Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Fost vicepreşedinte PSD Dâmboviţa: Rovana Plumb nu mai poate să închege o echipă unită!

Publicat

pe

Primarul comunei Corbii Mari, Ionuţ Bănică, unul dintre contestatarii duri şi fermi ai echipei Rovana Plumb, salută decizia conducerii naţionale a PSD de a da posibilitatea social-democraţilor dâmboviţeni să-şi aleagă statutar noi lideri. Consideră edilul că se crează astfel posibilitatea resetării întregii organizaţii, readucerii echilibrului în filială.

„Cu toată împotrivirea actualului președinte de organizație și cu toate tertipurile folosite pentru a nu se ţine alegeri, conducerea centrală ţine cont de glasurile primarilor și îşi dă acordul pentru alegeri interne în PSD Dâmboviţa.

Pentru mine, în traducere liberă, asta înseamnă că cei din conducerea națională au înțeles că actualul președinte, Rovana Plumb, nu mai poată să controleze organizația, să facă liniște şi să închege o echipă unită pentru a câștiga alegerile ce vor urma. Bineînțeles că au contat și rezultatele electorale catastrofale obținute sub conducerea actuală.

Consider că pentru o echipa de conducere cu o altă viziune privind abordarea politică județeană și oameni mai puțin conflictuali și predispuși la ceartă și scandal în sânul organizației, persoane cu rezultate electorale, cu realizări palpabile în spate, validaţi de electorat”, ne-a declarat Ionuţ Bănică.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Nimeni și nimic nu mă poate face să mă îndoiesc de țara mea!

Publicat

pe

de

1 Decembrie este, poate, singura zi din an când lăsăm totul la o parte și ne gândim la cine suntem și, mai important, ceea ce suntem. Și eu o spun cu mândrie: Sunt român! Sunt dâmbovițean!

Nimeni și nimic nu mă poate face să mă îndoiesc de țara mea, de pământul meu, de casa mea și de românii mei! Sunt atât de multe lucruri pentru care le sunt recunoscător celor care, de-a lungul timpului, au scris istorie pentru noi.

Iar astăzi, în zi de sărbătoare, vă spun și dumneavoastră, așa cum spun tuturor, ori de câte ori am ocazia: avem cu ce ne mândri, iar acest clip este doar o mică parte a lucrurilor frumoase cu care Dumnezeu ne-a binecuvântat sau de care suntem capabili noi, românii!

La mulți ani, România! La mulți ani, Dâmbovița! La mulți ani, români de pretutindeni!

Corneliu Ștefan,
Președinte Consiliul Județean Dâmboviţa

Citește în continuare

ALEGERI

USR PLUS propune măsuri care să ducă la „vindecarea Justiției”

Publicat

pe

Alianța USR PLUS și-a propus să ofere tuturor cetățenilor șansa de a-și găsi dreptatea, prin „vindecarea Justiției”. În acest sens, USR PLUS susține desființarea „Secției Speciale”, întărirea DNA și a DIICOT și re-evaluarea modificărilor Codului Penal și a Codului de Procedură Penală, pentru a reincrimina neglijența și abuzul în serviciu. În același timp, reprezentanţii USR PLUS vorbesc despre digitalizarea instanțelor de judecată, astfel încât românii să aibă acces rapid și ușor la toate piesele dintr-un dosar.

„Justiția reprezintă un serviciu public, motiv pentru care o dorim funcțională pentru toată lumea și aplicată în timp util, fără tergiversări de ani de zile. Propunem astfel informatizarea instanțelor de judecată și transmiterea online a ședințelor, comunicarea actelor procesuale urmând a se realiza de asemenea și digital. Toate dosarele trebuie să devină accesibile de la distanță, iar părțile să poată încărca pe o platformă electronică actele aferente litigiului. Vom încuraja, de asemenea, medierea ca mijloc alternativ de soluționare al litigiilor, asemeni arbitrajului, precum și restructurarea circumscripțiilor judecătoriilor, pentru o distribuire mai eficientă a costurilor administrative, a resursei umane și a volumului de muncă. Citește aici întregul nostru angajament și află toate măsurile pe care le propunem pentru justiția românească. Votează USR PLUS pe 6 Decembrie”.

Material realizat de SC Incomod Media SRL, la comanda PLUS Dâmbovița – parte a Alianței USR PLUS. Cod Mandatar Financiar: 11200033

Citește în continuare

Promovare electorală

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!