Connect with us

Dâmboviţa

Fost vicepreşedinte PSD Dâmboviţa: Rovana Plumb nu mai poate să închege o echipă unită!

Publicat

pe

Primarul comunei Corbii Mari, Ionuţ Bănică, unul dintre contestatarii duri şi fermi ai echipei Rovana Plumb, salută decizia conducerii naţionale a PSD de a da posibilitatea social-democraţilor dâmboviţeni să-şi aleagă statutar noi lideri. Consideră edilul că se crează astfel posibilitatea resetării întregii organizaţii, readucerii echilibrului în filială.

„Cu toată împotrivirea actualului președinte de organizație și cu toate tertipurile folosite pentru a nu se ţine alegeri, conducerea centrală ţine cont de glasurile primarilor și îşi dă acordul pentru alegeri interne în PSD Dâmboviţa.

Pentru mine, în traducere liberă, asta înseamnă că cei din conducerea națională au înțeles că actualul președinte, Rovana Plumb, nu mai poată să controleze organizația, să facă liniște şi să închege o echipă unită pentru a câștiga alegerile ce vor urma. Bineînțeles că au contat și rezultatele electorale catastrofale obținute sub conducerea actuală.

Consider că pentru o echipa de conducere cu o altă viziune privind abordarea politică județeană și oameni mai puțin conflictuali și predispuși la ceartă și scandal în sânul organizației, persoane cu rezultate electorale, cu realizări palpabile în spate, validaţi de electorat”, ne-a declarat Ionuţ Bănică.

Dâmboviţa

COMUNICAT: Parlamentarii PNL-USR-PLUS-UDMR admit cu cinism că guvernarea lor minte

Publicat

pe

de

În această seară, PNL, USR-PLUS și UDMR au dat un vot pentru mușamalizarea adevărului: parlamentarii celor trei partide au votat împotriva constituirii comisiei de anchetă privind datele din pandemie.

USR-PLUS, partid care clamează transparența și al cărui ministru al Sănătății a devoalat date controversate, precum că numărul morților de COVID ar fi mai mare decât cel raportat oficial, și-a dovedit fățărnicia, mai mult decât oricine.

Este aproape de necrezut cum PNL, USR-PLUS și UDMR nu vor ca românii să afle de ce nu au fost raportați peste 5.300 de morți. Este vorba de 18,2% din totalul celor 29.034 de morți COVID-19 raportați oficial în România.
Din acest moment, cuvinte precum adevăr, transparență, onestitate sunt adevărate blasfemii în gura oricărui reprezentant al puterii. Rușine PNL! Rușine USR-PLUS! Rușine UDMR! Orice golan de alba-neagra are mai mult caracter decât aveți voi!

Parlamentarii PNL-USR-PLUS-UDMR admit cu cinism că guvernarea lor minte și, cu premeditare, ascunde adevărul. Ce vor să nu se afle? De ce parlamentarii puterii refuză o cercetare transparentă a datelor despre pandemie, așa cum PSD a cerut în nenumărate rânduri? Ce ilegalități protejează? Se tem cumva că românii i-ar alunga cu pietre dacă ar ieși la iveală grozăviile pe care le ascund?

Votul de astăzi adâncește catastrofal lipsa de încredere în instituțiile statului și va avea efecte devastatoare, inclusiv în privința vaccinării și combaterii pandemiei.
Fiecare parlamentar care a votat împotriva constituirii comisiei de anchetă este un complice ticălos al celor care vor să țină românii în minciună și teroare.

PSD Dâmbovița

Citește în continuare

Dâmboviţa

Mascarada Guvernului în privința deceselor cauzate de COVID trebuie să înceteze!

Publicat

pe

Deputata PSD de Dâmbovița Carmen Holban susține înființarea unei comisii parlamentare de anchetă care să pună capăt mascaradei Guvernului în privința persoanelor decedate din cauza COVID-19. Românii trebuie să știe adevărul – este mesajul transmis de Carmen Holban.

„Este inadmisibil să tratezi cu atât de puțină compasiune mii de familii. Modul ireal în care guvernanții tratează o astfel de problemă este strigător la cer.

De zile întregi, o țară întreagă vrea să știe dacă există mii de decedați în plus față de cei oficial recunoscuți – 2.300 neraportați și încă 3.000 cu diagnostic secundar COVID!

Acest lucru se poate face doar prin înființarea unei comisii parlamentare de anchetă. Coaliția de Dreapta trebuie să aprobe înființarea unei astfel de comisii. Asta doar dacă nu au ceva de ascuns!”, a punctat Carmen Holban – deputat PSD de Dâmbovița.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT