Connect with us

ACTUALITATE

Donaţie importantă de cărţi pentru două instituţii de învăţământ din Dâmboviţa

Publicat

pe

Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României a donat o colecţie bogată de cărți cu povesti, cărți educative sau de activități, cărți de colorat, benzi desenate, dar și enciclopedii, atlase sau dicționare pentru Şcoala Vlăsceni (comuna Potlogi) şi Grădiniţa nr. 2 Gura Şuţii.

Sunt două instituţii de învăţământ din judeţul Dâmboviţa unde copiii au posibilităţi materiale reduse şi i-au trimis lui Moş Crăciun mai multe scrisori, prin care i-au cerut să-i ajute să aibă şi ei o bibliotecă, fiindcă iubesc poveştile şi sunt dornici să înveţe. Visul lor a devenit realitate cu ajutorul spiriduşilor de la Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

„Foarte mulți copii cu rezultate remarcabile la învățătură, cu reușite mari la olimpiade și concursuri naționale, provin din satele noastre, drept urmare, este datoria noastră sa-i ajutăm, să-i susținem cum și cât putem pentru a face performanță”, a declarat Carmen Ștefan – PR Manager Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Spitalul Municipal Moreni a intrat în etapa a II-a a procedurii de acreditare

Publicat

pe

Spitalul Municipal Moreni a intrat în procedura de obținere a Acreditării ANMCS – ciclul II, după o vizită de șapte zile a factorilor responsabili, care au apreciat pozitiv eforturile depuse pentru dezvoltarea și modernizarea infrastructurii sanitare.

În acest context, primarul Constantin Dinu a declarat că va continua procesul de îmbunătățire a activității spitalului, atât în ceea ce-i privește pe salariați, dar mai ales când vine vorba de serviciile medicale oferite pacienților.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Tabăra de vacanță liberală, organizată de OSL Târgoviște, a ajuns la final

Publicat

pe

de

Timp de o săptămână, în perioada 8-12 august, copiii înscriși au avut ocazia să călătorească în lumea satului tradițional. Au vizitat un muzeu de folclor, au descoperit tainele meșteșugurilor românești și obiceiurile transmise din generație în generație, încă din cele mai vechi timpuri.

Într-o societate a vitezei, dominată de tehnologie și gadgeturi, tabăra cu meșteșuguri tradiționale și obiceiuri populare a reprezentat pentru copii o experiență unică. Au învățat lucruri noi, au legat prietenii și au rămas cu o amintire plăcută. Precum bunicii, seniorii liberali au dat dovadă de calm, răbdare și le-au explicat celor mici noțiunile noi, pe înțelesul lor.

“Am ajuns la ultima zi de tabără. Astăzi am învățat dansurile populare și am petrecut românește. Entuziasmul copiilor a fost molipsitor. Ne-am bucurat cu toții de o săptămână deosebită. Copiii au fost minunați, dornici de cunoaștere, captivați de vechile meșteșuguri.

Am încercat să le oferim experiențe interesante și ei ne-au recompensat cu energie lor. Le mulțumesc tuturor colegilor și colegelor care s-au implicat, vom încerca să transformăm tabăra într-un eveniment anual pentru a bucura cât mai mulți copii”, a declarat Dănuț Sandu, președinte OSL Târgoviște.

La finalul taberei, pe lângă experiențele acumulate și noile cunoștințe, copiii au fost recompensați cu daruri și diplome, care să le amintească de această tabără.

Aurelian Cotinescu,
Secretar general PNL Dâmbovița

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT