Connect with us

Dâmboviţa

Convulsiile din PSD Dâmboviţa au ecou în presa centrală

Publicat

pe

Problemele din PSD Dâmbovița au ajuns în atenția presei naționale. Agitația din filială este atent monitorizată, mai ales că, în ultimul timp, contradicțiile au alunecat pe panta violenţei verbale, cu tentă spre cea fizică.

Stiripesurse.ro a punctat astăzi starea de spirit de la Dâmbovița, faptul că, ieri, Rovana Plumb, lidera PSD Dâmboviţa, puternic contestată de mulți membri, și-a depus candidatura pentru un nou mandat de preşedinte al organizaţiei.

Jurnaliștii de la renumitul portal de știri au amintit și de deputatul Corneliu Ștefan, cel care conduce gruparea revenirii PSD Dâmboviţa în matca firească. Se spune în articol că Rovana Plumb ar fi încercat o împăcare a tuturor taberelor combatante. Nu contestăm acest lucru, dar măsura, dacă a existat, a venit prea târziu.

Pe 19 ianuarie este clar că Rovana Plumb îl va înfrunta în această bătălie internă pentru șefia organizației pe deputatul Corneliu Ștefan, care a reușit să strângă de partea lui destule nume grele din PSD Dâmbovița.

„Rovana Plumb a venit cu o ofertă ca să împace aripile din filială: ea să fie în continuare președintele PSD Dâmbovița, deputatul Corneliu Ștefan să fie instalat la locale șeful Consiliului Județean, iar actualul șef de CJ, Alexandru Oprea, să primească un loc eligibil la parlamentare pentru un mandat de senator.

Reclama

Corneliu Ștefan ar fi refuzat pentru moment oferta și vrea să candideze împotriva Rovanei Plumb la șefia organizației. Totul depinde de ce zice si «centrul». Dacă Marcel Ciolacu și Paul Stănescu îi dau undă verde să candideze, atunci Corneliu Ștefan o să intre în cursă. Dacă nu, înseamnă că Plumb are sprijinul conducerii centrale și are prima șansă”, au scris jurnaliştii de la stiripesurse.ro.

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Admitere 2024: Facultatea de Științe Economice din cadrul Universității Valahia din Târgoviște

Publicat

pe

De

Facultatea de Științe Economice, din cadrul Universității „Valahia” din Târgoviște vă invită să vă alăturați unei comunități academice dinamice și inovative.

Oferim programe de studii moderne și variate, adaptate cerințelor pieței muncii și dedicate pregătirii viitorilor specialiști în domeniul economic.

Programe de studii de licență, cu durata de studiu de 3 ani:

 • Business administration;
 • Contabilitate și informatică de gestiune;
 • Economia comerțului, turismului și serviciilor;
 • Finanțe și bănci;
 • Management (IF/ID);
 • Marketing.

Programe de studii de master, cu durata de studiu de 2 ani:

 • Auditul entităților publice și private;
 • Contabilitate;
 • Management financiar-bancar;
 • Managementul informațiilor;
 • Managementul organizației;
 • Marketing.

Domenii de studii doctorale:

 • Contabilitate;
 • Management.

Vă așteptăm să faceți parte din comunitatea noastră academică!

Înscrierile pentru concursul de admitere se pot face atât online, pe site-ul oficial al Universității „Valahia” din Târgoviște, cât și la sediul facultății.

Pentru informații suplimentare despre înscriere și admitere, vă invităm să vizitați site-ul www.admitere.valahia.ro.

Reclama

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ADMINISTRAŢIE

Primăria Sălcioara: Anunț important pentru utilizatorii de terenuri cu culturi agricole calamitate

Publicat

pe

De

Primăria comunei Sălcioara, din județul Dâmbovița, îi anunță pe utilizatorii de terenuri cu destinație agricolă înscriși în evidențele Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură, ale căror suprafețe cu culturi agricole au fost calamitate în procent de peste 30%, că trebuie să depună înștiințări scrise la unitatea administrativ-teritorială pe a cărei rază se află terenul, în format fizic sau prin mijloace electronice de transmitere la distanță, până cel târziu la data de 1 august inclusiv, pentru culturile agricole înființate în toamnă, respectiv până cel târziu la data de 15 octombrie inclusiv, pentru celelalte culturi agricole.

Formular de înștiințare 

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite