Connect with us

POLITIC

Lider PRO România: Stânga unită este peste dreapta unită în 20 de judeţe!

Publicat

pe

MARIUS DUMBRAVEANU / MEDIAFAX FOTO

Nicolae Bănicioiu, prim-vicepresedinte al PRO România, consideră că este necesară, în cel puțin 20 de județe, o „alianță de idei” pentru alegerile locale.

„Împreună am fost mai puternici! Asta e pilda zilei de azi! La mulți ani, români! La mulți ani, România! Să vedem dacă politicienii momentului învață ceva din exemplul înaintașilor… Fără proşti, dar și fără hoți în politică. Fără baroni, dar cu oameni competenţi. Meritocrație. Oameni care pot să aibă un discurs public, nu înlocuim greșeli gramaticale cu alte greșeli gramaticale. Intelectuali, tineri, oameni care sunt pro România, nu sunt pro președintele partidului.

Nu cred că pesediştii au atâta energie să se bată între ei și să facă şi opoziție PNL. În 20 de județe, stânga unită este peste dreapta unită (PNL- UsR) , dacă analizăm alegerile europarlamentare şi primul tur al alegerilor prezidențiale. În Argeș, Buzău, Dâmbovița, fără procentele PRO România, nu se câştiga presedintele de CJ. Nu este o invitație la aliantă politică, ci la o alianţă de idei, din care să câștige electoratul de stânga, cel mai numeros din România. Dacă vrem să facem opoziție, să câștigăm alegerile, este nevoie de o stângă europeană, modernă”, a scris Banicioiu pe pagina sa de Facebook.

La Conferința de alegeri a PSD Dâmbovița, momentul în care s-a demonstrat că, până la urmă, spiritul democratic învinge, indiferent de jocurile de culise promovate de unii, s-a vorbit de necesitatea unor alianțe politice în plan local cu PRO România. Deocamdată, subiectul este cercetat cu atenție de noua conducere, mai ales că, în organizație, sunt destui cei care nu mai agrează o astfel de colaborare.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

POLITIC

PERPLEX. Ludovic Orban și-a adus aminte de zăcământul de la Caragele!?

Publicat

pe

S-a trezit Ludovic Orban! Nu din somn, ci din letargia care pare să fi cuprins cel puțin jumătate din clasa politică românească. Cel care a fost premierul României și a pornit așa-zisa liberalizare a pieței la energia electrică și la gaze naturale face acum pe viteazul și spune că România poate să iasă din această situație profitând de resursele interne de gaze naturale. Și dă înainte fostul premier, care ne mințea pe față, spunându-ne atunci, în pragul liberalizării, că această măsură va echilibra piața și va duce la scăderi de prețuri, cu zăcământul de gaze de la Caragele.

Alo, domnul Orban? Despre această resursă imensă tot vorbește deputatul Radu Popa de luni de zile. Nici nu începuse coșmarul prețurilor și social-democratul, care anticipase unde va duce negândita liberalizare a lui Orban și Virgil Popescu, făcea apel la guvernanți, îndemnându-i să treacă la exploatarea zăcământului de la Caragele și a celui din platforma Mării Negre. V-a durut în cot atunci! Iar acum, ieși mata, domnule Orban, și dai înainte cu ceea ce au propus alții pe care la vremea respectivă nu îi băgați în seamă. Cum se cheamă acest mod de a face politică? Mie îmi este rușine să o spun.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

POLITIC

PERPLEX. Cîțu, străin și rece!

Publicat

pe

Ultima declarație a liderului PNL Florin Cîțu m-a luat de cap. Ne-a arătat, de fapt, cât de periculos este acest politician. Rigid, necomunicativ, rece, fără nicio conexiune cu poporul, cu cetățeanul. O vede doar pe a lui. Dacă i s-a pus un cuțit în mână, crede că rolul lui este doar acela de a tăia. În carne vie!

În timp ce o sumedenie de reprezentanți ai clasei politice românești caută soluții pentru a ieși din acest impas generat de explozia fără de precedent a prețurilor la energie electrică și gaze naturale, Florin Cîțu pune sare pe rană. Parcă îi face o plăcere deosebită să fie pe invers.

A spus Cîțu, vrând să turtească sfaturile unor colegi către populație, de a nu plăti facturile enorme pe care le primesc, că nu avem ce face. Că românul trebuie să plătească consumul la curentul electric și la gaze așa cum îi vine. Să nu se mai ambaleze degeaba. Atenție! Chestia asta o spune președintele Senatului României. Al doilea om în statul român. Cel care ar trebui să fie printre primii care să caute soluții de rezolvare a acestei terori economice la care este supus românul.

Florin Cîțu demonstrează că nu are treabă cu poporul. Parcă se afla și domnia sa în Guvernul care a dat drumul din lanț liberalizării sălbatice a energiei electrice și gazelor naturale?

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT