Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

USR PLUS organizează dezbatere publică la Târgovişte

Publicat

pe

Mâine, 11 ianuarie 2020, de la ora 10:00, în sala de conferinţe a hotelului Dâmboviţa din Târgovişte, se va desfăşura o „cafenea politică” organizată de Alianţa USR PLUS. Lideri locali şi naţionali ai celor două formaţiuni vor vorbi celor prezenţi despre provocările politice din 2020, ţinând cont că anul acesta vom avea alegeri locale şi parlamentare.

Totodată, vorbitorii vor discuta cu cei prezenţi şi despre politica actuală dusă de USR PLUS, despre problemele cu care se confruntă România pe plan social, economic şi educaţional, despre ceea ce trebuie întreprins pentru redresarea ţării, pentru reaşezarea lucrurilor pe un postament al normalităţii.

Vor fi prezenţi alături de liderii şi membrii locali, Oana Ţoiu – cordonator regional PLUS, Mihai Goţiu -senator USR, Dumitru Dobrev – avocat şi membru fondator USR, Vlad Voiculescu – candidatul USR pentru Primăria Capitalei şi Dumitru Lupescu – deputat, preşedinte USR Dâmboviţa.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Polițist din Dâmbovița a accidentat un copil pe trecere de pietoni

Publicat

pe

Foto arhivă

Un copil de 10 ani a fost ieri accidentat de un autoturism în timp ce traversa strada, regulamentar, pe trecerea de pietoni. Nedorirul eveniment rutier s-a petrecut pe Bulevardul IC Brătianu, în zona Colegiului Național „Constantin Cantacuzino” Târgovişte. Micuțul se pare că, în urma rănilor suferite, a ajuns la un spital din Capitală, ba chiar a fost supus la o intervenție chirurgicală.

Din câte s-a aflat, șoferul care nu a acordat prioritate copilului care traversa pe trecerea de pietoni are 37 de ani și este agent de politie. Omul legii se afla la volanul autoturismului personal și în afara orelor de program. Este grav că tocmai un polițist, care ar trebui să reprezinte un exemplu pentru ceilalți membri ai comunității, a avut un asemenea comportament la volan.

În cazul respectiv, s-a deschis un dosar penal aflat în lucru la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Prinşi în Hora Unirii, dar fiecare cam cu grupul său…

Publicat

pe

O dată pe an, pe 24 ianuarie, când se sărbătorește Mică Unire înfăptuită de domnitorul Alexandru Ioan Cuza, politicienii români, indiferent de partidul pe care-l reprezintă, reușesc să se prindă în istorica și tradițională horă a unității și să simuleze înțelegerea și coeziunea. Din păcate, stau prinși în Hora Unirii, dar fiecare aproximativ cu grupul său…

La Târgoviște, la evenimentul desfășurat în Piața Mihai Viteazul, au susținut alocuțiuni cu tematica Unirii de la 1859, cu rezonanță în actualitate, preotul vicar eparhial Ionuț Ghibanu, prefectul județului Dambovita – Aurelian Popa, președintele Consiliului Județean Dâmbovița – Alexandru Oprea și primarul municipiului Târgoviște – Cristian Daniel Stan. Nu au lipsit de la ceremonialul dedicat Micii Unirii nici liderii partidelor politice și parlamentarii.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT