Connect with us

Dâmboviţa

Rovanei Plumb i s-a cerut să se retragă din cursa pentru şefia PSD Dâmboviţa

Publicat

pe

După conferinţa de presă de vineri – 10 ianuarie 2020, organizată de gruparea din PSD Dâmboviţa care doreşte să repună organizaţia pe picioare, să o scoată din amorţire, a urmat, sâmbătă, o şedinţă a Comitetului Executiv Judeţean. Spun sursele noastre că întâlnirea dintre Rovana Plumb, încă preşedinta filialei, şi o bună parte din membrii de partid a fost deosebit de tensionată.

Lidera le-ar fi reproşat reformiştilor faptul că au dialogat cu presa în sediul partidului, de parcă senatorii, deputaţii, primarii, consilierii locali şi judeţeni ar fi trebuit să poarte discuţii în stradă. De aici s-au încins şi mai mult spiritele, culminând cu solicitarea deschisă a mai multor participanţi către Rovana Plumb, de a se retrage de la conducere în mod onorabil.

Acuzaţiile la adresa europarlamentarei ar fi curs gârlă, toate calate pe proasta gestionare a organizaţiei, pe managementul defectos aplicat în ultimul an. Vehemenţi, ultimativi, duri în critici la adresa echipei Rovana Plumb au fost, spun sursele noastre, senatorul Titus Corlăţean, deputatul Corneliu Ştefan şi primarii Gabriel Dănuţ Sandu şi Ionuţ Bănică.

De asemenea, edilul Târgoviştei, Cristian Daniel Stan, le-a atras atenţia celor aflaţi încă la cârma organizaţiei că statutul trebuie respectat întocmai şi că nu mai merge cu concesii şi modificări de moment, schimbări în componenţa diferitelor comisii etc.

Am mai aflat că Rovana Plumb s-ar fi transferat de la Târgovişte la organizaţia PSD Găeşti, condusă de Claudiu Popescu. Spun sursele noastre că a procedat aşa pentru a obţine, aşa cum cere statutul, o recomandare de la filiala din care face parte cel care candidează pentru o funcţie în partid. La Târgovişte, unde filiala este condusă de primarul Cristian Daniel Stan, care şi-a exprimat susţinerea pentru deputatul Corneliu Ştefan, pentru gruparea anti-Plumb, nu ar mai fi primit un asemenea document. Rovana Plumb le-ar mai fi solicitat colegilor să facă o înţelegere ca, în această săptămână de foc, să se renunţe la atacuri în spaţiul public.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

Primăria Poiana accesează fonduri PNRR pentru conectarea familiilor vulnerabile la apă și canalizare

Publicat

pe

Consiliul Local Poiana, județul Dâmbovița, a aprobat depunerea unui proiect care vizează obținerea de finanțare, prin Programul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), pentru a sprijini 20 de familii vulnerabile din comună să conectezei la rețelele de apă și canalizare existente.

Potrivit primarului Marian Șerban, valoarea eligibilă a proiectului, corespunzătoare celor 20 de gospodării, este în cuantum de 38.000 euro, fără TVA (186.941 lei) – conform prevederilor Ghidului specific, condiții de accesare a fondurilor europene aferente PNRR.

Proiectul urmează să fie depus în parteneriat cu furnizorul de servicii: Compania de Apă Târgoviște-Dâmbovița.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Moreni: Încep lucrările de modernizare a iluminatului public

Publicat

pe

Încă un proiect al Primăriei Moreni a întrat în linie dreaptă! Edilul Constantin Dinu a semnat, astăzi – 28 noiembrie 2022, contractul de execuție a lucrărilor de modernizare a iluminatului public, etapa I. Investiția are o valoare de peste 587.000 lei, fără TVA, și este implementată cu fonduri obținute printr-un program al AFM.

„Prin derularea acestui contract se va realiza: implementarea unui sistem de telemanagement la nivel de punct de aprindere, înlocuirea aparatelor de iluminat existente cu aparate de iluminat stradale cu LED-uri eficiente din punct de vedere energetic şi luminotehnic, montarea de console de susţinere şi alte lucrări specifice necesare”, precizează primarul Constantin Dinu.

Perioada de implementare este de 6 luni, iar la final se va obține nu doar un sistem de iluminat public mai bun, ci și o economie de energie, concomitent cu scadere emisiilor de gaze cu efect de seră.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats