Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Comisarul şef Adrian Antofie a preluat comanda Poliţiei Dâmboviţa

Publicat

pe

Sursa foto: Adevărul

Permutări de cadre la vârful Inspectoratului Județean de Politie Dâmbovița. După pensionarea la foc automat a comisarului șef Sorin Păun, la comanda IPJ Dâmbovița a fost numit, pe o perioadă determinată, comisarul șef Valentin Gheorghe Dumitrașcu – fost șef al IPJ Teleorman. Acestuia se pare că i-a expirat detașarea.

Ieri, prin ordin al Ministrului Afacerilor Interne, comisarul șef de politie dr. Claudiu Adrian Antofie a fost numit indpector şef al Inspectoratului Județean de Politie Dâmbovița. Antofie va ocupa această funcție pentru următoare 3 luni. Sursele noastre spun că va rămâne șef al polițiștilor dâmbovițeni şi după această perioadă.

Adrian Antofie a ocupat până acum funcţia de comandant al Poliţiei Municipiului Târgovişte.

Citește mai departe
Reclamă
1 Comentariu

1 Comment

  1. Vlad Lupu

    decembrie 31, 2019 at 5:38 pm

    Felicitãri domnule Comisar Sef Antofie Adrian in noua functie si nu va lasati intimidat de interlopii jandarmi Paun Sorin si Zepis Danil . Domnul procuror Ghirdoveanu Adrian este vinovat ca nu la arestat pe Sandu Sorin seful politiei Moreni pentru trafic de influientã impreunã cu Galbenusi Marian in asigurarea protectiei infractorului Marian Tudorache zis Becu legātura din Dambovita a traficantului de carne vie Ion Clamparu .

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Prinşi în Hora Unirii, dar fiecare cam cu grupul său…

Publicat

pe

O dată pe an, pe 24 ianuarie, când se sărbătorește Mică Unire înfăptuită de domnitorul Alexandru Ioan Cuza, politicienii români, indiferent de partidul pe care-l reprezintă, reușesc să se prindă în istorica și tradițională horă a unității și să simuleze înțelegerea și coeziunea. Din păcate, stau prinși în Hora Unirii, dar fiecare aproximativ cu grupul său…

La Târgoviște, la evenimentul desfășurat în Piața Mihai Viteazul, au susținut alocuțiuni cu tematica Unirii de la 1859, cu rezonanță în actualitate, preotul vicar eparhial Ionuț Ghibanu, prefectul județului Dambovita – Aurelian Popa, președintele Consiliului Județean Dâmbovița – Alexandru Oprea și primarul municipiului Târgoviște – Cristian Daniel Stan. Nu au lipsit de la ceremonialul dedicat Micii Unirii nici liderii partidelor politice și parlamentarii.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Restricţii de circulaţie pe drumul Târgovişte-Sinaia, înainte de Cota 1000

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

DN 71, Bâldana-Târgovişte-Sinaia, care tot aşteaptă încheierea nesfârşitelor proceduri birocratice şi demararea lucrărilor, devine pe zi ce trece dificil de parcurs de către participanţii la trafic, iar tronsonul Pucioasa-Fieni-Pietroşiţa-Moroieni-Sinaia nu pare să fie deloc agreat de turişti.

Carosabilul arată jalnic, fără să punem la socoteală alunecările de teren, încă în fază incipientă, din zona Glod-Cota 1000. Aflăm acum că, pe acelaşi segment de drum, un pod se află într-o stare de exploatare nu tocmai bună.

În urma unei expertize tehnice, s-a ajuns la concluzia că respectiva cale de traversare nu mai prezintă siguranţă, aşa că administratorul drumului a găsit rapid o soluţie de compromis. Asta ca să nu închidă de tot drumul! Circulaţia pe acel pod se va desfăşura pe un singur sens. Traficul a fost restricţionat pe o perioadă nedeterminată, folosindu-se în acest sens mijloacele de avertizare şi semnalizare legale.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT