Connect with us

Dâmboviţa

Alegerile din PSD Dâmboviţa, un fel de război între nord şi sud!

Publicat

pe

După cum se vede treaba, duminică – 19 ianuarie 2020, la Conferinţa judeţeană de alegeri de la PSD Dâmboviţa, vom asista, în primul rând, la o luptă între nord şi sud. Rovana Plumb are un merit deosebit, cel puţin în plan al imaginii organizaţiei: a reuşit să dezbine PSD Dâmboviţa, să împartă filiala în două. La acest obiectiv îndeplinit a contribuit şi Alexandru Oprea, preşedintele Consiliului Judeţean, care deţine pâinea şi cuţitul la capitolul administraţie judeţeană, împărţirea banilor de care depinde soarta multora dintre UAT-urile din Dâmboviţa.

Astăzi, după modelului practicat în politică de sute de ani, „noi trebuie să arătăm că suntem mai mulţi”, la sediul PSD Dâmboviţa, europarlamentara Rovana Plumb, încadrată de primari, consilieri judeţeni, având alături şi pe deputatele Carmen Holban şi Claudia Gilia, pe preşedintele CJ – Alexandru Oprea şi pe vicele Alin Manole, şi-a anunţat candidatura pentru funcţia de preşedinte al PSD Dâmboviţa. De fapt, şi-a mai prezentat-o şi săptămâna trecută dar nu făcut-o ca acum, într-un cadru de forţă, ca răspuns la acţiunea celeilate echipe, formată din Corneliu Ştefan, Titus Corlăţean şi Cristian Daniel Stan.

Rovana Plumb a vorbit de unitate, deşi e multă dezbinare, de rezultate bune, de cea mai bună organizaţie, deşi scorurile în alegerile din 2019, atât la europarlamentare cât şi la prezidenţiale, au fost cu mult sub media istorică a partidului. Cu excepţia unor primari şi viceprinmari din generaţiile de 5-7 mandate şi a unor consilieri judeţeni, mulţi dintre cei aflaţi în sală erau iluştri anonimi. Analizând la rece poporul PSD-ist simpatizant al Rovanei Plumb prezent pentru a susţine la nivel de imagine candidatura europarlmentarei la şefia PSD Dâmboviţa, duminică – 20 ianuarie, vom asista la o luptă foarte strânsă.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Munca în echipă dă rezultate în Parcul Industrial Moreni

Publicat

pe

Din dorința de a veni în sprijinul firmelor care își desfășoară activitatea în Parcul Industrial Moreni, directorul Gabriel Purcaru a organizat, astăzi – 18 ianuarie 2022, o întâlnire între reprezentanții acestora și conducerea Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Dâmboviţa.

În cadrul discuțiilor privind nevoia de ocupare a locurilor de muncă vacante, angajatorii au primit informații complete cu privire la beneficiile pe care le acordă statul pentru recrutarea forței de muncă pe categorii de vârstă.

De asemenea, a fost avansată ideea unui parteneriat între Parcul Industrial Moreni și AJOFM Dâmboviţa, în vederea organizării unor cursuri de calificare în diferite meserii. În acest fel, firmele nu vor mai fi nevoite să cheltuiască fonduri pentru pregătirea personalului.

Reamintim faptul că Parcul Industrial Moreni este una dintre cele mai mari unități economice de acest tip din România, cu o suprafață de 252.000 mp și un grad de ocupare de 100%. La începutul acestei luni, societatea a achiziționat un imobil de 1.000 mp și 2.400 mp de teren aferent construcției, spații care au fost deja închiriate către două firme. Totodată, sunt aproape de finalizare procedurile de preluare a unei suprafețe de 18.000 mp de la Primăria Moreni, unde vor fi ridicate noi hale de producție.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Pucioasa: A fost semnat contractul de proiectare și execuție pentru drumul spre Maluri

Publicat

pe

Veste bună, la început de an, pentru locuitorii din cartierul Maluri al orașului Pucioasa. Astăzi – 18 ianuarie 2022, a fost semnat contractul de proiectare și execuție pentru lucrările de stabilizare a alunecărilor de teren și reabilitare DC8, în lungime de aproape 4 km.

Este vorba despre o investiție în valoare de 13 milioane de lei, cu termen de finalizare 12 luni – 2 luni pentru proiectare și 10 luni pentru execuție. Primarul Constantin Ana este convins că aceste dispoziții contractuale vor fi respectate, întrucât firma care a câștigat licitația este una cu referințe foarte bune.

„Drumul ce face legătura între cartierul Maluri și oraș va fi reabilitat integral, cu lucrări importante pentru stabilizarea și consolidarea terasamentului, realizare de șanțuri pentru preluarea apelor pluviale și a izvoarelor din zonă, cu realizarea acceselor laterale și către proprietăți.

Lucrarea va fi finalizată prin asfaltarea în totalitate a drumului, realizându-se o structură rutieră care să răspundă tuturor exigențelor, între cartierul Glodeni Vale și podul către comuna Valea Lungă. Este un proiect în care am investit mult suflet și multe resurse, un proiect la care țin enorm și care devine, începând de astăzi, realitate”, a precizat primarul Constantin Ana.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT