Conectați-vă cu noi

POLITIC

Sorin Grindeanu: Figurile uzate ale PSD trebuie să facă un pas în spate!

Publicat

pe

Sorin Grindean, fost premier al României, aflat acum pe punctul de a reveni în PSD, consideră că figurile vechi le partidului, cei a căror imagine nu mai rezonează cu dorinţele electoratului, trebuie să facă un pas în spate.

„Perspectiva PSD în acest moment nu este nici glorioasă, nici dezastruoasă. Depinde de deciziile pe care le va lua PSD în următoarele luni. Figurile uzate ale PSD trebuie să facă un pas în spate.

Voi, cei care ştiţi să aduceţi voturi pentru PSD, trebuie să faceţi un pas în faţă fără niciun fel de frică. Dacă PSD nu face aceste lucruri, începem să devenim din ce în ce mai irelevanţi.

Trebuie făcută opoziţie la PNL, dar nu aşa cum au făcut ei, criticând şi măsurile bune ale PSD. Trebuie făcută punctual, cu figuri credibile, cu profesionişti. Nu trebuie să facem compromisuri dacă vrem să recâştigăm încrederea românilor”, a declarat Sorin Grindeanu, prezent alături de Marcel Ciolacu, la Conferinţa de alegeri de la PSD Olt.

Din păcate, în Dâmboviţa mesajul lui Sorin Grindeanu, transmis cu siguranţă cu acordul centrului, nu este perceput, ba chiar este sfidat de Rovana Plumb, care, fără îndoială, face parte din categoria despre care a vorbit fostul premier decapitat de Liviu Dragnea.

Dâmboviţa

Carmen Holban, deputat: Coronavirusul n-a fost o urgenţă pentru Guvernul PNL!

Publicat

pe

În probleme cu adevărat importante pentru sănătatea românilor, precum achiziţia de medicamente şi materiale sanitare necesare prevenirii şi combaterii coronavirusului, guvernanţii PNL nu au mai acţionat la urgenţă, aşa cum au făcut-o, noaptea ca hoţii, când au emis ordonanţe în favoarea clientelei de partid – spune Carmen Holban, deputat PSD de Dâmboviţa.

Urgența este astăzi asigurarea stocurilor și măsuri de instituire a carantinei în cazul virusului care bântuie lumea. Totuși, nu există nici un ordin de ministru pentru organizarea carantinei sau pentru măsuri și achiziții necesare prevenirii și combaterii coronavirusului.

Comisia de Sănătate a Senatului a decis creșterea bugetului pentru achiziția de medicamente și materiale sanitare destinate protejării populației împotriva coronavirusului. În lipsa reprezentantului Guvernului României! E adevărat că s-a decis ziua, nu noaptea!”, a scris deputata Carmen Holban pe pagina sa de Facebook.

Citește în continuare

Dâmboviţa

Corneliu Ştefan sau Alexandru Oprea, cine va fi candidatul PSD pentru şefia CJ Dâmboviţa?

Publicat

pe

Candidatul PSD pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa va fi desemnat prin vot secret. În cursa electorală internă s-au înscris liderul organizaţiei – Corneliu Ştefan şi actualul şef al CJ – Alexandru Oprea. Câştigătorul va fi anunţat în maximum două săptămâni.

„Este pentru prima dată, în 30 de ani, când procedăm astfel. Este un gest de normalitate, un gest democratic. Cred că trebuie să schimbăm mentalităţile de a face politică şi a numi oameni pentru anumite funcţii. Competiţia internă este binevenită şi vă asigur că va fi desemnat cel mai bun candidat şi vom câştiga preşedinţia Consiliului Judeţean Dâmboviţa”, a precizat deputatul Corneliu Ştefan – preşedinte PSD Dâmboviţa.

A mai spus liderul social-democraţilor dâmboviţeni că a fost comandat şi un sondaj de opinie, în care a fost inclus şi coordonatorul PRO România – senatorul Adrian Ţuţuianu.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT