Connect with us

Călăraşi

Jandarmii le-au întrerupt „distracţia” pe bază de substanţe cu efect psihoactiv

Publicat

pe

Echipajele de jandarmi care au acţionat în municipiul Călăraşi, în acest week-end, au depistat trei tineri, cu vârste între 18 şi 24 de ani, care deţineau asupra lor substanţe susceptibile a avea efect psihoactiv, respectiv două pliculeţe şi două ţigarete cu un conţinut de fragmente vegetale uscate. Cei în cauză au declarat că produsele respective erau pentru consum propriu.

Jandarmii le-au întocmit actele de sesizare conform prevederilor procedurale, care au fost înaintate, împreună cu probele găsite asupra lor, autorităților competente pentru continuarea cercetărilor.

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Călăraşi

Cinci spărgători de locuințe reținuți de polițiștii din Călărași

Publicat

pe

Polițiștii din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Tămădău Mare, județul Călărași, sub coordonarea unui procuror de la Parchetului de pe Lângă Judecătoria Lehliu-Gară, au efectuat zilele trecute șapte percheziții în mai multe localități din județele Ialomița și Călărași, la domiciliile unor persoane cercetate pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Din anchetă a reieșit că, în perioada martie – iunie 2024, în comuna Ileana, județul Călărași, au avut loc șapte spargeri de locuință. Din gospodăriile prădate de hoți s-au sustras mai multe bunuri. În urma descinderilor executate de oamenii legii au fost descoperite obiectele furate. Polițiștii au identificat și reținut cinci tineri din comunele Borănești și Bărcănești, județul Ialomița, care, în perioada sus-menționată, au sustras mai multe scule și obiecte de uz gospodăresc, în valoare de 60.000 de lei.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

Călăraşi

Traficant de cocaină, prins de polițiștii și procurorii DIICOT din Călărași

Publicat

pe

Polițiștii de la Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Călărași și procurorii DIICOT au efectuat, ieri – 7 iulie 2024, o percheziție domiciliară în București, la un bărbat cercetat pentru trafic de droguri de mare risc.

Potrivit anchetatorilor, individul a procurat, deținut și vândut în repetate rânduri, în perioada iunie – iulie 2024, diferite cantități de cocaină către consumatori din municipiul București.

„La aceeași dată, acesta a fost prins în flagrant delict în timp ce, împreună cu un membru al familiei sale, ar fi comercializat 17 grame de cocaină (drog de mare risc) și aproximativ 15 grame metamfetamină (drog de mare risc).

De asemenea, pe parcursul percheziției efectuate la locuința acestora, au fost ridicate alte aproximativ 40 de grame de metamfetamină, 50 de grame canabis, două grindere, peste 18.000 de lei, precum și alte mijloace de probă”, se precizează într-un comunicat transmis către mass-media.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Reclama
Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite