Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Fost vicepreşedinte PSD Dâmboviţa: Rovana Plumb nu mai poate să închege o echipă unită!

Publicat

pe

Primarul comunei Corbii Mari, Ionuţ Bănică, unul dintre contestatarii duri şi fermi ai echipei Rovana Plumb, salută decizia conducerii naţionale a PSD de a da posibilitatea social-democraţilor dâmboviţeni să-şi aleagă statutar noi lideri. Consideră edilul că se crează astfel posibilitatea resetării întregii organizaţii, readucerii echilibrului în filială.

„Cu toată împotrivirea actualului președinte de organizație și cu toate tertipurile folosite pentru a nu se ţine alegeri, conducerea centrală ţine cont de glasurile primarilor și îşi dă acordul pentru alegeri interne în PSD Dâmboviţa.

Pentru mine, în traducere liberă, asta înseamnă că cei din conducerea națională au înțeles că actualul președinte, Rovana Plumb, nu mai poată să controleze organizația, să facă liniște şi să închege o echipă unită pentru a câștiga alegerile ce vor urma. Bineînțeles că au contat și rezultatele electorale catastrofale obținute sub conducerea actuală.

Consider că pentru o echipa de conducere cu o altă viziune privind abordarea politică județeană și oameni mai puțin conflictuali și predispuși la ceartă și scandal în sânul organizației, persoane cu rezultate electorale, cu realizări palpabile în spate, validaţi de electorat”, ne-a declarat Ionuţ Bănică.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Polițist din Dâmbovița a accidentat un copil pe trecere de pietoni

Publicat

pe

Foto arhivă

Un copil de 10 ani a fost ieri accidentat de un autoturism în timp ce traversa strada, regulamentar, pe trecerea de pietoni. Nedorirul eveniment rutier s-a petrecut pe Bulevardul IC Brătianu, în zona Colegiului Național „Constantin Cantacuzino” Târgovişte. Micuțul se pare că, în urma rănilor suferite, a ajuns la un spital din Capitală, ba chiar a fost supus la o intervenție chirurgicală.

Din câte s-a aflat, șoferul care nu a acordat prioritate copilului care traversa pe trecerea de pietoni are 37 de ani și este agent de politie. Omul legii se afla la volanul autoturismului personal și în afara orelor de program. Este grav că tocmai un polițist, care ar trebui să reprezinte un exemplu pentru ceilalți membri ai comunității, a avut un asemenea comportament la volan.

În cazul respectiv, s-a deschis un dosar penal aflat în lucru la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Prinşi în Hora Unirii, dar fiecare cam cu grupul său…

Publicat

pe

O dată pe an, pe 24 ianuarie, când se sărbătorește Mică Unire înfăptuită de domnitorul Alexandru Ioan Cuza, politicienii români, indiferent de partidul pe care-l reprezintă, reușesc să se prindă în istorica și tradițională horă a unității și să simuleze înțelegerea și coeziunea. Din păcate, stau prinși în Hora Unirii, dar fiecare aproximativ cu grupul său…

La Târgoviște, la evenimentul desfășurat în Piața Mihai Viteazul, au susținut alocuțiuni cu tematica Unirii de la 1859, cu rezonanță în actualitate, preotul vicar eparhial Ionuț Ghibanu, prefectul județului Dambovita – Aurelian Popa, președintele Consiliului Județean Dâmbovița – Alexandru Oprea și primarul municipiului Târgoviște – Cristian Daniel Stan. Nu au lipsit de la ceremonialul dedicat Micii Unirii nici liderii partidelor politice și parlamentarii.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT