim preacauţi… Apoi, am vorbit din ce în ce mai rar şi parcă îi dispăruse optimismul. Nu mai era el. Rămăsese în glas o urmă de speranţă. Doar atât.

Astăzi, s-a împlinit un an de la ultima conferinţă de presă ţinută de directorul Costel Preda. I-am simţit spiritul pe undeva, pe aproape. Cândva ne vom revedea, bunule prieten…

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Deputat Carmen Holban: Lupta împotriva consumului de droguri trebuie să fie un efort comun

Publicat

pe

Carmen Holban, deputat PSD de Dâmbovița, a participat, astăzi – 12 aprilie 2024, alături de ministrul Familiei, Tineretului şi Egalității de Șanse – Natalia Intotero și alți colegi parlamentari, la întâlnirea organizată în cadrul Caravanei naționale „Fără bariere – Tot adevărul despre droguri”.

Evenimentul s-a dovedit a fi, consideră Carmen Holban, o experiență profundă și emoționantă, toți cei prezenți având ocazia să asculte poveștile unor persoane care au suferit din cauza consumului de droguri.

„Fiecare poveste spusă în fața tinerilor prezenți la Cinematograful „Independența” a fost o lecție de viață, un apel la conștiință și un semnal de alarmă pentru toți cei care pot fi tentați să încerce drogurile. Acum, mai mult ca oricând, lupta împotriva consumului de droguri trebuie să fie un efort comun”, ne-a precizat deputata Carmen Holban.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ACTUALITATE

Tânărul Dragoș Lucian Predescu, 28 de ani, este noul prefect al județului Argeș

Publicat

pe

Județul Argeș are de astăzi, 12 aprilie 2024, un nou prefect, după ce Radu Perianu a demisionat întrucât va candida pentru funcția de președinte al Consiliului Județean. Noul reprezentant al Guvernului în Argeș este liberalul Dragoș Lucian Predescu, în vârstă de 28 de ani. Acesta a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității București și a profesat avocatura. În 2021, a fost numit subprefect al județului Argeș, iar din 2022 a fost director al Cancelariei Prefectului Județului Argeș.

“Vin cu bună credință și încrezător că pot arăta că generația tânără poate face lucruri foarte bune dacă i se oferă șansa. Îi mulțumesc pentru încredere prefectului Radu Perianu. Am făcut o echipă foarte bună la Instituția Prefectului județului Argeș și experiența acestor ani o voi folosi pentru a lua cele mai bune decizii din noua poziție. Îmi doresc să fiu un prefect deschis spre oameni, spre comunicare, așa cum aș vrea să fie toate instituțiile publice. Voi continua proiectele prefectului Radu Perianu”, a fost mesajul transmis de noul prefect al județului Argeș – Dragoș Lucian Predescu.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite