Connect with us

Dâmboviţa

Convulsiile din PSD Dâmboviţa au ecou în presa centrală

Publicat

pe

Problemele din PSD Dâmbovița au ajuns în atenția presei naționale. Agitația din filială este atent monitorizată, mai ales că, în ultimul timp, contradicțiile au alunecat pe panta violenţei verbale, cu tentă spre cea fizică.

Stiripesurse.ro a punctat astăzi starea de spirit de la Dâmbovița, faptul că, ieri, Rovana Plumb, lidera PSD Dâmboviţa, puternic contestată de mulți membri, și-a depus candidatura pentru un nou mandat de preşedinte al organizaţiei.

Jurnaliștii de la renumitul portal de știri au amintit și de deputatul Corneliu Ștefan, cel care conduce gruparea revenirii PSD Dâmboviţa în matca firească. Se spune în articol că Rovana Plumb ar fi încercat o împăcare a tuturor taberelor combatante. Nu contestăm acest lucru, dar măsura, dacă a existat, a venit prea târziu.

Pe 19 ianuarie este clar că Rovana Plumb îl va înfrunta în această bătălie internă pentru șefia organizației pe deputatul Corneliu Ștefan, care a reușit să strângă de partea lui destule nume grele din PSD Dâmbovița.

„Rovana Plumb a venit cu o ofertă ca să împace aripile din filială: ea să fie în continuare președintele PSD Dâmbovița, deputatul Corneliu Ștefan să fie instalat la locale șeful Consiliului Județean, iar actualul șef de CJ, Alexandru Oprea, să primească un loc eligibil la parlamentare pentru un mandat de senator.

Corneliu Ștefan ar fi refuzat pentru moment oferta și vrea să candideze împotriva Rovanei Plumb la șefia organizației. Totul depinde de ce zice si «centrul». Dacă Marcel Ciolacu și Paul Stănescu îi dau undă verde să candideze, atunci Corneliu Ștefan o să intre în cursă. Dacă nu, înseamnă că Plumb are sprijinul conducerii centrale și are prima șansă”, au scris jurnaliştii de la stiripesurse.ro.

Dâmboviţa

Doamnele din PSD Dâmbovița, alături de persoanele din trei centre sociale din județ

Publicat

pe

Deputata Carmen Holban – președinta Organizației Femeilor Social Democrate Târgoviște, Luciana Cristea – vicepreședinte al Consiliului Județean Dâmbovița, Claudia Gilia – lidera OFSD Dâmbovița, Ionela Sandu – director general al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecției a Copilului Dâmbovița și cu alte reprezentate ale celor două structuri politice au mers în câteva centre de ocrotire socială din județ pentru a duce daruri și stropi de speranță și încredere celor care beneficiază de serviciile asigurate de stat. Femeile social-democrate au oferit fructe și sucuri de mere donate din toată inima de pomicultorii de pe Valea Dâmboviței.

„Merele și sucul natural pe care le-am dus la centrele Casa Speranței și Floare De Colț din Târgoviște și la Centrul Sfântul Andrei din Gura Ocniței vor îndulci perioada sărbătorilor de iarnă de care ne apropiem cu repeziciune”, a spus Carmen Holban.

Acțiunea de astăzi este doar una din multele activități de ajutorare a semenilor, de susținere a centrelor rezidențiale subordonate DGASPC Dâmbovița, cu gândul și speranța că vor ușura puțin din greutățile vieții persoanelor împovărate de tristețe și nevoi.

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Primăria Moreni a preluat fosta cantină OMV Petrom. Vezi ce va amenaja aici!

Publicat

pe

OMV Petrom a cedat Primăriei Moreni imobilul în care a funcționat în trecut cantina unității, precum și clădirile anexă și terenul aferent acestuia. Contractul de sponsorizare a fost semnat astăzi.

Potrivit primarului Constantin Dinu, municipalitatea urmează să amenajeze aici o cantină socială, prin implementarea unui proiect care vizează reducerea sărăciei și creșterea incluziunii romilor. Beneficiari vor fi nu doar etnicii romi, ci și alți locuitori din Moreni aflați în situații vulnerabile.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT