Connect with us

ACTUALITATE

Senatorul Ţuţuianu îi face plângere penală preşedintelui CJ Dâmboviţa pentru abuz în serviciu

Publicat

pe

Un fapt nemaiîntâlnit se consumă acum în judeţul Dâmboviţa. Un eveniment care sfidează total regulile democraţiei. Senatorul PRO România Adrian Ţuţuianu a fost somat să părăsească biroul de parlamentar pe care îl ocupă la etajul 1 în sediul Consiliului Judeţean Dâmboviţa.

Acţiunea de evacuare a fost declanşată de actualul preşedinte al CJ, Alexandru Oprea, care nu a mai vrut să prelungească contractul de închiriere. Gestul este unul fără precedent, pe care fostul lider al PSD Dâmboviţa îl cataloghează drept un abuz grosolan şi îl va trata ca atare.

„Sub pretextul că are nevoie de spațiu, securistul Oprea a dispus să nu fie prelungit contractul pentru cabinetul parlamentar pe care îl aveam în clădirea Consiliului Județean. Sunt singurul parlamentar în această situație. Spații similare dețin, la etajul 1 al CJD, deputații Rovana Plumb și Corneliu Ștefan.

Am fost și eu președinte al Consiliului Județean și nu mi-a trecut vreodată prin minte să fac așa ceva. Florin Popescu, de pildă, avea spațiu de birou parlamentar. Nici un preşedinte de CJ nu a făcut așa ceva. Este încă o premieră dezgustătoare pe care o bifează securistul.

Eu nu voi elibera sediul! Aștept ca securistul să-și mobilizeze oamenii și să procedeze la o evacuare nelegală. Îi voi face plângere penală pentru abuz în serviciu contra intereselor publice (ca senator, eu nu mă reprezint pe mine însumi, ci pe alegători).

Ca formă de protest, îmi voi organiza audiențele în fața sediului CJD! Mi se pare cel mai democratic, cel mai transparent mod prin care pot să arăt micimea securistului. Sper că oamenii au înțeles ce-i poate pielea individului. Un gest ieftin al unui personaj ieftin, de care o să scăpăm în luna iunie. Gestul lui traduce, de altfel, disperarea unuia condamnat la izolare și, apoi, la dispariție din spațiul public.

Personal, voi continua să critic extrem de dur prestația acestui impostor la Consiliul Județean. E o datorie față de oamenii acestui județ. Nu putem permite, în 2020, o astfel de conduită la acest nivel.

Nu știu dacă domnul Ciolacu, președintele PSD, cel care militează pentru dialog și porți deschise, știe ce se întâmplă în Dâmbovița și dacă girează un astfel de comportament. Sunt curios de reacția pe subiect a foștilor colegi din PSD Dâmbovița, care-mi tot cer să le fiu alături”, a scris, pe pagina sa de Facebook, senatorul Adrian Ţuţuianu.

ACTUALITATE

Primăria Gura Ocniței a premiat „Cuplurile de aur” ale acestui an, de „Ziua internațională a persoanelor vârstnice”

Publicat

pe

Momente frumoase și pline de emoție, astăzi – 1 octombrie 2022, de „Ziua internațională a persoanelor vârstnice”, la Primăria Gura Ocniței, din județul Dâmbovița. La inițiativa edilului Sorin Vasile Ioniță, au fost premiate cele 13 familii din comună care își aniversează anul acesta „Nunta de aur”, un exemplu de iubire adevărată și sinceră pentru generațiile tinere.

Sărbătoriților le-au fost înmânate flori, diplome de excelență și câte 500 de lei, împreună cu urări de sănătate și fericire mulți, mulți ani de acum înainte.

De asemenea, primarul comunei a transmis un mesaj de felicitare și celorlalți seniori din comună, și nu numai.

„Ziua internațională a persoanelor vârstnice reprezintă întotdeauna încă un prilej de a ne aminti de cei care au pus bazele la ceea ce suntem noi astăzi, oamenii de la care am învățat și învățăm zilnic tainele vieții, tradițiile și cultura țării noastre. Ei sunt cei care ne-au născut, crescut și care au reușit să ne creeze un mediu bun și un viitor pentru noi! Tuturor seniorilor, vă urez din suflet la mulți ani, multă sănătate, fericire și liniște alături de cei dragi, iar bunul Dumnezeu să vă binecuvânteze!”.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Senatorul Titus Corlățean, mesaj cu prilejul „Zilei internaționale a persoanelor vârstnice”

Publicat

pe

de

Oameni care au trecut prin viață, așa cum este ea construită… Cu bune și cu mai puțin bine, cu multă muncă, suflet, energie, speranțe, dar și deziluzii, dezamăgiri, cu aspirații și vise la tinerețe, cu împliniri, dar și cu eșecuri, cu o viață în familie, dar și uitați de cei dragi… O viață de om…

De ziua dumneavoastră, cu respect pentru părul argintat pe care îl aveți, vă doresc sănătate, ca cel puțin ziua de azi să vă aducă în memorie doar ce a fost frumos în viața dumneavoastră și, pentru cei care încă nu știu, să realizați că există un Mântuitor pentru toți, singurul care nu ne-a uitat sau abandonat vreodată și care așteaptă încă să reverse peste dumneavoastră dragostea și binecuvântările Sale! La mulți ani!

Titus Corlățean,
Senator PSD de Dâmbovița

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT