Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Rovana Plumb va candida pentru un nou mandat în fruntea PSD Dâmboviţa. Alegeri, pe 19 ianuarie

Publicat

pe

PSD Dâmboviţa va organiza, în data de 19 ianuarie 2020, conferinţă judeţeană extraordinară de alegeri pentru desemnarea unei noi echipe de conducere.

Liderul Rovana Plumb a declarat, în această seară, că, la solicitarea unor colegi, a decis să candideze pentru un nou mandat.

A mai spus preşedinta PSD Dâmboviţa că doreşte să continue proiectul pe care şi l-a asumat şi că are ca obiectiv câştigarea alegerilor locale şi parlamentare din acest an.

VOM REVENI.

ADMINISTRAŢIE

1 minut şi 50 de secunde! Atât a durat şedinţa de aprobare a bugetului oraşului Găeşti pentru 2020

Publicat

pe

Sursa foto: captură video Facebook

Şedinţa Consiliului Local Găeşti de miercuri – 19 februarie 2020, în care a fost aprobat bugetul oraşului pentru anul în curs, a durat 1 minut şi 50 de secunde! Toate încercările de dezbatere pe marginea proiectului de hotărâre au fost împiedicate de preşedintele de şedinţă, Ion Untărescu – viceprimar.

Această şedinţă-fulger, demnă de un loc fruntaş într-un top „Aşa nu”, a fost înregistrată video şi postată pe Facebook de consiliera PSD Georgeta Dincă. Locuitorii oraşului găeşti reclamă faptul că bugetul nu a fost supus nici dezbaterii publice.

„Aşa s-a doptat bugetului anului 2020 la Găeşti! Primarul a propus, consilierii PNL au votat, iar domnul Untărescu, președinte de ședință, recidivist în comportament abuziv, a împiedicat orice dezbatere a bugetului în Consiliul Local. Bugetul nu este al orașului, nici al găeştenilor, este doar al primarului și al consilierilor PNL, al căror scop îl deservește!”, a scris Georgeta Dincă pe pagina sa de Facebook.

VIDEO

Citește în continuare

ACTUALITATE

Primăria Târgovişte, punct de vedere cu privire la dosarul achiziţiilor fictive

Publicat

pe

de

Pentru a curma orice supoziții eronate, Primăria Municipiului Târgoviște aduce la cunoștința opiniei publice următoarele precizări:

Dosarul despre care se face referire în spațiul public este generat de o plângere formulată chiar de către Primăria Târgoviște, în anul 2017, în baza unui raport al Curții de Conturi. În cadrul plângerii, instituția noastră s-a și constituit parte civilă în vederea recuperării unui prejudiciu de 205.533 lei.

Singura măsură legală și normală era sesizarea Parchetului, demers pe care Primăria l-a inițiat imediat.

CITEŞTE ŞI: Trei persoane reţinute după percheziţiile efectuate la Primăria Târgovişte

Orice alte ipoteze răspândite în spațiul public, voit sau din ignoranță, pot induce în eroare opinia publică. Primăria Municipiului Târgoviște a procedat cu respectatea întocmai a procedurilor legale.

Îi asigurăm pe târgovișteni că această situație nu afectează în niciun fel activitatea administrației publice locale, iar zecile de investiții pe care le avem în derulare vor continua în același ritm susținut.

PRIMĂRIA MUNICIPIULUI TÂRGOVIȘTE

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT