Conectați-vă cu noi

ADMINISTRAŢIE

Administraţia din Titu derulează lucrări complexe de reabilitare şi modernizare la Biserica Titu Gară

Publicat

pe

Sursa foto: Gazeta de Titu

Biserica Sf. Ioan Botezătorul din Titu Gară şi capela aferentă acesteia, care include şi clopotniţa, vor intra într-un amplu proces de reabilitare şi modernizare cu finanţare din partea Primăriei şi Consiliului Local Titu, care au alocat pentru această investiţie suma de 245.391,88 lei.

Decizia vine ca urmare a faptului că foarte multe din elementele care alcătuiesc Parohia Titu Gară se află într-o stare avansată de degradare şi necesită să fie refăcute sau înlocuite. Ne referim la arcade, tâmplărie, uşi, acoperişul din tablă, treptele de acces, centrala termică etc.

Sursa foto: Gazeta de Titu

De asemenea, pentru crearea unui climat de linişte şi curăţenie care să permită amenajarea şi întreţinerea spaţiului verde aflat în partea din spate, se propune închiderea terenului cu panouri de gard şi porţi realizate din fier forjat, obţinându-se astfel şi o îmbunătăţire a imaginii şi esteticii ansamblului.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

Cum rezolvă Primăria Târgovişte problema locurilor de parcare din zona centrală

Publicat

pe

Executivul Primăriei Târgovişte a stabilit perimetrul de teren care va fi expropriat de la UPET SA, în vederea amenajării unei parcări cu 1.000 de locuri în zona centrală a municipiului. Potrivit edilului Daniel Cristian Stan, accesul se va face pe lângă magazinul Kaufland, urmând să existe două ieşiri – una în Bulevardul IC Brătianu şi cealaltă în faţa fostei cantine a UPET (acum Restaurant Nova).

Proiectul de hotărâre privind declanşarea procedurii de expropriere pentru cei aproximativ 18.000 mp se va regăsi, cel mai probabil, pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Local Municipal din luna martie 2020. În atare condiţii, noua parcare va fi gata într-un an şi jumătate, maxim doi.

„Vom vedea dacă va fi numai la sol sau va fi o parcare subterană sau supraterană. Vom vedea în funcţie de soluţiile care ne vor fi date de către proiectant. Parcarea va fi realizată în vecinătatea fostului Cantup, astfel încât să se poată ajunge pe jos la tot ceea ce înseamnă instituţie publică din zona centrală a municipiului Târgovişte.

De asemenea, problema parcărilor din zona centrală este abordată şi de o altă manieră, în sensul că, prin proiectul care vizează modernizarea transportului public, vom încuraja foarte mult utilizarea mijloacelor de transport în comun, pentru că vor fi foarte moderne, la cel mai înalt nivel, dacă ne referim la standardele de calitate”, a declarat primarul Daniel Cristian Stan.

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Titu: Bonificaţie 10% pentru plata integrală a impozitelor până la 31 martie 2020

Publicat

pe

Consiliul Local Titu a decis prin vot ca taxele şi impozitele locale aferente anului 2020 să nu fie majorate, ci doar indexate cu rata inflaţiei (4,6%).

De reţinut că aceste obligaţii fiscale se achită în două tranşe egale, până la datele de 31 martie şi 30 septembrie, iar pentru plata integrală până la sfţrşitul lunii martie se acordă o bonificaţie de 10%.

Aleşii din Titu au aprobat şi o serie de scutiri în procent de 80, 90 şi chiar 100% pentru anumite categorii de persoane.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT