Connect with us

Dâmboviţa

Rovanei Plumb i s-a cerut să se retragă din cursa pentru şefia PSD Dâmboviţa

Publicat

pe

După conferinţa de presă de vineri – 10 ianuarie 2020, organizată de gruparea din PSD Dâmboviţa care doreşte să repună organizaţia pe picioare, să o scoată din amorţire, a urmat, sâmbătă, o şedinţă a Comitetului Executiv Judeţean. Spun sursele noastre că întâlnirea dintre Rovana Plumb, încă preşedinta filialei, şi o bună parte din membrii de partid a fost deosebit de tensionată.

Lidera le-ar fi reproşat reformiştilor faptul că au dialogat cu presa în sediul partidului, de parcă senatorii, deputaţii, primarii, consilierii locali şi judeţeni ar fi trebuit să poarte discuţii în stradă. De aici s-au încins şi mai mult spiritele, culminând cu solicitarea deschisă a mai multor participanţi către Rovana Plumb, de a se retrage de la conducere în mod onorabil.

Acuzaţiile la adresa europarlamentarei ar fi curs gârlă, toate calate pe proasta gestionare a organizaţiei, pe managementul defectos aplicat în ultimul an. Vehemenţi, ultimativi, duri în critici la adresa echipei Rovana Plumb au fost, spun sursele noastre, senatorul Titus Corlăţean, deputatul Corneliu Ştefan şi primarii Gabriel Dănuţ Sandu şi Ionuţ Bănică.

De asemenea, edilul Târgoviştei, Cristian Daniel Stan, le-a atras atenţia celor aflaţi încă la cârma organizaţiei că statutul trebuie respectat întocmai şi că nu mai merge cu concesii şi modificări de moment, schimbări în componenţa diferitelor comisii etc.

Am mai aflat că Rovana Plumb s-ar fi transferat de la Târgovişte la organizaţia PSD Găeşti, condusă de Claudiu Popescu. Spun sursele noastre că a procedat aşa pentru a obţine, aşa cum cere statutul, o recomandare de la filiala din care face parte cel care candidează pentru o funcţie în partid. La Târgovişte, unde filiala este condusă de primarul Cristian Daniel Stan, care şi-a exprimat susţinerea pentru deputatul Corneliu Ştefan, pentru gruparea anti-Plumb, nu ar mai fi primit un asemenea document. Rovana Plumb le-ar mai fi solicitat colegilor să facă o înţelegere ca, în această săptămână de foc, să se renunţe la atacuri în spaţiul public.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Munca în echipă dă rezultate în Parcul Industrial Moreni

Publicat

pe

Din dorința de a veni în sprijinul firmelor care își desfășoară activitatea în Parcul Industrial Moreni, directorul Gabriel Purcaru a organizat, astăzi – 18 ianuarie 2022, o întâlnire între reprezentanții acestora și conducerea Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Dâmboviţa.

În cadrul discuțiilor privind nevoia de ocupare a locurilor de muncă vacante, angajatorii au primit informații complete cu privire la beneficiile pe care le acordă statul pentru recrutarea forței de muncă pe categorii de vârstă.

De asemenea, a fost avansată ideea unui parteneriat între Parcul Industrial Moreni și AJOFM Dâmboviţa, în vederea organizării unor cursuri de calificare în diferite meserii. În acest fel, firmele nu vor mai fi nevoite să cheltuiască fonduri pentru pregătirea personalului.

Reamintim faptul că Parcul Industrial Moreni este una dintre cele mai mari unități economice de acest tip din România, cu o suprafață de 252.000 mp și un grad de ocupare de 100%. La începutul acestei luni, societatea a achiziționat un imobil de 1.000 mp și 2.400 mp de teren aferent construcției, spații care au fost deja închiriate către două firme. Totodată, sunt aproape de finalizare procedurile de preluare a unei suprafețe de 18.000 mp de la Primăria Moreni, unde vor fi ridicate noi hale de producție.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Pucioasa: A fost semnat contractul de proiectare și execuție pentru drumul spre Maluri

Publicat

pe

Veste bună, la început de an, pentru locuitorii din cartierul Maluri al orașului Pucioasa. Astăzi – 18 ianuarie 2022, a fost semnat contractul de proiectare și execuție pentru lucrările de stabilizare a alunecărilor de teren și reabilitare DC8, în lungime de aproape 4 km.

Este vorba despre o investiție în valoare de 13 milioane de lei, cu termen de finalizare 12 luni – 2 luni pentru proiectare și 10 luni pentru execuție. Primarul Constantin Ana este convins că aceste dispoziții contractuale vor fi respectate, întrucât firma care a câștigat licitația este una cu referințe foarte bune.

„Drumul ce face legătura între cartierul Maluri și oraș va fi reabilitat integral, cu lucrări importante pentru stabilizarea și consolidarea terasamentului, realizare de șanțuri pentru preluarea apelor pluviale și a izvoarelor din zonă, cu realizarea acceselor laterale și către proprietăți.

Lucrarea va fi finalizată prin asfaltarea în totalitate a drumului, realizându-se o structură rutieră care să răspundă tuturor exigențelor, între cartierul Glodeni Vale și podul către comuna Valea Lungă. Este un proiect în care am investit mult suflet și multe resurse, un proiect la care țin enorm și care devine, începând de astăzi, realitate”, a precizat primarul Constantin Ana.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT