Connect with us

ACTUALITATE

Inspecţia Muncii, aplicaţie mobilă la dispoziţia angajatorilor care folosesc zilieri!

Publicat

pe

Marius Lixandru - inspector şef ITM Dâmboviţa

Inspecția Muncii pune la dispoziția angajatorilor o aplicaţie mobilă cu acelaşi nume, pentru a putea înfiinţa, completa şi transmite Registrul electronic de evidenţă a zilierilor, care a devenit obligatoriu începând cu data de 20 decembrie 2019. „Inspectia Muncii” este un instrument de lucru modern, uşor de utilizat și va reprezenta singura modalitate legală de înregistrare a activităților prestate de zilieri.

„Toate informațiile necesare unui utilizator al aplicației mobile «Inspectia Muncii» se vor putea obține accesând site-ul Inspecției Muncii – www.inspectiamuncii.ro. De asemenea, recomandăm tuturor utilizatorilor acestei aplicații să parcurgă, în întregime, Manualul de utilizare precum și Termenii și Condițiile de utilizare a aplicației”, ne-a precizat Marius Lixandru – inspector şef ITM Dâmboviţa.

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

15 octombrie 2023: Târg de legume și fructe locale la Direcția Agricolă Dâmbovița

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

Direcția Agricolă Dâmbovița va organiza, duminică – 15 octombrie 2023, în curtea instituției (Bulevardul IC Brătianu, Nr. 23), o nouă ediție a târgului de legume și fructe de la producătorii locali pe care l-a inițiat anul trecut.

Participanții vor avea ocazia să achiziționeze delicii de toamnă, dar și diferite produse procesate, toate la prețuri mai bune ca cele din piață. Prin urmare, nu ratați evenimentul de la Direcția Agricolă!

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ACTUALITATE

SC Parc Industrial Priboiu SA, anunț achiziție serviciu de specialitate

Publicat

pe

De

SC PARC INDUSTRIAL PRIBOIU SA, cu sediul în comuna Brănești, sat Priboiu, Aleea Sinaia Nr. 60, județul Dâmbovița, dorește achiziționarea unui serviciu autorizat de specialitate pentru efectuarea reviziei a 5 sisteme efracție tip Paradox cu detectori între 5 și 10 bucăți / sistem și implementarea unui sistem complet cu 11 camere video în interiorul Parcului.

Ofertele se depun la sediul Parcului sau electronic, pe adresa de email: priboiuparcindustrial@yahoo.com. Termen depunere oferte: 15.10.2023.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite