Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Rovanei Plumb i s-a cerut să se retragă din cursa pentru şefia PSD Dâmboviţa

Publicat

pe

După conferinţa de presă de vineri – 10 ianuarie 2020, organizată de gruparea din PSD Dâmboviţa care doreşte să repună organizaţia pe picioare, să o scoată din amorţire, a urmat, sâmbătă, o şedinţă a Comitetului Executiv Judeţean. Spun sursele noastre că întâlnirea dintre Rovana Plumb, încă preşedinta filialei, şi o bună parte din membrii de partid a fost deosebit de tensionată.

Lidera le-ar fi reproşat reformiştilor faptul că au dialogat cu presa în sediul partidului, de parcă senatorii, deputaţii, primarii, consilierii locali şi judeţeni ar fi trebuit să poarte discuţii în stradă. De aici s-au încins şi mai mult spiritele, culminând cu solicitarea deschisă a mai multor participanţi către Rovana Plumb, de a se retrage de la conducere în mod onorabil.

Acuzaţiile la adresa europarlamentarei ar fi curs gârlă, toate calate pe proasta gestionare a organizaţiei, pe managementul defectos aplicat în ultimul an. Vehemenţi, ultimativi, duri în critici la adresa echipei Rovana Plumb au fost, spun sursele noastre, senatorul Titus Corlăţean, deputatul Corneliu Ştefan şi primarii Gabriel Dănuţ Sandu şi Ionuţ Bănică.

De asemenea, edilul Târgoviştei, Cristian Daniel Stan, le-a atras atenţia celor aflaţi încă la cârma organizaţiei că statutul trebuie respectat întocmai şi că nu mai merge cu concesii şi modificări de moment, schimbări în componenţa diferitelor comisii etc.

Am mai aflat că Rovana Plumb s-ar fi transferat de la Târgovişte la organizaţia PSD Găeşti, condusă de Claudiu Popescu. Spun sursele noastre că a procedat aşa pentru a obţine, aşa cum cere statutul, o recomandare de la filiala din care face parte cel care candidează pentru o funcţie în partid. La Târgovişte, unde filiala este condusă de primarul Cristian Daniel Stan, care şi-a exprimat susţinerea pentru deputatul Corneliu Ştefan, pentru gruparea anti-Plumb, nu ar mai fi primit un asemenea document. Rovana Plumb le-ar mai fi solicitat colegilor să facă o înţelegere ca, în această săptămână de foc, să se renunţe la atacuri în spaţiul public.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Polițist din Dâmbovița a accidentat un copil pe trecere de pietoni

Publicat

pe

Foto arhivă

Un copil de 10 ani a fost ieri accidentat de un autoturism în timp ce traversa strada, regulamentar, pe trecerea de pietoni. Nedorirul eveniment rutier s-a petrecut pe Bulevardul IC Brătianu, în zona Colegiului Național „Constantin Cantacuzino” Târgovişte. Micuțul se pare că, în urma rănilor suferite, a ajuns la un spital din Capitală, ba chiar a fost supus la o intervenție chirurgicală.

Din câte s-a aflat, șoferul care nu a acordat prioritate copilului care traversa pe trecerea de pietoni are 37 de ani și este agent de politie. Omul legii se afla la volanul autoturismului personal și în afara orelor de program. Este grav că tocmai un polițist, care ar trebui să reprezinte un exemplu pentru ceilalți membri ai comunității, a avut un asemenea comportament la volan.

În cazul respectiv, s-a deschis un dosar penal aflat în lucru la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Prinşi în Hora Unirii, dar fiecare cam cu grupul său…

Publicat

pe

O dată pe an, pe 24 ianuarie, când se sărbătorește Mică Unire înfăptuită de domnitorul Alexandru Ioan Cuza, politicienii români, indiferent de partidul pe care-l reprezintă, reușesc să se prindă în istorica și tradițională horă a unității și să simuleze înțelegerea și coeziunea. Din păcate, stau prinși în Hora Unirii, dar fiecare aproximativ cu grupul său…

La Târgoviște, la evenimentul desfășurat în Piața Mihai Viteazul, au susținut alocuțiuni cu tematica Unirii de la 1859, cu rezonanță în actualitate, preotul vicar eparhial Ionuț Ghibanu, prefectul județului Dambovita – Aurelian Popa, președintele Consiliului Județean Dâmbovița – Alexandru Oprea și primarul municipiului Târgoviște – Cristian Daniel Stan. Nu au lipsit de la ceremonialul dedicat Micii Unirii nici liderii partidelor politice și parlamentarii.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT