Conectați-vă cu noi

Prahova

Două trenuri s-au ciocnit în zona staţiei CF Ploieşti Triaj. 11 persoane au ajuns la spital

Publicat

pe

Sursa foto: biziday.ro

11 persoane au ajuns la spital şi alte 37 au fost evaluate medical la faţa locului, după ce două trenuri s-au ciocnit între staţiile Ploieşti Sud şi Ploieşti Triaj. Au fost implicate în acest accident feroviar un tren de marfă al unui operator privat şi trenul Regio 5008 care circula pe ruta Buzău-Ploieşti Sud-Bucureşti, în care se aflau 50 de călători.

„La fața locului au fost mobilizate două descarcerări, trei autospeciale de stingere, o autospecială de intervenție la accidente colective și calamități, patru ambulanțe SMURD, o autospecială de terapie intensivă și una de transport personal și victime multiple și 19 ambulanțe de la SAJ. Totodată, la locul intervenției s-au deplasat trei autospeciale de primă intervenție și comandă și grupa operativă.

În sprijinul echipajelor prahovene, la fața locului a fost trimisa și echipa CBRN a Unității Speciale de Intervenție în Situații de Urgenta. De asemenea, un elicopter SMURD s-a deplasat în zonă.

Echipajele s-au deplasat terestru din cauza unor viaducte existente în zona producerii evenimentului, iar drumul a fost inaccesibil autospecialelor de intervenție, victimele fiind aduse pe tărgi, la o distanță de aproximativ 700 de m unde se aflau ambulanțele pentru preluarea răniților”, se ar ată într-un comunicat remis de ISU Prahova.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Redescoperă frumuseţea florilor la Muzeul Judeţean de Istorie şi Arheologie Prahova

Publicat

pe

Luni – 2 martie 2020, Muzeul Județean de Istorie și Arheologie Prahova vernisează, de la ora 11:00, expoziţia „Florile, culorile”, organizată în colaborare cu profesorii îndrumători și elevii talentați ai Colegiului de Artă „Carmen Sylva” din Ploiești.

„Aflată la cea de-a treia ediție, expoziția vă propune să exploraţi vizual lumea fascinantă a florilor prin intermediul unei colecţii de Mărci Poştale de la jumătatea secolului al XX-lea.

Tinerii artiști ai colegiului mai sus menționat, prin intermediul creațiilor realizate în diferite tehnici ale artei plastice (acuarelă, linogravură, ceramică, tuş, creion), pun în valoare florile, atât de dragi tuturor și care, prin coloritul și mireasma lor, ne înfrumusețează viața.

Acest proiect expoziţional vă provoacă să redescoperiţi frumuseţea universală a florilor”, se arată într-un comunicat remis de Muzeul Judeţean de Istorie şi Arheologie Prahova.

Citește în continuare

Prahova

Familie cu doi copii mici, rămasă blocată pe un drum forestier din munţi

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: Gândul.info)

Aseară, jandarmii prahoveni au intervenit pentru deblocarea unui autoturism rămas împotmolit pe un drum forestier din Bucegi. Maşina în care se aflau soţul, soţia şi doi copii, de un an respectiv trei ani, a rămas în glodul dintr-o zonă împădurită.

Oamenii s-au rătăcit din cauza condiţiilor meteo şi a vizibilităţii reduse. Militarii jandarmi au reuşit să ajungă rapid la locul incidentului, dar nu au putut să scoată din noroi autoturismul. În atare condiţii, pasagerii au fost preluaţi şi transportaţi la Sinaia. De fapt, acolo voia să ajungă familia de turişti.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT