Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Comisarul şef Adrian Antofie a preluat comanda Poliţiei Dâmboviţa

Publicat

pe

Sursa foto: Adevărul

Permutări de cadre la vârful Inspectoratului Județean de Politie Dâmbovița. După pensionarea la foc automat a comisarului șef Sorin Păun, la comanda IPJ Dâmbovița a fost numit, pe o perioadă determinată, comisarul șef Valentin Gheorghe Dumitrașcu – fost șef al IPJ Teleorman. Acestuia se pare că i-a expirat detașarea.

Ieri, prin ordin al Ministrului Afacerilor Interne, comisarul șef de politie dr. Claudiu Adrian Antofie a fost numit indpector şef al Inspectoratului Județean de Politie Dâmbovița. Antofie va ocupa această funcție pentru următoare 3 luni. Sursele noastre spun că va rămâne șef al polițiștilor dâmbovițeni şi după această perioadă.

Adrian Antofie a ocupat până acum funcţia de comandant al Poliţiei Municipiului Târgovişte.

Citește mai departe
Reclamă
1 Comentariu

1 Comment

  1. Vlad Lupu

    decembrie 31, 2019 at 5:38 pm

    Felicitãri domnule Comisar Sef Antofie Adrian in noua functie si nu va lasati intimidat de interlopii jandarmi Paun Sorin si Zepis Danil . Domnul procuror Ghirdoveanu Adrian este vinovat ca nu la arestat pe Sandu Sorin seful politiei Moreni pentru trafic de influientã impreunã cu Galbenusi Marian in asigurarea protectiei infractorului Marian Tudorache zis Becu legātura din Dambovita a traficantului de carne vie Ion Clamparu .

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

COVID-19: Cum procedezi când te opresc poliţiştii, jandarmii sau poliţiştii locali

Publicat

pe

de

Citește în continuare

ACTUALITATE

Primar Poiana: Caz COVID-19 la Lunguleţu. Nu ştiu cât mai durează până ajunge virusul şi în comuna noastră

Publicat

pe

În judeţul Dâmboviţa, noul coronavirus a lovit deocamdată localităţile din mediul rural. După Corbii Mari, ieri a fost confirmat un caz COVID-19 şi la Lunguleţu. În acest context, primarul comunei vecine Poiana a lansat un nou apel la responsabilitate către consătenii săi, pe care îi roagă să respecte întocmai măsurile impuse de autorităţi.

„Stimați cetățeni,

Suntem într-un moment greu. COVID-19 a afectat întreaga planetă. Suntem într-un război cu un virus care se propagă extrem de repede, care afectează sănătatea oamenilor și pentru care medicii nu au descoperit încă un vaccin. Suntem într-o bătălie grea, dar împreună, uniți, putem învinge.

Vă anunț, pe această cale, că acest virus deja a ajuns în Lungulețu, nu știu cât o să dureze până când va ajunge și în comuna noastră. VĂ ROG DIN SUFLET SĂ STAȚI ÎN CASĂ! Știu că este greu, dar mai bine să facem acum un mic sacrificiu, să nu ne vedem câteva săptămâni, decât să nu ne mai vedem deloc.

Suntem una dintre cele mai frumoase comune din țară, cu oameni buni și înțelegători, deștepți și muncitori. Haideți, fiecare în parte, să păstrăm POIANA sănătoasă. Stăm acasă și creștem șansele de a rămâne sănătoși.

Am trecut prin multe împreună și am învins. Așa vom face și acum! Suntem uniți!
Așa să ne ajute Dumnezeu!”, este mesajul transmis de edilul Marian Şerban, prin intermediul paginii oficiale de Facebook a Primăriei Poiana.

VIDEO

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT