Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Convulsiile din PSD Dâmboviţa au ecou în presa centrală

Publicat

pe

Problemele din PSD Dâmbovița au ajuns în atenția presei naționale. Agitația din filială este atent monitorizată, mai ales că, în ultimul timp, contradicțiile au alunecat pe panta violenţei verbale, cu tentă spre cea fizică.

Stiripesurse.ro a punctat astăzi starea de spirit de la Dâmbovița, faptul că, ieri, Rovana Plumb, lidera PSD Dâmboviţa, puternic contestată de mulți membri, și-a depus candidatura pentru un nou mandat de preşedinte al organizaţiei.

Jurnaliștii de la renumitul portal de știri au amintit și de deputatul Corneliu Ștefan, cel care conduce gruparea revenirii PSD Dâmboviţa în matca firească. Se spune în articol că Rovana Plumb ar fi încercat o împăcare a tuturor taberelor combatante. Nu contestăm acest lucru, dar măsura, dacă a existat, a venit prea târziu.

Pe 19 ianuarie este clar că Rovana Plumb îl va înfrunta în această bătălie internă pentru șefia organizației pe deputatul Corneliu Ștefan, care a reușit să strângă de partea lui destule nume grele din PSD Dâmbovița.

„Rovana Plumb a venit cu o ofertă ca să împace aripile din filială: ea să fie în continuare președintele PSD Dâmbovița, deputatul Corneliu Ștefan să fie instalat la locale șeful Consiliului Județean, iar actualul șef de CJ, Alexandru Oprea, să primească un loc eligibil la parlamentare pentru un mandat de senator.

Corneliu Ștefan ar fi refuzat pentru moment oferta și vrea să candideze împotriva Rovanei Plumb la șefia organizației. Totul depinde de ce zice si «centrul». Dacă Marcel Ciolacu și Paul Stănescu îi dau undă verde să candideze, atunci Corneliu Ștefan o să intre în cursă. Dacă nu, înseamnă că Plumb are sprijinul conducerii centrale și are prima șansă”, au scris jurnaliştii de la stiripesurse.ro.

Dâmboviţa

Polițist din Dâmbovița a accidentat un copil pe trecere de pietoni

Publicat

pe

Foto arhivă

Un copil de 10 ani a fost ieri accidentat de un autoturism în timp ce traversa strada, regulamentar, pe trecerea de pietoni. Nedorirul eveniment rutier s-a petrecut pe Bulevardul IC Brătianu, în zona Colegiului Național „Constantin Cantacuzino” Târgovişte. Micuțul se pare că, în urma rănilor suferite, a ajuns la un spital din Capitală, ba chiar a fost supus la o intervenție chirurgicală.

Din câte s-a aflat, șoferul care nu a acordat prioritate copilului care traversa pe trecerea de pietoni are 37 de ani și este agent de politie. Omul legii se afla la volanul autoturismului personal și în afara orelor de program. Este grav că tocmai un polițist, care ar trebui să reprezinte un exemplu pentru ceilalți membri ai comunității, a avut un asemenea comportament la volan.

În cazul respectiv, s-a deschis un dosar penal aflat în lucru la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Prinşi în Hora Unirii, dar fiecare cam cu grupul său…

Publicat

pe

O dată pe an, pe 24 ianuarie, când se sărbătorește Mică Unire înfăptuită de domnitorul Alexandru Ioan Cuza, politicienii români, indiferent de partidul pe care-l reprezintă, reușesc să se prindă în istorica și tradițională horă a unității și să simuleze înțelegerea și coeziunea. Din păcate, stau prinși în Hora Unirii, dar fiecare aproximativ cu grupul său…

La Târgoviște, la evenimentul desfășurat în Piața Mihai Viteazul, au susținut alocuțiuni cu tematica Unirii de la 1859, cu rezonanță în actualitate, preotul vicar eparhial Ionuț Ghibanu, prefectul județului Dambovita – Aurelian Popa, președintele Consiliului Județean Dâmbovița – Alexandru Oprea și primarul municipiului Târgoviște – Cristian Daniel Stan. Nu au lipsit de la ceremonialul dedicat Micii Unirii nici liderii partidelor politice și parlamentarii.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT