Connect with us

Dâmboviţa

Haideţi, să ne mobilizăm! Reacţia primarului de la Voineşti urmare scrisorii către liderul PSD

Publicat

pe

Gabriel Dănuţ Sandu, primarul comunei Voineşti, unul dintre liderii PSD Dâmboviţa care a intuit încă de la început pericolul sucombării organizaţiei cu Rovana Plumb în frunte, motiv pentru care şi-a dat demisia rapid din toate funcţiile de conducere, afirmă, încă o dată, că este nevoie de o nouă conducere, mandatată corect, prin vot secret, de întregul popor PSD.

„Urmare faptului că rezultatele obţinute de organizaţia noastră la alegerile europarlamentare şi prezidenţiale au fost cu mult sub aşteptări şi datorită faptului că urmează două bătălii esenţile pentru partidul nostru, alegeri locale şi parlamentare, este obligatoriu organizarea unei conferinţe de alegeri pentru a desemna o echipă nouă de conducere, care să gestioneze aceste confruntări electorale, altfel degeaba ne vom plânge rănile în luna iune. Haideţi, să ne mobilizăm, fiindcă doar noi ne putem ajuta”, este mesajul primarului Gabriel Dănuţ Sandu către colegii din organizaţie, după apariţia în spaţiul public a scrisorii edilului de la Pucioasa către liderul PSD Marcel Ciolacu.

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Încă 180 bilete de tratament balnear pentru pensionarii din Dâmbovița

Publicat

pe

Sunt disponibile locuri în stațiunile Amara, Covasna, Olănești, Pucioasa, Sărata Monteoru, Slănic Prahova, Felix, Călimănești, Saturn, Neptun, Eforie Nord, Lacu Sărat, Sovata, Govora, Vatra Dornei, Techirghiol, Herculane, Căciulata. Biletele vor fi repartizate conform graficului afișat atât la sediul instituției, cât și pe site, în baza criteriilor de acordare.

„Perioada de intrare în stațiune este 28.07.2024 – 02.08.2024. Persoanele interesate se pot prezenta la sediu cu următoarele documente: actul de identitate, recomandarea medicală, talonul de pensie și o cerere tip (care poate fi completată direct la sediu).

Contribuția individuală a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei, inclusiv din pensia brută acordată, dacă beneficiază de drepturi de pensie din alte sisteme neintegrate sistemului public de pensie.

În cazul pensionarilor care au și calitatea de asigurat, contribuția individuală este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie și câștigul brut de natură salarială care a constituit baza de calcul a contribuției de asigurări sociale din luna anterioară celei în care se face repartiția.

Biletul de tratament se eliberează personal titularului, pe baza actului de identitate”, se precizează într-un comunicat transmis de Casa de Pensii Dâmbovița.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

Dâmboviţa

Tragedie pe Autostrada București -Pitești. Trei oameni au murit și patru au fost duși la spital

Publicat

pe

Trei oameni au murit, în această după-amiază, pe Autostrada București -Pitești, la km 72, în zona comunei Petrești, din județul Dâmbovița. În evenimentul rutier au fost implicate o autoutilitară și un TIR.

La fața locului au intervenit pompierii dâmbovițeni cu două autospeciale de stingere cu modul de descarcerare, patru echipaje SMURD, o autospecială de descarcerare și un container multirisc. Au sosit la locul tragediei și trei echipaje de la Serviciul Județean de Ambulanță Dâmbovița.

Din informațiile primite de la IPJ Dâmbovița reiese că autoutilitara în care se aflau opt persoane era oprită pe banda de urgență din cauza unui defecțiuni. Neșansa a făcut ca un autocamion încărcat cu fier beton să intre în plin în mașina aflată în poziția de avarie.

În urma impactului deosebit de violent, trei persoane, cu vârste de 22, 46 și 55 de ani, au decedat. Alți patru ocupanți, două femei de 38 și 19 ani și doi minori de 11 și 14 au fost transportați la spital cu multiple politraumatisme.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite