Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Rovanei Plumb i s-a cerut să se retragă din cursa pentru şefia PSD Dâmboviţa

Publicat

pe

După conferinţa de presă de vineri – 10 ianuarie 2020, organizată de gruparea din PSD Dâmboviţa care doreşte să repună organizaţia pe picioare, să o scoată din amorţire, a urmat, sâmbătă, o şedinţă a Comitetului Executiv Judeţean. Spun sursele noastre că întâlnirea dintre Rovana Plumb, încă preşedinta filialei, şi o bună parte din membrii de partid a fost deosebit de tensionată.

Lidera le-ar fi reproşat reformiştilor faptul că au dialogat cu presa în sediul partidului, de parcă senatorii, deputaţii, primarii, consilierii locali şi judeţeni ar fi trebuit să poarte discuţii în stradă. De aici s-au încins şi mai mult spiritele, culminând cu solicitarea deschisă a mai multor participanţi către Rovana Plumb, de a se retrage de la conducere în mod onorabil.

Acuzaţiile la adresa europarlamentarei ar fi curs gârlă, toate calate pe proasta gestionare a organizaţiei, pe managementul defectos aplicat în ultimul an. Vehemenţi, ultimativi, duri în critici la adresa echipei Rovana Plumb au fost, spun sursele noastre, senatorul Titus Corlăţean, deputatul Corneliu Ştefan şi primarii Gabriel Dănuţ Sandu şi Ionuţ Bănică.

De asemenea, edilul Târgoviştei, Cristian Daniel Stan, le-a atras atenţia celor aflaţi încă la cârma organizaţiei că statutul trebuie respectat întocmai şi că nu mai merge cu concesii şi modificări de moment, schimbări în componenţa diferitelor comisii etc.

Am mai aflat că Rovana Plumb s-ar fi transferat de la Târgovişte la organizaţia PSD Găeşti, condusă de Claudiu Popescu. Spun sursele noastre că a procedat aşa pentru a obţine, aşa cum cere statutul, o recomandare de la filiala din care face parte cel care candidează pentru o funcţie în partid. La Târgovişte, unde filiala este condusă de primarul Cristian Daniel Stan, care şi-a exprimat susţinerea pentru deputatul Corneliu Ştefan, pentru gruparea anti-Plumb, nu ar mai fi primit un asemenea document. Rovana Plumb le-ar mai fi solicitat colegilor să facă o înţelegere ca, în această săptămână de foc, să se renunţe la atacuri în spaţiul public.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Lipsa de informare ucide!

Publicat

pe

Liderul ALDE Dâmbovița, Ionel Petre, atent la toate derapajele factorilor politici în această perioadă de presiune socială și de panică generate de coronavirus, a sancționat rapid atitudinea ministrului de Interne, liberalul Marcel Vela, care ar fi amenințat jurnaliștii de la un post de televiziune cu dosare penale.

„Câinele de pază al societății” este trimis „la coteț” de către ministrul liberal, Marcel Vela! Jurnaliștii, singurii care informează populația, în această perioadă de cenzură absolută din partea autorităților, sunt amenințați cu dosare penale de către cel care le recomandă primarilor să facă „dezinsecție” în scările de bloc. Presa a trecut cu vederea toate greșelile și s-a axat pe informarea corectă a oamenilor, în timp ce mai marii „specialiști” se ocupă doar să amenințe și să arunce cu noroi.

Prin situația de la Suceava s-a demonstrat clar că lipsa de informare ucide, însă autoritățile nu s-au învățat minte și persistă în erori. Continuă să bage pumnul în gură mass-mediei, cu care duce o luptă inexplicabilă. Jurnaliștii nu au devenit muți în fața lor, ba din contră, vocea cu care reprezintă opinia publică a devenit mult mai puternică”, a precizat Ionel Petre.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Primar Poiana: Caz COVID-19 la Lunguleţu. Nu ştiu cât mai durează până ajunge virusul şi în comuna noastră

Publicat

pe

În judeţul Dâmboviţa, noul coronavirus a lovit deocamdată localităţile din mediul rural. După Corbii Mari, ieri a fost confirmat un caz COVID-19 şi la Lunguleţu. În acest context, primarul comunei vecine Poiana a lansat un nou apel la responsabilitate către consătenii săi, pe care îi roagă să respecte întocmai măsurile impuse de autorităţi.

„Stimați cetățeni,

Suntem într-un moment greu. COVID-19 a afectat întreaga planetă. Suntem într-un război cu un virus care se propagă extrem de repede, care afectează sănătatea oamenilor și pentru care medicii nu au descoperit încă un vaccin. Suntem într-o bătălie grea, dar împreună, uniți, putem învinge.

Vă anunț, pe această cale, că acest virus deja a ajuns în Lungulețu, nu știu cât o să dureze până când va ajunge și în comuna noastră. VĂ ROG DIN SUFLET SĂ STAȚI ÎN CASĂ! Știu că este greu, dar mai bine să facem acum un mic sacrificiu, să nu ne vedem câteva săptămâni, decât să nu ne mai vedem deloc.

Suntem una dintre cele mai frumoase comune din țară, cu oameni buni și înțelegători, deștepți și muncitori. Haideți, fiecare în parte, să păstrăm POIANA sănătoasă. Stăm acasă și creștem șansele de a rămâne sănătoși.

Am trecut prin multe împreună și am învins. Așa vom face și acum! Suntem uniți!
Așa să ne ajute Dumnezeu!”, este mesajul transmis de edilul Marian Şerban, prin intermediul paginii oficiale de Facebook a Primăriei Poiana.

VIDEO

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT