Connect with us

Dâmboviţa

Alegerile din PSD Dâmboviţa, un fel de război între nord şi sud!

Publicat

pe

După cum se vede treaba, duminică – 19 ianuarie 2020, la Conferinţa judeţeană de alegeri de la PSD Dâmboviţa, vom asista, în primul rând, la o luptă între nord şi sud. Rovana Plumb are un merit deosebit, cel puţin în plan al imaginii organizaţiei: a reuşit să dezbine PSD Dâmboviţa, să împartă filiala în două. La acest obiectiv îndeplinit a contribuit şi Alexandru Oprea, preşedintele Consiliului Judeţean, care deţine pâinea şi cuţitul la capitolul administraţie judeţeană, împărţirea banilor de care depinde soarta multora dintre UAT-urile din Dâmboviţa.

Astăzi, după modelului practicat în politică de sute de ani, „noi trebuie să arătăm că suntem mai mulţi”, la sediul PSD Dâmboviţa, europarlamentara Rovana Plumb, încadrată de primari, consilieri judeţeni, având alături şi pe deputatele Carmen Holban şi Claudia Gilia, pe preşedintele CJ – Alexandru Oprea şi pe vicele Alin Manole, şi-a anunţat candidatura pentru funcţia de preşedinte al PSD Dâmboviţa. De fapt, şi-a mai prezentat-o şi săptămâna trecută dar nu făcut-o ca acum, într-un cadru de forţă, ca răspuns la acţiunea celeilate echipe, formată din Corneliu Ştefan, Titus Corlăţean şi Cristian Daniel Stan.

Rovana Plumb a vorbit de unitate, deşi e multă dezbinare, de rezultate bune, de cea mai bună organizaţie, deşi scorurile în alegerile din 2019, atât la europarlamentare cât şi la prezidenţiale, au fost cu mult sub media istorică a partidului. Cu excepţia unor primari şi viceprinmari din generaţiile de 5-7 mandate şi a unor consilieri judeţeni, mulţi dintre cei aflaţi în sală erau iluştri anonimi. Analizând la rece poporul PSD-ist simpatizant al Rovanei Plumb prezent pentru a susţine la nivel de imagine candidatura europarlmentarei la şefia PSD Dâmboviţa, duminică – 20 ianuarie, vom asista la o luptă foarte strânsă.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

Primăria Poiana accesează fonduri PNRR pentru conectarea familiilor vulnerabile la apă și canalizare

Publicat

pe

Consiliul Local Poiana, județul Dâmbovița, a aprobat depunerea unui proiect care vizează obținerea de finanțare, prin Programul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), pentru a sprijini 20 de familii vulnerabile din comună să conectezei la rețelele de apă și canalizare existente.

Potrivit primarului Marian Șerban, valoarea eligibilă a proiectului, corespunzătoare celor 20 de gospodării, este în cuantum de 38.000 euro, fără TVA (186.941 lei) – conform prevederilor Ghidului specific, condiții de accesare a fondurilor europene aferente PNRR.

Proiectul urmează să fie depus în parteneriat cu furnizorul de servicii: Compania de Apă Târgoviște-Dâmbovița.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Moreni: Încep lucrările de modernizare a iluminatului public

Publicat

pe

Încă un proiect al Primăriei Moreni a întrat în linie dreaptă! Edilul Constantin Dinu a semnat, astăzi – 28 noiembrie 2022, contractul de execuție a lucrărilor de modernizare a iluminatului public, etapa I. Investiția are o valoare de peste 587.000 lei, fără TVA, și este implementată cu fonduri obținute printr-un program al AFM.

„Prin derularea acestui contract se va realiza: implementarea unui sistem de telemanagement la nivel de punct de aprindere, înlocuirea aparatelor de iluminat existente cu aparate de iluminat stradale cu LED-uri eficiente din punct de vedere energetic şi luminotehnic, montarea de console de susţinere şi alte lucrări specifice necesare”, precizează primarul Constantin Dinu.

Perioada de implementare este de 6 luni, iar la final se va obține nu doar un sistem de iluminat public mai bun, ci și o economie de energie, concomitent cu scadere emisiilor de gaze cu efect de seră.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats